Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 tak stastnu cestu 🙂 saska aka modelka 😀 😀 krasny bazen... hned by som sa do tych guliciek ponorila.. nesplneny detsky sen 😀
Dobre ranko,
ake su dobre junovcatka, ked este spia 😀
Tu snezi 😲
A je mi divne, ze tu neni co citat 😕 😀
@anjelicek26 - stastnu cestu. Hmmm, krasny bazenik, keby ho dam sem do bytu, tak uz mame len 2-izbovy 😀
A dobre ranko vsetkym!
@niga máš pravdu, lovčické jogurty sú asi najlepšie aké som kedy jedla. už sa moc nerobia. len pre okolie ale myslím že už ani do obchodov ich nevozia. len do mliečnych automatov. aspoň tu naše automaty predávajú tieto jogurty. v obchode som ich nevidela už peeeekne dllllho. ja som priamo zo žiaru. 😉
@anjelicek26 Jejda, toto mať doma, tak som v tych guličkach i ja 😀 😀 😀
Dobré ránko kočky,
tak som sa vratila opet z pohotovosti. Esteze robila dobrá lekárka - plucna.....Lili ma anginu a k tomu zapal priedusiek....uz dalej sa nevyjadrujem.... 😢 😢 😢 😢 Mne je uz na vracanie zo vsetkeho...
MM siel teraz s detmi k svokre, aj ked viem, ze by mali byt doma, ale chcem poriadne vyvetrat dom a upratat, tak idem sa vrhnut na to, kym vsetci opet pridu.
@weirdo Jejda a kde u vas snezi? U nas je zachmurene ale teplucko celkom. 😉
Inak Danko - do 00.30 hore, nas uz sliak triafal...nie a nie ho uspat...potom ale potiahol s 1 jedenim do 7.40.
@mojalili no jeje... vám sa to všetko kopí... no skoré uzdravenie želám a tebe aj manželovi veľa síl a pevné vervy. 😒 snáď už bude len lepšie...
@zojec - len to 8-mesacne nechce, co? 😀
@julinka2787 - ozaj, to stretko, co Ty vies, mozno raz, svet je ozaj maly, ako sme sa uz my dve presvedcili 😉
@mojalili - v Prievidzi. Nejaku hodku snezilo. Kedze je 5 stupnov, uz je z toho voda. A zamracene, pochmurne pocasie pre vybornu naladu 😀. To ma mrzi s Lili. Kedy budete vsetci konecne zdravi? 😠 . Skore vyzdravenie a hlavne Tebe uz konecne pohodu prajem, nech pride co najskor ...
@weirdo no to je pravda. akurát včera tu u nás bola Ľubka 😀 veď keď budem niekedy v lehote, tak sa ti dopredu ozvem a môžme dať spicha niekde. 😉
@julinka2787 - jasne, daj vediet a budeme ocakavat Tvoju audienciu v PD 😀
@deniskateniska - tamto milujem. Ja by som to taketo jedla 😀
@weirdo vies ake je to mnamkovske.. .take jemnunke, som si myslela ze to je nedopecene ked je to take vlacne, ale to je take mnamkovske .. mam co robit aby som sa do toho nepustila . ale je este jedno riesenie jedno poschodie zjest a budu iba 2 😀 😀 😀 😀
@deniskateniska - viem viem, robila som ho 3x a veru paprcky som si musela varechou trieskat, aby som to nezjedla 😀
@deniskateniska - a aku ides nakoniec robit?
@deniskateniska hm, vyzera to super, to je aka torta? ten Brumik??? Prosim daj Info, Lili bude mat 5 rokov o mesiac, tak mozem nieco skusit 🙂
aj na Orave vraj snezi, my sme teraz na juhu a tu leje ☹
@deniskateniska
torta, teda korpus vyzera super, tiez by som si dala
@mojalili
no, mas fakt co robit... ale nech je cim skor dobre a zdravo..
nas maly v noci asi 4x hore, on sa da na styri a hojda sa ... naco by spal, potom mrnci
a vstaval o pol6tej!!!, takze mame dlhy den
@anjelicek26
aj my zelame stastnu cestu!
nadherny bazen, vedeli by sme co s nim 🙂
@niga ahojček, vacsinou to je zemiak s mrkovou,alebo zemiak tekvica, alebo cukina zemiak, ryza brokolica.
@anjelicek26 dakujem za rady ohladom papania cely den papame ovocie zeleninku, keksy, a mliecko len na vecer a rano a celkom nam to ide🙂)
jedno od nas
@deniskateniska - hmmm, vyzerá mňam mňam, aj ja by som bola zvedavá na receptík 😵
@ameanda - ale aký priaznivec depeche mode 🙂 🙂 , zlatý je 😵
baby ma tu niektora z vas pre drobca ten Magic cup od Aventu?
@weirdo 😀 😀 muz si zaziadal ze puding dat dnu, tak som dala, no asi z toho nebude nic..no uvidime ci to stuhne... a na vrch kyslu smotanu so slahackou 🙂
@mojalili mramorovy korpus.. http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=17879 a plnku uz si vymysli aka vam chuti..... je to mnamka totalna... ja som chcela robit aj tuto plnku co som dala link, ale mm si ako pisem zaziadal puding 🙂
@ameanda ano u nas snezi 😀 ceeeeely den... aj ked len postnezuje ale aj tak, uz sa to tu zacalo aj beliet 🙂
@miculienka link je vyssie pri odkaze pre mojalili 🙂
@mojalili tak uz je lili dobre ked blaboce 😀
@chani my ho mame, ale je nam na dve veci.. 🙂 mala nechce pit z nicoho, len s klasickeho poharika.. a ja uz jej ani nic ine nedavam 😉 sme sa prave vratili z navstev obocho mojich starych mam.. a malu to riadne zmohlo ☹ nasnezio asi 10cm noveho tazkeho kasoviteho snehu, cesty otras, dokonca aj k nam domov nas musel prist vytiahnut otec na 4x4...
tak a od dnesneho dna oficialne 4nozkujeme 🙂 nie su to kilometre ale aj tie 2 metre na zaciatok potesia 🙂
ahojte, tak cestu vlakom sme zvládli🙂))ako bolo na stretávke?

Ahojte babulky, tak ja sa lucim, uvidime sa vo stvrtok 🙂 O 5 hodin musime vstavat, o siedmej ide lietadlo... Este prihodim fotecky nasho gulickoveho bazenika, Maxovi sa tiez velmi paci...