Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@mojalili @chani no teda, to čo za panské maniere už odmala, skúste cez deň oddýchnuť, aj keď sa asi veľmi nebude dať 😒
oliv dnes lepšie, do 1.00 sa zobudila asi 4 x ale potom viac menej do 6.00 spala a potom ešte do 7.30 potiahla, ja som tiež zlámaná, lebo sa naučila spať tak, že ma chytí za obe ruky a ešte si nohy na mňa vyloží a ja sa bojím pohnúť aby sa nezobudila 😕
baby od včera má malá jedno líčko červené, akoby popraskané žilky a drsné, myslíte že je to tým že včera bola vonku zima a nenatrela som ju???
@babulina ajmy mame take vyhadzane licka, je to zacervenene, Doktor mi povedal, ze HOltov krem, ale ten stipe oci velmi. Danko ma na nozicke akesi vyrazky, tak mi dal ten Holtov krem na to.
Inak davam na tie licka co mam tiez do pocasia na von od DMky, myslim tiez, ze to staci dobre premastit, odide zima a bude lepsie 😉
@ellysa myslim,ze ta vazelina bude OK. 😉
@ellysa aj moja mala ma vzdy taku tvaricku.. aj ked natieram.. :( ale to ma po mne.. ja bez natretia sa ani z kupelne rano nepohnem.. malej sa mi v zlych pripadoch osvedcilo bambucke maslo, ciste, alebo nivea sos , na bezne pouzitie weleda. ta je taka primerane mastna 😉 baby mne je vas normalne luto, take noci... to je chvalabohu uz nepoznam.. zobudi sa, ale vzdy po chvilke zaspi na prsku... ja si to ani nevsimnem kolko krat..
@ellysa ci to ale do roku vydrzime 🙂
Bože, normálne mi je už do plaču, ťahám už tretí týždeň zavretá v byte s detmi. Moja maminka práve prišla a za 30 minut odišla, tak ďalší deň doma.... ☹ Myslela som si, že aspoň zbehnem do Dmky nakúpiť...
mňa už nič, ale vážne nič nebaví... a stále sa len sťažujem, pripadám si ako obohratá platňa... 😢 😢 😢
Malý sa práve zobudil po výdatnom 30 minútovom spánku... 😒
ja som sa prave zblaznila
kupila som si 2 kupony cez zlavadna.sk na liposukciu 🙂 ultrazvukovu
tak som zvedava co zo mna urobia

@chani Ja neviem, co to do nasich deticiek vjelo ( 😀 zahoracke slovo - je ti blizke, nie? 😀 )