Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
babenky, ktore mate skusenosti s odsavackov hlienov na vysavac, poradte mi prosim... na aky vykon vam ten vysavac pri odsavani isiel? slaby, stredny alebo silny? a este ze ci pri odsavani treba druhu nosnu dierku zapchat alebo nie? ja som to dnes vytiahla prvy raz... 😉 doteraz sme nemuseli... aj vam babo rucalo skoro viac, nez ten vysavac?
@hori daj si vysávač najprv na najslabší výkon, ak nepôjde, tak pridaj. do 1800W je to bezpečné. netreba zapchávať druhú dierku. potom je to veľmi nepríjemné. veď skús na sebe. 😉 strekni nejaký slaný roztok do nošteka, odsaj a je to. ja som po odsaní dala tri razy denne aj babynasivin. a ručala viacej ako dva vysávače. ale potom si zvykla a aj sa smiala ak mala dobrú náladu. 😉
@julinka2787 no skusala som na sebe, ale ja mam v nose sucho, takze nic prijemne... 😒
s tym slanym roztokom si ma prekvapila... to sa da kupit?
ja musim pockat do vecera na mangela, niekto jej pri tom musi ruky drzat... uz sa naucila branit... 😉
@hori ahoj tak ja mam na vysavac odsavacku,pouzívam to tak že drobcovi dam do nošteka bud euforbium,alebo morsku vodu,počkam tak 3-5minut, potom mu zacnem odsávat,myslim ze vysavac moze mat max výkon 2000w,ja mu nastavím výkona tak na menej ako polovicu,viac sa mi zdá moc.potom zapcham jednu nosnu dierku a odsavam tak po 5-10sekundach z kazdej dierki,poprípade opakujem,podla toho kolko je sopliku.po odsavani mu davam vzdy este morsku vodu,aby nemal vysusenu sliznicu 😉
ale ti poviem,že je to poriadny boj,nech uz prejde toto hnusne obdobie a je po soplikoch ☹
najhorsie, ze nasa Luci reve, aj ked iba vysavame... 😠 ta bude mat na ten vysavac zle spomienky... 😉
@lenocka84 a čo to vlastne je tá ultrazvukova liposukcia??? ak budes po zakroku urcite mi napís či pomohlo
@kuriatko33 no klasicka lipo je o odsavani tuku, tato je cez ultrazvuk, takze malo by to byt bezbolestne, a ambulantne
a ano napisem, urcite aj @babulina napise
@julinka2787 @kuriatko33 @takyna @piacere diky za rady, babenky... 🙂
ten Vigantol je dobry napad... a physiomer musim skocit kupit... moja asi dycha aj ustami, lebo inak na nej nie je nic vidno, len ked pije z flasky a tam musi dychat vylucne nosom, tak to teda poriadne chrci a mala glga ako sialena, co nemoze dychat...
@lenocka84 no a na jednom sedení sa kolko tuku zbaviš?? mas aj skusenosti s tým, sa mi to moc nezda,že či ozaj zaberie? ja by som potrebovala tak 5kg dat z brucha dolu 😠
@kuriatko33 ja neviem, v zivote som na tom nebola
idem to skusit. pride mi to ale lepsie ako klasicke, predsa len po tom su jazvy
@lenocka84 tak to ano, určite napíš🙂
@lenocka84 akurát som si o tej ultrazvukovej liposukcii čítala a že za jedno ošetrenie ide dole až 2cm??? no to je peknééé. no asi dám našim tipy na darček pre julku na meniny a narodky. 😀 😀 😝
@julinka2787 to vazne??? to by bolo ake super
@hori odsavacka na vysavac je super vec... si neviem predstavit ked ma maly nadchu tak odsavat inou... dieta jaci preto ze mu to je neprijemne, a hlavne pre to lebo robis nieco co drobec nechce... lebo ju drzis aby sa nehybala.... ja som si to najprv vyskusala na sebe, je to v pohode ale je to neprijemne... nemusis sa bat ze ublizis s tym, len sa nesmie moc casto - teda odsavat za kazdu cenu, len ked treba uvolnit nostek
@lenocka84 no tak bolo napísané. a už to vidím ako mi naši niečo také zaplatia. no ako nápad im to podhodím, aj keď tuším kam ma s tým pošlú... 😀 😀 😀 😀 ☹
@julinka2787 nikdy nevies
mne sa paci ze tam nie je chirurgicky zasah
@deniskateniska - hlásim aká bola noc bez bočnice - do 23.30 sme sa trápili so zaspatím , lebo malá bola celá bez seba, že tam nemá mreže 😀 , potom sme spali do 8.30 s tromi pauzami na cuckanie , asi to pomohlo , bumbala nalepená pri mne ale na svojej postieľke, takže nikomu sa nespalo zle, mali sme svoje pohodlie 😉
@hori - neboj , to bude dobré s tým vysávačom , naša takisto vrešťala len čo sme ho zapli - fóbia s odsávania , po dvoch týždňoch , čo sme už neodsávali je ok - keď prinesiem vysávač a zapínam ho , tak sa rehoce a teší sa , vždy sa pozerá ako vysávam

@lenocka84 - hej asi pred polhodinkou som to zaplatila, som strasne zvedava, co to spravi