Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte kočky,Igorko mi zjedol kúsok listu z kvetu,nemôže sa mu nič stať?
bo som akurát cedila polievku a on prišiel do kuchyne a mal niečo v puse,som si všimla,že to je zelené a keď som mu to chcela vybrať,tak sa rozplakal a zhltol to ☹
@puhinka tento by nemal byt jedovaty. Ale pre istotu sleduj, ci sa Igorkovi nevyhodi nejaka vyrazka. 😉
Inac vela kvetov, co by som nepovedala, je jedovatych. Tiez sme mali problem, lebo Editka zacala lozit a ako na potvoru prve ku kvetu 😠 a prave, ten, co mame je jedovaty. Hned sme ho pratali z dosahu...
http://www.rastliny.net/index.php?option=com_co...
ten prvy mame, filodendron...
@puhinka nie, tento kvet nie je jedovaty, neboj, ale pozor na Difenbachiu , ta je velmi jedovata, tu som veeeeelku dala hned prec, ked sa LILI narodila...🙂
No kocky, Danko si pospal 2,5 hodiny a ja s nim trosku🙂 Zpapal obedik, hovadzie masko na stave s ryzou a mrkvou, a ideme von nachvilku, snad tam nie je az tak zima uz 🙂
@puhinka jooooooj neboj este sa naje kadecoho kym pochopi ze ine ako papanie do pusy nema davat 😉
@puhinka moja segra ked bola mala tak jedla omietku, si olupovala zo steny a jedla ju.. doktory povedali ze jej chyba akysi vitamin tak si ho tymto doplnuje a potom to prestalo 🙂 a zase svagor asi tyzden jedol slepacie hovienka 😅 a tiez ze doktor povedal ze to prestane ked si doplni to co potrebuje a prestal 🙂
@zojec - fuha, tak snad len vynimka to bola ... inac u nas je to klasika, od 19:30 co zaspi, do 23:00 kym ideme my spat, tak 4-5 hore. A potom spi dobre. Alebo opacne, ked raz za cas spi do tej 23 hod dobre, potom velakrat v noci hore ... a dnes bol ten druhy pripad, rano pred pol 6, ked sa zobudila, som myslela, ze sa mi sniva 😀. Aj v noci som ju nacapala, ako si sedi v postielke 😀
@deniskateniska jáj...a čo si chce doplniť Igorko,keĎ on je všetko ? 😀 😀 😀
Tak sme sa vratili z vychadzky, baby bolo mi do placu.. 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 😢 U nas v meste prerabaju namestie, kedysi krasna alej SAKURI - japonske ceresne, vela tak 5 metrovych stromov, kriky.......VSETKO VYTALI 😢 bude tam betonova planina... 😠 😠 😠 to vie ale riadne nasrat... ☹
@zojec - latky mam kupene za 7 € aj vatelin a ide sa na vec, este som dokupila nite za 1 € a tesssiiiiiiim sa, najprv si urobim navrh na papier a potom zacnem 😵 😵 😵 😵 😵
@mojalili úplne ťa chápem, niečo podobné robia v mojom rodnom meste, neviem kto to projektuje 😠
dnes sme mali stretko v hopsasa, bola aj @anjelicek26 s oboma, super bolo, ma napadlo, či nedáme niekedy také celoslovenské stretko napríklad cez prázdniny, niekde na celý víkend 😉
a budúci týždeň budem mať svoje vysnívané bee
@ellysa tak ste sa predsa dohodli? no som zvedava, ci budem slintat aj ja nanho 🙂
inak, ja som s malou odchadzala z hopsasa pred tretou, uz som tam zostala sama, ale mala mi nemala este spat, tak sme tam este zostali hrat sa a potom sme sli domof..inak som zistila, ze ked je mala takto s detmi aspon hodku dve, tak je potom taka kludna 😵 😵

@mojalili - aj ja to lepím lepiacou, lebo keď odsávam sama , tak by som inak nezvládla 😉