Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
bea aj ja sa citim uz dlhsie ze dojde mrcha ja mam dojem ze cca tyzden dozadu som mala aj ovulaciu lebo vsetko tomu nasvedcovalo ale ja nekojim a chcem aby uz konecne dosla lebo az potom mozem ist na kontrolu k lekarovi a az potom mi moze predpisat Hak ked bude aj krv dobra..lebo pri mojej diagnoze endometrioza a mojom novom lozisko ktore podotykam narastlo pocas tehu( a lekari povedali ze pocas tehu je vylucene aby narastlo a tehu je nalpespi liek..) je kazde den nahrane len tej pliage ked Hak este nemam 😒
maminky zacnem davat malemu vyssiu davku aspon tych 120 ml a na noc skusim 150ml a uvidime.. nedavno som mu len tak skusila dat 150ml na noc a v pohode spapal a skor som mala dojem ze este aj chcel a absolutne negrckal a v noci bol hore uz po 5 hod a to som skusala ci dlhsie vydrzi spat lebo po 120 ml spi az 6 hod v pohode.aky paradox..
mne sa cez den dost casto budi len co zaspi po chvilke je hore mozno aj tym ze je hladny ale neplace len je hore a zase zaspi.odskusame uvidime 😉
ja mam menstruaciu uz tyzden, docela silnu a bolestivu, ale uz konci tak sa tesim
vsetci 5ti sme chori, manzel mal vcera 40ky horucky, starsie deti okolo 39 a ja s malickou okolo 38 🙄 drzte palce nech to rychlo prejde, v sobotu by sme mali ist na dovolenku na Oravu 😒
adamala no vidis, ja kojim ako o zivot a predsa mrcha dosla! ☹ ale nemala som ziadne priznaky, ze je na ceste, ziadna bolest...inak je celkom silna a pred tehu som mavala tyzden, tak som zvedava, ci sa to upravilo, dufam ze hej!
ahojte, nám nešiel net,,,,máte prenádherné bábätkááá🙂))že do reklamy
ako máme teplo...hrôza, opatrujeme kamoške škrečka, idú do Kalábrie, čo je dobré na jačmeň? to je akoby taký zápal v oku mojom?🙂
dnes mám jemnú depku
že škaredá, že si ma muž nevšíma, že malý nespí, že teplo, že 32 na krku, že bude rok čo som potratila, že...
Ahojte, tak my sme dnes mali poradnu - 4140g a 60cm-mame doma dlhanika. Len mame problem s kvasinkami na brusku, mame to vetrat a vetrat, takze len trpneme, kde vsade budeme oznackovani.
KOCKY, HURAAAAAAAAAAAAA, KONECNE SME KAKALI OD NEDELE 😵 😵 😵 😀 😀 😀
@fatimuska - no tie depky sa daju rychlo zahnat. skareda NEJSI, len unavena, maly za chivlu zaspi, drahy sa snad spamäta, od soboty ma na slovensku prsat a byt 23 stupnov, tak treba vydrzat a to, ze si potratila je hrozne - ale teraz mas miminko v naruci, nemysli na to...
@niga - to je faaaak dlzka, my mame skor taku buchtu kratku a tucnu 😅 Ja ho este napcham do 56-ky, aj ked s nohavicami a bodynkami to uz zacina byt bieda 😖
@hori ak kojis, kojene deti nekakaju aj 10dni.. netrap babiku rurkami.. ☹ ach co by som ja dala za to keby nekakla aspon den do kazdej plienky..
stahujem fotocky, tak sem pridam aj ja moju barusku.. inak fakt sa nam babatka vydarili .. krasne su vsetky 😀
to je este kocik po mne.. 🙂 a na poslednej takto "pohodlne" relaxuje s tatkom.. 🙂
@zojec - malinka sa nadherne usmieva 😵
@fatimuska jaaaaaaaaj... tak to nie je mini depka.. to je dost veeeeeeela na mini depku.. netrap sa nad hlupostami.. mna dnes tiez prepadol pocit uzkosti... hlavne ked sa mala odo mna neodtrha cely den.. som si uz k veceru pripadala ako dojna krava... teraz o 5,30 zaspala, som zvedava kedy vstane..
