icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
21. feb 2011

@zojec takze ten TAMI hovoris ze nie je dobry a zvolensky biely je? Aby so sa vedela zariadit, ktore kupovat. Inak mas pravdu, dnes som ho prvykrat otvorila ten Tami, a bol vodovy ako Activia. U nas Billu zrusili, lebo na male mesto mame 4 velke supermarkety a Billa bol piaty... ☹ a ja som tam tak rada chodila 😒

mojalili
21. feb 2011

@zojec PRosim ta, zajtra chcem ist do Dmky, kupim tam vlocky na robenie kase? ake su najlepsie?

ellysa
21. feb 2011

@mojalili moja už konečne zaľahla, len dokedy 😕 , som kázala nech muž zavolá kamošovi nech sa neopováži zvoniť, dúfam, že mu zavolal

zojec
21. feb 2011

@mojalili zvolensky bio jogurt, ale neviem ci ho distribuuju aj mimo zvolen 🙂 no a vlocky akekolvek.. 🙂 nasa ma najradsej ryzove, potom pohankove ale aj ovsene, ale musia byt dobre rozmocene a mixnute uplne na hladko.. v DM maju myslim ovsene , razne a este neviem ake.. ... ryzove kupujem v bio obchode a pohankove v kauflande.. treba skusit ake budu malemu najviac chutit.. 😉

zojec
21. feb 2011

@mici111 no tak to potom kup nejkae vitaminy.. ale nestazovala si sa 😀

julinka2787
21. feb 2011

@zojec zvolenský jogurt je aj nejaký bio, či každý zvolenský je bio?? čo hovoríš na ten biely jogurt v tescu? je to tesco výroba, majú to na tej poličke, že slovenské výrobky. včera som ho kúpila. je to dokonca 15% tuku. hustý je, chuťovo výborný... alebo mám lovčický, to je 10%... hihihi a taťu len tak striasa z tých jogurtov. 😀 😀 ale pekne dnes spapala viac ako polku 150g lovčičana. ale tvári sa kadejako a trasie ju stále. ale papááááá 😝 no potom ešte sprášila trochu kaše. na jogurt mi už nechcela pusu otvoriť.

desmodka
21. feb 2011

@mojalili to blahozelanie asi malo byt pre niekoho ineho, este nemame 9m 😀 ale dakujeme dopredu

a jedno videjko od nas

https://www.youtube.com/watch?v=qFTGAk1L918

ako sa kubko naucil zliezat s gauca a to sa este ani nevie plazit ani stvornozkovat, ale toto mu ide na vybornu a ta radost ked sa dostane na nohy, hned by isiel aj dalej len chvalabohu to este nejde 😀 😀

ellysa
21. feb 2011

@desmodka no ale aký šikulko,zamykajte dvere, za chvíľu vám zdrhne 😀

zojec
21. feb 2011

@julinka2787 nie.. kazdy zvolensky nie je bio 🙂 je taky zeleny a je na nom napisane ze bifidus bio mam pocit.. 🙂 tescove nepoznam.. ale zajtra tam idem, tak sa pozriem 🙂 inak aj tebe dosla sms ze uz zajtra sa plati za kurz? ale to preletelo co? sa mi ani nezda ze sme tam uz boli tolko krat 😀

chani
21. feb 2011

@desmodka paradicka ako mu to ide 🙂

julinka2787
21. feb 2011

@zojec http://corporate.itesco.sk/tlacova-sprava.html?... toto je na ne odkaz. hej hej prišla. normálne ma to šoklo. 😀 ale ešte aspoň tento ďalší dáme. možno ešte jeden potom. a to by mohlo aj stačiť. potom už bude leto a budeme môcť chodiť aj na kupko alebo ku kamošom na bazénik. 😀 😝

babulina
21. feb 2011

ahojky, prave som sa dozvedela ze ideme na svadbu, tak hned sa vo mne ohlasili nakupovacie manie, no ved nemam co poriadne na seba 😀
ale pozrite co som vygooglila pre maleho http://www.mimibazar.sk/foto.php?id=8173061&tab=2 , tak toto je fakt na zozranie 🙂 len aby nebol krajsi ako zenich
idem vas precitat co ste krasky zase napisali za cely den

zojec
21. feb 2011

@julinka2787 zajtra okostujem.. ale mne tie smotanove nechutia.. a ani mi netreba 😀 😀 rit mam aj bez nich dost velku 😉

