Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dobré ránko jasne už je lepšie a naozaj najlepší liek napr. na potrat je hned ísť opäť do toho🙂
tak ešte dnes tú horúčavu vydržím a na zajtrajšej oslave budeme sedieť pod dáždnikmi🙂
Maxmko od tretej sa škeril a pučil, už to je takto asi 3 deň, spí max 3 hod. aj to len raz a v noci..inak každú chvíľu je hore..och jo
moja mala včera den blbec...za celý den naspala 2x pol hodinu...večer už revala...použita rektálka a spala do jednej... rano ale budicek o pol piatej na obrovský rev... použita rektálka a teraz mi spi... tak som zvedava aky bude nas dnesky den...teším sa na zajtrajsie ochladenie aj v pripade, že moje telo pociti zmenu počasia...ale radsej si odtrpim to ako este den v tomto teple... 🙂
no ahojte 🙂
moja mala tiez dnes od 3 strajkuje... spi tak iba po chvilkach 😒 ale teraz som ju zobrala do satky a sme na fitlopte a uz 1.5hod spi 😅
ozi a vcera som kupila kyblik tak sme hned aj skusali.... no a museli sme ist aj do vanicky lebo sa mi tam 2x vykandila a aj riadne poprdkala 😀 😀 😀 uz viem co budem robit ked bude boliet brusko 😅 ale pacilo sa 😵
ake mate vy skusenosti s kyblikovanim?
Dobré ráno dievčatá. Konečne mám trošku kľud. Alexa som dala kočíkovať dedkovi , tak snáď to spolu zvládnu . Veľmi sa teším , že sa zajtra konečne ochladí. My máme podkrovný dom a hore máme hádam 33C . Nikdy by ma nenapadlo , že si v lete budem priať studené počasie. Malé dnes poobede šupnem do kýblika , nech sa trochu osvieži, lebo chúďa taký je vyhádzaný ., že strach.
@trillianka my sme kýblik dostali od kamošky , ale ja som nikdy nebola zástancom takéhoto kúpania. Ale minule sme len tak s manželom vyskúšali a malý tam bol jak vo výrivke 🙂 😀 tak si dopre poprdkal. Ten úsmev stál za to. On by tam sedel aj hodinu jak torta. Síce ho tam neviem poriadne poumývať - tie jeho michelin záhyby ale keď je tam on spokojný tak som aj ja. Striedam to s vaničkou.
My sme mali celkom fajn noc .,19.30-00.00- 3.50-6.00 . Uvidíme aký bude cez deň.
Juj babulky, neblizi sa spln? Lebo moja Saska je tiez junovca a na mesiac je strane citliva, pri splne nespi, len sa prehadzuje... Max dnes tiez, bol hore tusim 4x, teraz sice este spi, aj ja by som, ale Saska je uz hore, tak jej idem spravit müsli aspon 😝
@leveretka - no ja som chcela naucit Maxa kojit sa po leziacky, je to pohodlnejsie, treba skusat... lebo pri sedeni ti odijde chrbat, ked to budes robit par krat denne so stale tazsim a tazsim dietatom... aj je to fajn, lebo ho pocas dna nikde neprekladam, ale ak zaspi, hodim na neho decku a chrape dalej...
Inak malý mal v stredu 6 týždňov a už váži 5510g 😲 😀 . Ja mám doma váhu , tak ho niekedy vážim pred a po nakojení , aby som vedela , koľko asi spapá , lebo on je na mne prisatý max 5-7 min. A to je váha pred kojením , ked bol úplne nahý. Keď sa narodil tak mal 3500 g a 50 cm . Takže teraz je z neho riadny macko. Niektoré veci 56 sme ani raz nemali na sebe. Ešte , že sme dedili po sestriných dvojičkách.
ahojte, ja som tu dnes len na skok - chystame sa na povinnu mega prechadzku do skoky 🙄 .. ale tak zvladneme, ved je to poslednykrat - aj plakat budem urcite, lebo je to naj skolka v meste
potom idem navstivit salon krasy, lebo uz vyzeram ako homlesak 😀 😀 😀 - aspon vlasy ostrihat - bojim bojim, lebo idem total nakratko - par centi 😕
a v noci sme spali 9 hodin 😀 ....teda NIEKTO spal, mamka mala pohotovost s Hankou a tatka sme vypudili do obyvacky, lebo noc pred som sa vobec nevyspala
...deturence na jednotku 😵 😵 😵 ...krasne junovciatka 😀
Ahojte, my dnes opäť klasika. Spánok od 1:30, ale ráno mal budíčeko 7:00, lebo sme museli odsávať noštek. Idem žehliť a vyvesiť prádlo. Dnes som prvý krát stihla aj raňajšiu vychádzku, inak chodí mm .
A oddnes látkujeme!!!! 🙂
Konečne sme dorástli. Kočky, ktoré látkujete, čo dávate do vedierka proti zápachu a tak???
@jarus8 vcera som dala do vedierka na vatovy tampon par kvapiek levanduloveho oleja ... a celkom dobre to vonalo dnes ked som otvorila.. 🙂 ja periem kazdy druhy den takze az taky smradek z toho nejde.. 😉
inak dobre ranko dievcata... 😉
@monky1 a preco uz nejde hanka viac do skolky? a preco kratke vlasy?? ja uz inak tiez vyzeram jak homelesacka.. ach jaj.. ale ako ides do kadarnictva.. kde nechas malu?? ja som bola naposledy zaciatkom marca, potom aj moja kadernicka isla na matersku.. uz mam riadne vlasiska.. ale musim poveedat, ze nikdy som nemala tak dobre vlasy ako pocas tehu.. a zatial tiez drzia.. 😉 skor by sa mi zisla kozmetika ako sol... ale co s malou?? kedy uz zacne mat babatko nejaky rezim??? 😕
Ahojte mamicky 🙂
Obdivujem vas, ze stihate tolko pisat. Ja este ako tak citam, len ked chcem prispiet k teme tak ste uz par stran dopredu 😀
Nasa mala spi cez noc celkom dobre, len cez den chce byt stale v obraze a spi len tak hodinku a dalsie dve je hore. Potom je teda problem zaspat, uz je unavena a hneva sa a place. Vtedy ani prsko nepomaha, len nosenie. A este cumlik 🙂
Mate niektora vankus na kojenie? Rozmyslala som, ze si ho kupim, ale pocula som od viacerych ze ho az tak nevyuzivaju.
