icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
21. feb 2011

@weirdo skusala so aj tu aj tu, ale davam nesladenu. ved dam do nej nejake ovocie vzdy

puhinka
21. feb 2011

@mojalili a ako to ohrievaš?ten jogurt?

puhinka
21. feb 2011

a teraz si Igorko strašne zvykol zaspávať na mne...bo keď sa hráme a vidím,že je mrzutý,tak si pustím telku,lahnem si na gauč a malého si
ľahnem na mňa,aby bol kľudný,no a on mi tak permanentne zaspinká,potom ho len preložím do postieľky a on spí 🙂
a baby,čo máte väčšie detičky,zaspia vám ešte v kočíku?

chani
21. feb 2011

@puhinka sa mas, u nas nehrozi,ze by na mne zaspal, by to pochopil ako hru, ze ahamam preliezku 🙂
vacsie ako vzrastovo?

puhinka
21. feb 2011

@chani ,nie nie,staršie myslím
no a neviem,či je to výhra,bo keď si na to moc zvykne tak sa zbláznim,keď si na seba lahnem 20 kg slona 😀 😀 😀

mojalili
21. feb 2011

@puhinka dam ho do misky a tu dam do hrnceka s ohriatou vodou (tak ako sa topi cokolada)- On sa pomaly zohreje jemne.

puhinka
21. feb 2011

@mojalili ,hej,ja zohrievam podobne,napríklad,keď malému navarím na viacej dní a dám to do mrazáku naporcované,tak vždy vložím do hrnca s vodou a dám potichu variť,až kým sa mi to neroztopí 🙂
my začneme s jogurtami o 8 dní,tak som zvedavá,že čo na to povie malý 🙂

chani
21. feb 2011

@puhinka tak mi napr vobec nespime okrem noci inde ako v kociku a zacinam sa mocno obavat ze toeste dlho potrva kym to bude inak eee

puhinka
21. feb 2011

@chani ,to by mi vôbec nevadilo,kebyže mi malý spinká v kočíku cez deň
ako na prechádzke mi vždy zaspí,ale prekročíme prah domu a už ma oči ako žiarovky 😀 😀 😀
len ja som sa pýtala kôli tomu,že napríklad kamoškin,keď mal 8-9 mesiacou,už jej v kočíku vôbec nechcel spať napríklad na prechádzke...len sedel a kukal 🙂

chani
21. feb 2011

tak to u nas sa spi ci vonku ci vnutri v kociku stale

fatimuska
21. feb 2011

máme doma malé lenivča🙂, takto sa škeril vo vlaku🙂

fatimuska
21. feb 2011

a takto ma namaľovali na prezentácii goshu

miichaela
21. feb 2011

@mojalili jej ďakujem teda vyskúšam aj ja....potrebovala som sa poradiť či už možme papať alebo nie zajtra vyskúšame a mapíšeme ako nám chutil 🙂

puhinka
21. feb 2011

@fatimuska ,jéééj,my máme rovnaké pančušky 🙂

palculka
21. feb 2011

@puhinka aj my 😉

palculka
21. feb 2011

😅 @chani no my sme na tom úúúplne rovnako a už dosť dlhú dobu, večer pohodička zaspí v postielke sám a cez den ani za pána, takže kočík stahujeme na poschodie, dole, von , dovnútra 😉 už sme cvoky z toho, dnes hovorím mm že kúpime ešte jeden kočík 😀 no ale dnes som sa bavila z jednou panou majú tiež bábo a oni si ho naučili zaspávať na rukách bola na nervy z toho, takže to sme ešte na tom fan-tas-tic-ky 😅

deniskateniska
21. feb 2011

ahojte maminky.. ja sa idem postazovat..moje dieta od nemocnice je ako cert v noci.. nechce spat inak ako pri mne.. a na to ze mame 160 postel je to dost malo aby mohol spavat medzi nami ☹ polozim ho do postielky tak rev ako tur... hruza... dnes som nespala ani chvilku ... o stvrtej som sa nasrala a nehala som ho jacat.. tak 20 minut reval, teda jacal, slzy len malo a potom sa ukludnil.. o siestej som bola zufala tak som ho dala k nam a spinkal do 9,30 😠 ide ma z neho porazit.. a to ma postielku vedla mna ze ho drzim za ruku a nic.. proste musi byt asi na mne nalepeny abo co ☹

miculienka
21. feb 2011

@deniskateniska - jujda, to ako u nás , môžem ju mať úplne pri sebe cez mreže to proste nie je ono , reve mi tam do ucha kým ju nevezmem k sebe , akurát dnes sme dali dole bočnicu z postieľky ,tak je narovno pri mne , uvidíme ako bude v noci

deniskateniska
21. feb 2011

@miculienka daj vediet ako ste dopadli ci to nebudeme musiet aj my urobit... 😒 ale budeme musiet vrtat nove dierky do postielky bo mame dve polohy postielky a ani jedna ani druha nie su v rovine postele.. tak uvidime... joj normalne som z toho na prasky...