@anjelicek26 take mi robi, ked je prsku a uz ju prosim nech skonci.. potvorka.. 🙂
@weirdo - no kojim poleziacky, laptop na posteli, krpec na plienocke medzi laptopom a prskom... a pisem jednou rukou, maly ceca... aj teraz....
@anjelicek26 - hehe, foooto foooto 😀 . Mne poleziacky strasne divne papa, nechce otvorit poriadne pusinku, tak to nepouzivam casto 😒
@niga no teda to je riadne dlhy🙂 Som zvedava na mojho, aj ten sa vytiahol.... 😉
@hori HOri, skus este pockat, snad to pojde same 😉
@zojec Krasny usmev veru a ten kocik je supeeeeer, najpohodlnejsi, vazne 🙂 🙂 🙂
@weirdo Ani my sa nevieme kojit po leziacky, tak len po sedacky ho kojim, tak viem, ze poriadne sa napapa...
@aktak - jejda, vy ste vsetci chori, prajem vam skore udravenie, nech to cim skor prejde 🙂
Kocky, a teraz moj den:
vstavala som o 4 hod, pozehlila 2 pracky, oprala, poupratovala cely byt, zaviezla decka k tatkovi a sla na nakup autom,vyslapala 6 poschodi - 😠 nejde nam vytah 😠 , umyla obe decka, dala spat, upiekla 4 pudingove vianocky porpi tom , umyla kuchynu podlahu a ponecne sedim...tece zo mna ako z vola... 😖
pripajam fotky - moja pomocnicka LILI
@anjelicek - pozri, aj moja ma take velke oci ako tvoja k bledym vlaskom (ale tvoja ich ma viac, moja len plšíky)
@anjelicek26 - ten je bozskyyyyyyyyy 😵 . A ta myska tiez ujde 😀
@weirdo - no na fotke ma tri dni a 2,5 kila, tam bol este tintitko malinkate... teraz mame uz skoro 5 😲
Jaj a k alergenom, ja sa drzim toho, co som jedla v tehu, jem aj pri kojeni a zatial v pohode, jahody som jedla na kila a ani mu to nic nerobi, oriesky som mavala a jedavam dalej kazde rano v müsli, jedine, co nejedavam su rajciny, pri tych sa mi vyhadzovala Saska, tak to neriskujem ani u neho...
@mojalili - sikovna, sikovna 😎 My sme mali podobny program dneska, vratane 5 km bicyklovania z juniorkou a my vedla nej s kocarom 🙄 Skoro ma slahlo, aku ma ona vydrz. Mam otlaky ako svet 🙄
@mojalili - mala ma fakt uzasne tmave ocicka 😵
dievčatá, deťúrenceee sú nádhernééé 😵 😵 😵
aktak, skoré uzdravenie, snád to do soboty dáte do poriadku 😒
bei, tak ten menzes nie je bohvieco 😖 ja dúfam, že budem mať pokoj aspoň dokým sú tieto horúčavy, lebo v lete som to najviac nenávidela 😠
fatim, depka uz urcite presla, ak ti je smutno, tak si zober do náručia Maximka a poriadne ho vyobjímaj alebo sa na seba usmievajte,na mna to zabera, ked nemam svoj den 😉
zojec, malinka je podarena...a ten kociarik to som uz nevidela rokyyyy to bola kedysi moda...ziadne jane, perego, bexa atd... 😀
weirdo, ani ja by som nedokazala pri kojeni pouzivat ps...max nieco precitat keby som to mala pred sebou...ale pisat to eeeééé...max sa zmozem na tukanie do mobilu alebo volanie, ak manzel nieco surne potrebuje, ale inak by ma to vyrusovalo...
a fakt vam v dobrom zavidim, ze mozete krmit deticky poleziacky...to ja mozem snivat...nehrozi, malej sa take nieco vobec nepaci, tak my mozeme iba po sediacky...skoda, lebo fakt by to bolo pohodlne....

@adamala no však som 😉
idem malej objednať ten penový koberček, za chvíľu ju už nebudem môcť nechať samú na gauči, radšej nech sa pretáča na zemi, dnes som sa zobudila na to, že mám nohy vyložené na mne 😎 😎