Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@puhinka šak ma otca 😀 😀
BABY, ked pisete o tych rurach, dnes som piekla, vie, ze to pali a naschval ide k tomu. caka, kym mu vynadam, smeje sa, provoktivne nad tym drzi ruku, ale odide.
Naucili sme sa na kakanicu v plienke povedat fuj, tak mi vzdy oznami, ked sa opytam.
No a nazdar - na videu uvidite...
@adamala Pocuj, medzi mojimi detmi je rozdiel 4 roky - hruuuza, jeden ma predpubertu a druhy vrtulu v riti....ked tak do roka ci dva, nech nemusim ani rozmyslat kto je aky 🙂 my na Vianoce zacneme s dalsim 😀 a poslednym, gynekolog povedal 🙂 a ja som oddobrila, viac by som nezvladla 😀
No a k vyroku - ze dievcatka su kludnejsie - V ZIADNOM PRIPADE - moja LILI bola tiez ako Duracelka, Danko je taky isty ako LILI 😀
@deniskateniska ,jáááj 😀 😀 😀
@mojalili ,to akože chcete ešte jedno dieťa???
@mojalili Kukala som to video, zlate. No tie zvuky tak to presne jak keby som mojho Adamka pocula 🙂
sidlo je ten tvoj a jak tu ruku dava ze nazdar, ja neverim, sikovny chlapcek. A ti povie fuj ked ma kakanicu? mne zas ked chce mlieko tak hovori stale mamamamammama a krci cely ksicht ,nasilu akoze place ale slzy nikdy, tak to uz idem chystat mlieko. A nenenene ked nechce uz dopit alebo dopapat nieco.Najprv som si myslela ze to je len nahoda ale fakt maju tolko rozumu, je to moje prve dieta tak neviem co mam ocakavat od 8mes dietata ale teda ty uz asi mas prax.
@puhinka len sa bojim ze sa neutisi pri nom
@mojalili
a k tomu pohaviu, len pre srandu 🙂
http://www.nasarodina.sk/tehotensky-kalendar/ka...
nam to vyslo! 🙂))
@mojalili ,ale ja nechcem a ani manžel,určite 😎
@deniskateniska ,ti poviem,že teraz ležal malý pri igorovi a ja som šla na net a malý furt plakal a Igor mi hovorí,že čo mu je,tak som tam išla ja,lahla som si ho na brucho,hlavičku mal na hrudi mojej,takže počul tlkot srdca a do 3 minút spal 😀
@ameanda ,aj my kýveme celou rukou pri pápá 🙂 hehe 🙂
@puhinka no ved toho sa bojim, ale tak bude ho hojdat a tak, ak nie tak mi zavola ze a dojdem na taxiku
@deniskateniska ,tak snáď to zmákne a ty sa poriadne zabavíš a pak mi v sobotu ráno napíš,že ako sa cítiš :D
@puhinka ha no dufam ze sa zabavim, zle mi nebude, moc neminiem, nepovyvadzam blbosti 😀 😀 😀
@deniskateniska jeeeej, tak prijemnu zabavu. Ja idem o tyzden na ples, dnes som prala saty 😀 , tak mam tyzden na schudnutie, zajtra idem plavat 😀 😀 😀
@deniskateniska ,mne je zle už po dvoch deci vína,ja nemôžem už nič...:(
@mojalili ,jéééj,na ples 🙂
aaaaaaaaaaaaaaaaahojte
tak sme dnes docestovali
a cesta ze bola dlllllhaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa
dobrén ránko, no ale čo to, žeby sme pomaly zakladali novú tému o snažilkách?
@puhinka joj nebij aj teba ešte "zasvrbí maternica", len neskôr 😀 😀 😀
ja som včera videla také malé baby a hovorím mužovi, či si nespravíme druhé a on, hneď že Olivia uhni 😀 ,musím si naňho dávať pozor, ale tiež tak na konci roka asi začneme
a noc fajn, len ja som akosi zle spala, ale to už mám dva týždne také stavy,že nie a nie zaspať

@bealondyn ofinku som jej veru už 2 krát pristrihla , lebo nevidela cez nu, 🙂 dakujeme 😵
konecne doskakala v postielke, dnes je riadne akcna 🙂 , zo dna na den je zivsia