A ked v noci kojite drobcov davate ich aj odgrgnut? Tej nasej sa v noci moc nechce, lebo na prsku hned zaspi a mne sa ju nechce moc trapit, tak ju necham tak.
Inak krasne su vsetky junovciatka, nemozem sa vynadivat 🙂 😉
Nasa žabka
@borci ahoj, o tom vankusi som tiez uvazovala, ale lez som sa vymackla, tak uz som si nasla fajn polohu v obyvke na sedacke, ze ine mi uz na kojenie ani netreba... 🙂 a na polohovanie babatka mam lehatko...
v noci odgrgnut tiez nedavam, ked mi mala zaspi... uz sa mi parkrat stalo, ze som ju tak rozobrala a potom dve hodinky musela uspavat... 🙂
ahojte ja som hore od 3 30 mala sa puci a zacala mi grckat z nutrilonu HA.....som na prasky s toho papania...evina ty co pouzivas?
@anjelicek26 Ahoj vcera som ta citala na rychlo tak to spanie na chrbte je bezpecnejsie ako na boku??a myslis ze treba ten madrac niecim podkladat alebo netreba.....maly negrcka nejak moc vzdy ho necham dobre si odgrcnut......a tvoj Max ako spinka???
@katka512 - mne Max spi na rovnom a na chrbatiku. Ale on vobec negrcka. Od narodenia mozno 5x a aj to len lebo sa doslova prezral... vyvysit je fajn, pokial mas grckave dieta, lebo mu tak rychlo nestupa kyselinka hore...
ahojte dievčatá,
WEIRDO, všetko len to najlepšieeee k meninkááám a veľa radosti s Nelkou 😵 😵
@anjelicek26 no ja som skúšala kojiť po ležiačky niekoľkokrát, ale nešlo to...my žiaľ fungujeme stále na klobúkoch, ani za svet sa ich zbaviť, tak potom jej to tam všelijako vypadáva, nemám také veľké prsia, aby jej dosiahli, keď ležím na boku, keď som na bruchu, tak ani za svet papať a keď sa nad ňou nakláňam, tak tiež nechce a plače...tak ja mám súdené si zrumplovať chrbát 😝 ale čo by sme pre tých drobcov neurobili, ale zase používam vankúš na kojenie a aspoň ju nemusím priamo držať v rukách, tak aj to je pomoc.
@monky1 tak takáto radikálna zmena účesu? no ja by som vyzerala hrozne, mne by krátke vlasy nešli...inak aj ja sa strojím ku kaderníčke asi tak 6 mesiacov a stále nič 😀 ale mám dlhšie vlasy, tak u mňa to nevyzerá ako neupravený strih, akurát končeky si pýtajú odšvacnúť 😀 no a verím tomu, že budúci týždeň sa tam dostanem a konečne aj ja zo seba urobím človeka...máme tu máme jedno kaderníctvo po ceste, tak pôjdeme s manželom kočíkovať, ja sa pôjdem dať ostrihať a potom pôjdeme domov, to malá určite vydrží. A dám dole aspoň 7 cm, tak som zvedavá ako budem tiež vyzerať, keď budem mať vlasy tesne pod plecia 😀
inak aj my sme dnes nejako nič moc spali 😖 malá je už hore od 5.15h a ani za svet zaspať, stále si mrnká a cestuje po celej postielke...v priebehu hodiny som ju už trikrát vracala na pôvodné stanovište, veľká cestovateľka je z nej 😀 ani teraz dobre nespinká, počujem, že vydáva zvuky, ale nebudem ju vyrušovať, ale toto sa nám ešte nestalo, že by bola tak skoro hore a už po napapaní nechcela ísť spinkať, snáď si na to nezvykne 😕 😔
ahojte, tak my sme tiež stihli ráno prechádzku, nákup, teraz upratujem ešte povysávať a zotrieť dlážku malá mi hodinku spí, no aspoň to
inak ráno som ju chcela odvážiť, tak že najprv sa odvážim ja a potom s ňou a zistila som, že som pribrala 2 kg 🙄 , to budú tie raňajky o jednej nič nič nič a v noci vykrádam chladničku, tak som obvolala kamošky a od septembra ideme cvičiť 🙂 a malá má už asi 5 kg 😎
kýblik je super ja ju teraz kúpem aj okolo tretej potom mi pekne zaspí
ellysa ty kojis alebo dokrmujes? kde sa da kupit ten kyblik na kupanie?
pridala som do albumu "júnoviek" fotku nášho anjela.... ak nevadí 😵

dobré ránko 😉
tak dnes noc hnus, nemohli sme spať ani my s mojim ani malá, o druhej sa zobudila a do tretej sa rehlila na nás, potom zabuvkala do 6:40 a teraz sa hrá pod hrazdičkou, čakám kým sa trošku unaví a pôjdeme na chvíľu von potom už bude moc hic, tešííííííííííííííííííím sa na zajtra, že už bude zimaaaaaaaaaaaaaapekný deň