miculienka
21. feb 2011

@deniskateniska - dám 😉

mici111
21. feb 2011

cafte, cafte 🙂 moje dieta spi uz od siedmej..boli sme s @ellysa kocikovat po cviceni dnes a v DM sa nam obidve herecky zobudili :( som zvedava na noc..
@mojalili ty si tusim spominala, ze ta z kojenia boleli klby..mna tiez straasne moc bolia, myslis, ze to je z kojenia???

ellysa
21. feb 2011

@fatimuska všetko naaaaaaaaaaaaaj Maximkovi, tí naši veľkáči už vypadajú hádam aj na dva roky 😀
@deniskateniska tak ho nechaj, asi sa v nemocnici bál a teraz potrebuje cítiť maminku, on sa časom ukľudní a zasa bude spať v postieľke, teda to je moja terória, lebo aj my sme na tom podobne 😝
@mici111 ja od tej bagety na prechádzke akurát teraz jem, sme prišli, som začala variť, malej dala jesť,potom sa ohlásili na obhliadku, tak som sa im venovala, muž v robote, takže som ju ešte okúpala, dala kašu a to k nám ešte dnes príde kamarát, tak do seba rýchlo pchám

ellysa
21. feb 2011

@mici111 a tie peniažky ti asi stihnem poslať až zajtra, neviem, či budem dnes ešte schopná 😕 🙄

mojalili
21. feb 2011

@mici111 tak ono kojenie je celkovo naraz na organizmus, klby a tak. Treba brat vitaminy alebo sa asi dostatocne stravovat, aby si mala prijem vapnika. Ale mna dost bolievali klby, nemohla som ani vstat poriadne z postele, hlavne po prebdenej noci...

@deniskateniska ja som musela vrtat dierky a davat to do roviny, ale uz som dala postielku mimo mna, lebo som sa nevyspala ani ja ani on, stale sa ku mne gulal

My mame za sebou dnes prvy uraz. Padol dole pusinkou na hracku v ohradke, presekol si trosku peru, krvi akoby ho rezali, ale ma tam iba bodku.....ale triasla som sa ako osika...a to sme vsetci boli v izbe. No hned som dala vsetko tvrde z ohradky prec 😠 😖 😖 😖

mici111
21. feb 2011

@ellysa v pohooo, neponahlaj sa 🙂 aj vo stvrtok staci ked mi das..alebo zajtra posli..moja zalomila o siedmej 😀 ale napodiv nebola az taka besna ako som si myslela..ale teda domof som upalovala o stosesto 😀 😀 😀

ellysa
21. feb 2011

@mici111 mne ešte krpaňa spala v aute

mici111
21. feb 2011

@mojalili my sme si minuly tyzden nabili este neprerezany zubok v postielke o tu ohradku ☹ aj krvicka nam tiekla ☹ ale mozno sme mu pomohli a sa prerezal cez tu ranu co tam mala..chudatko moje ☹

zojec
21. feb 2011

@mici111 moja mala kazdy vecer spava cca od 7,30 🙂 chvalabohu.. 😉 tie klby mozu byt aj z dojcenia, ale aj zo zmeny pocasia.. 😉
@mojalili ten bio biely jogurt od tami, je nanic.. :( som ho akurat dnes otvorila prvy krat.. sama voda :( bio zvolensky je lepsi.. a potom ten z billy.. 😉 co sa tyka tej tucnoty.. tak smotanovy jogurt je vlastne robeny zo smotany... taka na slahanie ma 33% tuku, jogurt 8% tuku.. ten 3,5% je vyrobeny z kvalitneho plnotučného mlieka, cize nie je o nic ochudobneny 😉 😉 ani s tukmi to zas netreba prehanat. 😉 no nic idem ja zas sit.. muza mam na vecernom lyzovani.. to je niekomu 😀

mici111
21. feb 2011

@zojec no len ta zmena pocasia by musela byt asi stvrty mesiac vkuse..co ma to tak dlho boli..no nic, idem si kupit nejake vitaminy..

mojalili
21. feb 2011

@fatimuska MAxim vyzera naozaj ako velky chlap 😵 😵 😵 krasny, naozaj krasny smejko.

Videli ste v spravach tu 5 kg slecnu, co sa narodila? MM sa tak pacila, ze zatuzil mat tretie 🙄 😒 😝

Danko vymysla, vzpieral sa mi na rukach, tak som ho dala do postielky a teraz tam vystoji jamu 😀 proste po celom dni s 2 torpedami doma uz som bez sil....a MM si pekne cita noviny