icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mojalili
22. feb 2011

@chani Ja neviem, co to do nasich deticiek vjelo ( 😀 zahoracke slovo - je ti blizke, nie? 😀 )

ellysa
22. feb 2011

@mojalili @chani no teda, to čo za panské maniere už odmala, skúste cez deň oddýchnuť, aj keď sa asi veľmi nebude dať 😒
oliv dnes lepšie, do 1.00 sa zobudila asi 4 x ale potom viac menej do 6.00 spala a potom ešte do 7.30 potiahla, ja som tiež zlámaná, lebo sa naučila spať tak, že ma chytí za obe ruky a ešte si nohy na mňa vyloží a ja sa bojím pohnúť aby sa nezobudila 😕
baby od včera má malá jedno líčko červené, akoby popraskané žilky a drsné, myslíte že je to tým že včera bola vonku zima a nenatrela som ju???

mojalili
22. feb 2011

@ellysa myslim, ze je to tym, skus to kremovat, malo by to prejst same...

no cez den sa moc nenaodychujem, ked Danka dam spat, tak Lili je na mne zavesena, ona sa citi urklivdena, ked sa jej nevenujem ked Danko spi... 😔

babulina
22. feb 2011

@ellysa - my mame drsne licka tiez ale s prestavkami asi tri mesiace - bud od chladu, ale prevazne od slin, to ma natri jej to nahrubo nejakym mastnym kremom a dobre bude, ja pouzivam lipobase, alebo ked ho zapatrosim tak mu to natrem aj bubchenom proti zlemu pocasiu

ellysa
22. feb 2011

@mojalili a nedá sa sňou robiť činnosť, pri ktorej by si si trolinku oddýchla, ja neviem ľahnúť si a čítať knihu, ale určite je to ťažké...

ellysa
22. feb 2011

@babulina ja mám doma nejakú detskú vazelínu, tak tým som jej to natrela

chani
22. feb 2011

@ellysa moze to byt ttym, aj my mavame take licka ked nie su na von dostatocne natrete.
no pri tom nasom duracellkovi nehrozi cez den oddych🙂

mojalili
22. feb 2011

@babulina ajmy mame take vyhadzane licka, je to zacervenene, Doktor mi povedal, ze HOltov krem, ale ten stipe oci velmi. Danko ma na nozicke akesi vyrazky, tak mi dal ten Holtov krem na to.

Inak davam na tie licka co mam tiez do pocasia na von od DMky, myslim tiez, ze to staci dobre premastit, odide zima a bude lepsie 😉
@ellysa myslim,ze ta vazelina bude OK. 😉

chani
22. feb 2011

@mojalili no zahoractina je pre mna spanielska dedina kedze sme tu len necele 2 roky, ale vjelo poznam 🙂 nuz rozhodli sa nam ze spanok v noci je priolis velky prepych.
inak zub stale nikde, status dasna furt rovnaky, vodova ryha jemne krvou podliata eee

ellysa
22. feb 2011

@mojalili
@chani baby ale poteším vás, už tri kamošky mi povedali, že po roku sa roku sa to zlepší 😝 😀

chani
22. feb 2011

@ellysa tomu by som neverila, vid priklad mojho muza....v 6tich rokoch heh

ellysa
22. feb 2011

@chani neber mi ilúzie bleeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeee

chani
22. feb 2011

@ellysa inak kam to vy s @mici111 chodite cvicit s detmi? co je to zac?

chani
22. feb 2011

@ellysa tak ale verme radsej tomu ze od roka 🙂

chani
22. feb 2011

@mici111 fiha a dievcatam sa paci?

mici111
22. feb 2011

@chani paci, len sme akurat rozoberali, ze mame v skupinke vela malickych deti, tak lektorka to cvicenie prisposobuje im a nase baby sa tam niekedy nudia 😠

ellysa
22. feb 2011

@chani tak tak súhlas s @mici111, tie ostatné nie sú až o toľko mladšie majú medzi 7-8 mesiacov ale teda sú len vo fáze ležania na bruchu, ´tak to je dosť rozdiel oproti našim, a našim babám sa už niekoré cviky nepáčia, lebo sú moc statické,ale inak sa mi páči

chani
22. feb 2011

@mici111 @ellysa tak to verim, ze sa nudia, to by sa aj ten nas maly clovek co je v neustalom ppohybe nudil 🙂

zojec
22. feb 2011

@ellysa aj moja mala ma vzdy taku tvaricku.. aj ked natieram.. :( ale to ma po mne.. ja bez natretia sa ani z kupelne rano nepohnem.. malej sa mi v zlych pripadoch osvedcilo bambucke maslo, ciste, alebo nivea sos , na bezne pouzitie weleda. ta je taka primerane mastna 😉 baby mne je vas normalne luto, take noci... to je chvalabohu uz nepoznam.. zobudi sa, ale vzdy po chvilke zaspi na prsku... ja si to ani nevsimnem kolko krat..

lenocka84
22. feb 2011

dobre ranko
ako sa tu mate?
prida sa k nam s @chani niekto v piatok do ikea?
ja len ci nahodou 🙂

mojalili
22. feb 2011

@ellysa ci to ale do roku vydrzime 🙂

Bože, normálne mi je už do plaču, ťahám už tretí týždeň zavretá v byte s detmi. Moja maminka práve prišla a za 30 minut odišla, tak ďalší deň doma.... ☹ Myslela som si, že aspoň zbehnem do Dmky nakúpiť...
mňa už nič, ale vážne nič nebaví... a stále sa len sťažujem, pripadám si ako obohratá platňa... 😢 😢 😢
Malý sa práve zobudil po výdatnom 30 minútovom spánku... 😒

chani
22. feb 2011

@mojalili ti verim, este ze ja to nemam az tak zle, to by som sa uz asi obesila

lenocka84
22. feb 2011

ja som sa prave zblaznila
kupila som si 2 kupony cez zlavadna.sk na liposukciu 🙂 ultrazvukovu
tak som zvedava co zo mna urobia

mici111
22. feb 2011

kocky, kupila som malej ze maslovu tekvicu..ako jej to mam spravit?? 😕

babulina
22. feb 2011

@lenocka84 - cica aj ja 😀

lenocka84
22. feb 2011

@babulina toto iste???,

babulina
22. feb 2011

@mici111 - ja som osupala, uvarila domakka so zemiakom a vymixovala

chani
22. feb 2011

@lenocka84 iiiiha a to co ta napadlo? 🙂

lenocka84
22. feb 2011

@chani potrebujem so sebou nieco robit, a len tak lahko to nejde, tak reku pomozem si
aspon ma to nakopne