zojec
21. feb 2011

@babulina no fakt na zozratie 🙂

mojalili
21. feb 2011

@desmodka asi som to s niekym splietla. 😀 😀 😀 Kubko je šikuláááák, ako paradne zlieza. 😵 😵 😵

julinka2787
21. feb 2011

@babulina to je krááááásne!!! a za tú cenu by bol hriech to nekúpiť. 😀 tominko bude elegán ako sa patrí!!! a ninka pôjde v čom, hoď nejaký link aj na dievčenské šatočky. nech mám trošku prehľad keby niečo 😀 😅

mojalili
21. feb 2011

@babulina http://www.brendon.sk/Products/ViewDetails/1393...
My ideme v septembri na svadbu a urcite kupim v BRendone, maju tam biele, smotanove aj cierne 😉

tintinka1
21. feb 2011

@babulina aj my ideme v máji na svadbu a rozmýšlala som nad tým oblekom a tuším sa dá aj požičať za nejakých 10 €

mojalili
21. feb 2011

@julinka2787 to je za tu cenu za pozicanie.

Ja by som si urcite nepozicala, bala by som sa, aby to Danko nezaspinil, neroztrhal, proste ja mam strach z takychto veci. Aj som sa bala pozicat si saty na svadbu 😀

tintinka1
21. feb 2011

@babulina no vidím , že je tam aj cena , ja som pozerala len obrázok 😉

babulina
21. feb 2011

@mojalili - to bol len prvy nastrel, tiez si inak neviem predstavit v akom stave by sme to vracali nazad, ale je krasnucky ten oblek, no sa tesim velmi velmi, bo sme mali ist na jednu svadbu este v maji ale to mm je prec, tak smola, aj ked som sa tesila, lebo su to nasi velmi dobri kamarati

julinka2787
21. feb 2011

no kočky, tak som konečne dala dokopy aj ten svetrík pre tatianku. 😵 je nám dosť veľký tak som to teda stihla skôr ako z neho vyrastie. 😀

ellysa
21. feb 2011

@julinka2787 krásny

weirdo
21. feb 2011

@julinka2787 - podaril sa!

julinka2787
21. feb 2011

ďakujem dievčatá 😉 😀

babulina
21. feb 2011

@julinka2787 -peknucky

deniskateniska
21. feb 2011

@ellysa ja som z toho zufala, lebo vravim mame malu postel a ja sa nevyspim vobec lebo on sa roztahuje, ako spi len na chrbatiku alebo na boku ale ruky ma jednu na polke muzovej strany a druhu na mojej 🙂

@mojalili no nas sa negula ked spinka ... tak budem musiet asi vrtat... och nestastna som z toho ☹

babulina
21. feb 2011

@deniskateniska u nas rovnaky scenar, len mm sa stahuje k ninke do izby inak by sa nikto z nas nevyspal, a tiez mame 160cm postel

mojalili
22. feb 2011

Dobré ránko kočky,

@julinka2787 krásny svetrík, závidim, ja ho mam rozstrikovany a ne a nie dokoncit 😒 Ale urobila som ho vacsi ako som chcela, tak do jari to snad stihnem, ci mu nebude aj na jesen 😀

Dnesnu noc som nespala vobec....proste kazdu hodinu ci aj niekedy pol hodinu bol Danko hore s revom... 😖 a ked konecne aspal o 4.hodine rano, zacala sa LILI dusit kaslom, tak som si pre istotu isla k nej sadnut a davala zabaly, med, caj...ach jaj...a od 6.hodiny sme uz hore uplne. MM isiel uz prec, tak sami sami, sme tu sami.... ☹ ☹ ☹

chani
22. feb 2011

@mojalili zase sme na tom skoro rovnako od ppolnoci do ja neviem kolkej som bola viacmenej hore, lebo Petko skoro nespal furt sa len vrtel a vyvadzall uz som mu aj prso odmietla dat, lebo ved bol nasaty kazdu chvilu a potom nechce cez den jest lebo v noci sa cpe. nad ranom som to uz nevydrzala a dalo som ho do postielky, lebo uz som mala dokopane brucho, zaludok ma bolel jak hovado, cela som bola dostipana a vytrhanu peknu kopu vlasov som mala. tak sa tam jedoval neviem ako dlho a potom ho muz zobral prec s izby, tak som zalomila ako drevo ale ratam ze to bolo tak max tristvrte hodka. sa ho budem musiet spytat.