Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili zvolensky bio jogurt, ale neviem ci ho distribuuju aj mimo zvolen 🙂 no a vlocky akekolvek.. 🙂 nasa ma najradsej ryzove, potom pohankove ale aj ovsene, ale musia byt dobre rozmocene a mixnute uplne na hladko.. v DM maju myslim ovsene , razne a este neviem ake.. ... ryzove kupujem v bio obchode a pohankove v kauflande.. treba skusit ake budu malemu najviac chutit.. 😉
@zojec zvolenský jogurt je aj nejaký bio, či každý zvolenský je bio?? čo hovoríš na ten biely jogurt v tescu? je to tesco výroba, majú to na tej poličke, že slovenské výrobky. včera som ho kúpila. je to dokonca 15% tuku. hustý je, chuťovo výborný... alebo mám lovčický, to je 10%... hihihi a taťu len tak striasa z tých jogurtov. 😀 😀 ale pekne dnes spapala viac ako polku 150g lovčičana. ale tvári sa kadejako a trasie ju stále. ale papááááá 😝 no potom ešte sprášila trochu kaše. na jogurt mi už nechcela pusu otvoriť.
@mojalili to blahozelanie asi malo byt pre niekoho ineho, este nemame 9m 😀 ale dakujeme dopredu
a jedno videjko od nas
https://www.youtube.com/watch?v=qFTGAk1L918ako sa kubko naucil zliezat s gauca a to sa este ani nevie plazit ani stvornozkovat, ale toto mu ide na vybornu a ta radost ked sa dostane na nohy, hned by isiel aj dalej len chvalabohu to este nejde 😀 😀
@julinka2787 nie.. kazdy zvolensky nie je bio 🙂 je taky zeleny a je na nom napisane ze bifidus bio mam pocit.. 🙂 tescove nepoznam.. ale zajtra tam idem, tak sa pozriem 🙂 inak aj tebe dosla sms ze uz zajtra sa plati za kurz? ale to preletelo co? sa mi ani nezda ze sme tam uz boli tolko krat 😀
@zojec http://corporate.itesco.sk/tlacova-sprava.html?... toto je na ne odkaz. hej hej prišla. normálne ma to šoklo. 😀 ale ešte aspoň tento ďalší dáme. možno ešte jeden potom. a to by mohlo aj stačiť. potom už bude leto a budeme môcť chodiť aj na kupko alebo ku kamošom na bazénik. 😀 😝
ahojky, prave som sa dozvedela ze ideme na svadbu, tak hned sa vo mne ohlasili nakupovacie manie, no ved nemam co poriadne na seba 😀
ale pozrite co som vygooglila pre maleho http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8173061&tab=2 , tak toto je fakt na zozranie 🙂 len aby nebol krajsi ako zenich
idem vas precitat co ste krasky zase napisali za cely den
@julinka2787 zajtra okostujem.. ale mne tie smotanove nechutia.. a ani mi netreba 😀 😀 rit mam aj bez nich dost velku 😉
@babulina to je krááááásne!!! a za tú cenu by bol hriech to nekúpiť. 😀 tominko bude elegán ako sa patrí!!! a ninka pôjde v čom, hoď nejaký link aj na dievčenské šatočky. nech mám trošku prehľad keby niečo 😀 😅
@babulina http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/1393...
My ideme v septembri na svadbu a urcite kupim v BRendone, maju tam biele, smotanove aj cierne 😉
@julinka2787 to je za tu cenu za pozicanie.
Ja by som si urcite nepozicala, bala by som sa, aby to Danko nezaspinil, neroztrhal, proste ja mam strach z takychto veci. Aj som sa bala pozicat si saty na svadbu 😀
@mojalili - to bol len prvy nastrel, tiez si inak neviem predstavit v akom stave by sme to vracali nazad, ale je krasnucky ten oblek, no sa tesim velmi velmi, bo sme mali ist na jednu svadbu este v maji ale to mm je prec, tak smola, aj ked som sa tesila, lebo su to nasi velmi dobri kamarati
@julinka2787 krásny
@julinka2787 - podaril sa!
ďakujem dievčatá 😉 😀
@julinka2787 -peknucky
@ellysa ja som z toho zufala, lebo vravim mame malu postel a ja sa nevyspim vobec lebo on sa roztahuje, ako spi len na chrbatiku alebo na boku ale ruky ma jednu na polke muzovej strany a druhu na mojej 🙂
@mojalili no nas sa negula ked spinka ... tak budem musiet asi vrtat... och nestastna som z toho ☹
@deniskateniska u nas rovnaky scenar, len mm sa stahuje k ninke do izby inak by sa nikto z nas nevyspal, a tiez mame 160cm postel
Dobré ránko kočky,
@julinka2787 krásny svetrík, závidim, ja ho mam rozstrikovany a ne a nie dokoncit 😒 Ale urobila som ho vacsi ako som chcela, tak do jari to snad stihnem, ci mu nebude aj na jesen 😀
Dnesnu noc som nespala vobec....proste kazdu hodinu ci aj niekedy pol hodinu bol Danko hore s revom... 😖 a ked konecne aspal o 4.hodine rano, zacala sa LILI dusit kaslom, tak som si pre istotu isla k nej sadnut a davala zabaly, med, caj...ach jaj...a od 6.hodiny sme uz hore uplne. MM isiel uz prec, tak sami sami, sme tu sami.... ☹ ☹ ☹
@mojalili zase sme na tom skoro rovnako od ppolnoci do ja neviem kolkej som bola viacmenej hore, lebo Petko skoro nespal furt sa len vrtel a vyvadzall uz som mu aj prso odmietla dat, lebo ved bol nasaty kazdu chvilu a potom nechce cez den jest lebo v noci sa cpe. nad ranom som to uz nevydrzala a dalo som ho do postielky, lebo uz som mala dokopane brucho, zaludok ma bolel jak hovado, cela som bola dostipana a vytrhanu peknu kopu vlasov som mala. tak sa tam jedoval neviem ako dlho a potom ho muz zobral prec s izby, tak som zalomila ako drevo ale ratam ze to bolo tak max tristvrte hodka. sa ho budem musiet spytat.

@zojec takze ten TAMI hovoris ze nie je dobry a zvolensky biely je? Aby so sa vedela zariadit, ktore kupovat. Inak mas pravdu, dnes som ho prvykrat otvorila ten Tami, a bol vodovy ako Activia. U nas Billu zrusili, lebo na male mesto mame 4 velke supermarkety a Billa bol piaty... ☹ a ja som tam tak rada chodila 😒