Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@lenocka84 tak je to fakt super. určite lepšie ako behať s jazvami a dávať si pozor aby si sa nenaťahovala, čo je pri dieťatku nemožnééé. tak budem držať palčeky nech si spokojná. teda aj babulina. 😉
baby ja zemrem, my mame zuuuuub, este ho neni volnym okom vidno ale jak mu tam dam prst tak to skrabe, tak som mu tam lyzicku strcila a ono to skrabeeeeeee....este rano nic a teraz je to tuuuuu, buchnem sampano 🙂
@chani gratulkááááá! von z klubu šelmičiek bezzubých 😀 😀 my sa toho prvého zuba asi dočkáme až keď pôjde do školy. 😀 😝 😅
@julinka2787 on sa rozhodol ze to bude tak ako mal tato par dni pred dovrsenim 8 mesiaca looooptos maly 🙂
@julinka2787 uvidime, necham sa prekvapit
@chani nooo vidis, a si chcela cakat dopiatku
@julinka2787 ani my este zuby nemame a to uz mame 10m
tak pianko
tak baby dik, ze si myslite ze netreba, ja len stale vidim na sebe tych 6kil co mi ostalo este po ninke, aj sa obcas tak citim jak stokilova, no 4cm by bolo bozske dat dole, no ved uvidime, ja planujem ale ist az niekedy v maji, mm pojde s detmi do lozorna alebo na biofarmu za stupavu nech maju program a ja sa pojdem skraslit 🙂
@chani NO VIDIIIIS A ZE NEBUDE 😀 😀 😀 😀 😀 😀
Osavame tiez vysavacom, chudak, ako ho pocuje, tak zdrha prec 😀 ALe klasicky vysavac, ked vysavam tak sa s nim hada 🙂
KOCKY, nasrala som sa a isla som kupit kocik, mali ho v akcii o 40€ lacnejsie, no ale minuly tyzden, to som ja nevedela....ale zlate kocky mi ho dali aj dnes 😵 😵 😵 😵 hned mam lepsiu naladu. 🙂 🙂 🙂 🙂 🙂 Ked sa DAnko obudi, tak nafotim a dam sem 🙂
Zisla by sa mi ta podlozka, co ste riesili aj vy 😕 @mici už sa asi neda dobjednať, ze?
@babulina Biofarma v Stupave je krasna, aj my tam chodime. Ale este lepsi je Ranc u indianky, to je pri Malackach niekde, pojdeme tiez tam pozret. Jejda, ja by som mohla dat dole aj 10 kg este, ale skromnost nadovsetko, stacilo by 5 kg 🙂 Nikde mi netreba, vsade som to uz ja, ale brucho po 2 detoch mam take vytahane, ach jaj...ja viem, cvicit...ale to by chcelo asi rok cvicenia
@ellysa http://www.rancuindianky.sk/
http://www.biofarma.sk/ pozri
A musim oznamit LEZIE NAM 8.ZUB, preto to nespanie, takze uz len ocaky a stolicky
BABY, Dankovi sa tak paci v kociku 😵 😵 😵 😵
@miculienka ok skusame aj my 🙂
pekny dnik prajem.babule ktore idete na ten zakrok tym ultrazvukom tu liposukciu.teraz budem vyzerat jak trubka ale nevyznam sa v tych veciach.to je na odstranenie celulitidy?no lebo pocas tehotenstva sa mi nieco take zda ze vyklulo na stehnach 😀 😀
@mojalili takze nakoniec predsa chicco?? ktory si vzala? C...??? pytam sa, lebo aj ja mam chicco
a 8.zub???? 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲
u nas sa vraciame do starych kolaji - Elina sa budi v noci 3-4x, pripisujem to tiez zubkom, lebo hryzie vsetko, co nehryzie ju a aj sliny jej tecu a straaasne huste, ako bernardinovi 😀
stale nejak nestiham, mam doma aj Hanku, doliecuje sa 😀 .... stale by sa len hrala na skolu, na skolku a ja prd stiham, ani varit pomaly nie 😀 .. a ked k tomu pridam Elu, ktora sa dviha na nohy vsade kde sa da .... no fakt mame husto
dnes som sa ale urvala a na veceru budu tieto sisky pecene v rure http://www.mimibazar.sk/recept.php?id=23752#dis...
@monky1 Monky, mali zlavu 40€, stal 120€ aj s nanoznikom, sprsiplast, na flasku stojan, aj sme si ho vyskusali, je pevny.Okrem neho sme jazdili aj v inych, ale tento vyhral, lahke skladanie, priestranny. No tu zlavu mali len minuly tyzden a v E-schopoch, ale esteze ma kočky v best4baby poznaju, tak som ho mala za zlavnenu cenu.
Tento je CHICCO Multiway...velke kolecka ma, nehrkocu, su velmi dobre. tak som spokojna, aj ked som chcela ten, co ma Desmodka, len kde by som sa ja pri MM vytazenosti dostala 😵 😵 😵 😵 😵 Som stastnaaaaa, aj ked som nespala, toto mi urobilo taaaku radost 😵 😵 😵 😵 😵
@mojalili verim ti, ze si spokojna, lebo aj ja som 😀 😀 😀 😀
my mame viac-menej to iste, len starsi typ - este hanka sa v nom vozila - nema tu ochrannu clonu proti slnku - ale tiez velke kolesa, aj do terenu, aj v zime do snehu su nenahraditelneeeee
a nas je discovery - cierny v komb. so zelenou

@julinka2787 no tak procedura trva 60minut
po prvom osetreni do tych 2cm podkozneho tuku ide prec
a na dalsom sa da dosiahnut az do 4cm dole
(myslim tym spolu 1+2 do 4cm)