icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
25. feb 2011

@monky1 to s Hankou je mi fakt ľúto ale asi by som sa tiež obrátila na nejakého homeopata. Tu v Nitre sú a máme tu aj obrovskú homeopatickú lekáreň a hneď vedľa sú homeopati. Ja keď tam idem , tak som tam hodinu. Ja keď som išla rodiť tak som mala plánovanú sekciu a dali mi homeopatiká , ktoré sa majú brať pri cisárskom. Začala som asi 2 týždne predtým v deň pôrodu som brala iné a po pôrode ďalšie a dala som sa strašne rýchlo dokopy. Takže ja tomu verím.
http://www.homeonitra.sk/ Môžeš im aj napísať nech ti poradia a ak by si niečo potrebovala tak napíš a behnem ti kúpiť.

zojec
25. feb 2011

@tintinka1 ano? ja som kupovala ryzovo - kukuricnu na zahustenie polievok :D :D :D ale ja velmi instantnu nepouzivam, ale berieme sa na vychod, tak aby som k svokre nemusela prenasat celu kuchynu 😀
@monky1 a aj cecko si dala?? aj si preventivne davala? a ty sa uz citis lepsie?

adamala
25. feb 2011

Maly mi zacal pokasliavat dneska , sem tam som myslela ze to z toho jak si furt namaha hlasivky, ale tak sa rozkasle ze ho az naplo a vyvracal sa , chrci mu to v nose ale nema sopliky ktore mu tecu. Baby poradte co s nim, ma 37.5teplotu,ale inak je culy.
Co pomaha na kasel? nejaky domaci recept? pocula som ze dat olivovy olej na kus utierky dat na hrud na to ofacovat jemno aby nespadlo a dat pod body na noc, tak to skusim,napada vas nieco ine?

ellysa
25. feb 2011

@adamala baby tu spomínali že kolieska cibulena chodidielka

zojec
25. feb 2011

@adamala ten olej je dobry na vykasliavanie.. ale pouziva sa aj kacacia, husacia, bravcova, jazvecia mast.. na to daj mastny papier radsej ako igelit, nech sa mu tam nezaparuje koza.. supni na to este plienku, a bodynko.. to by mu malo hlieny uvolnit ak su niekde dole...

adamala
25. feb 2011

@ellysa Do ponozky? na chodidla? si pamatam ze mne davala mamina surovy zemiak na chodidla na stiahnutie horucky ale.
ok vyskusam,som myslela na cibulu ale nevedela som kde ju prilozit, lebo cibulovy sirup je naj ale to nemoze.
No dufam,ze sa nadychal len studeneho vzduchu vonku a prechladol a ze to neni nejaka chripka sprosta,ach jaj,neznasam ked je chory . odsavacku na sopliky nahodou nemas? zeby si mi poradila aku znacku,lebo ta na vysavac mi nepasuje .

ellysa
25. feb 2011

@adamala áno stačí do ponožtičky, ale asi nie na celú noc, tak na hoďku dve

adamala
25. feb 2011

@zojec a ak su hlieny hore? mam pocit ze ich ma zaseknute hore

zojec
25. feb 2011

@adamala skus ten eukalyptovy olej (silicu) nakvapkat par kvapiek do oliv. oleja, a natriet hrud a nozky.. malo by to uvolnit dychanie, alebo ak mas zvlhcovac, tak nakvapkat par kvapiek tam.. ale to nemam odskusane.. a tu mast len na muzovi 😉 ja chora velmi nebyvam.. musim poklopat.. lebo muz dnes prisiel z roboty nachladnuty a uz ma aj horucku :( a to som sa tesila, ako si zajtra vyupratujem cely dom 😔

mici111
25. feb 2011

@tintinka1 fakt su kraasne niektore..len ked ja som nikdy takto nenakupovala..hm, oni by to dorucili aj na SK??

mojalili
25. feb 2011

@zojec Tak som ponatierala Danka, aj do zvlhcovacu som nakvapkala.
Ten kupel mu to uvolnil, tieklo mu riadne a uz som neodsavala, ani teraz, lebo ho to dost boli urcite a dycha nostekom. Taj snad bude lepsie, ked tak ho dam spat vyvysene do kocika, aby mu stekali hlieny dole.

mici111
25. feb 2011

@ellysa hej, podlozky aj deky dorazili..naaaadherneeeee su 😵 😵 😵 a fakt neklamem..vsetky ale hlavne tie nase ruzove 🙂 a deky mame kazda iny odtien, ona to tak doladila, aby isli ku kazdej podlozke..fakt, tie farby sadli jak rit na serbel 😀 😀 😀 no ja neviem, ja by som na tvojom mieste asi radsej zainvestovala do ruzovej striesky na tom bee 😝 😝 😝

ellysa
25. feb 2011

@mici111 mno dobre zainvestujem, len neviem odkiaľ ju kúpim, tamtí mi neodpísali 😠 a tú deku si skúšala, ako to drží? a sedí ti na sí, fotku pjosím 😉

kuriatko33
25. feb 2011

@ellysa no dnes sme boli v nakupnom centre s ním na kafe,pocity su,že je super,najma malému sa velmi v nom pacilo 🙂 má jasné aj mínusi,trochu sa mi nepáči ako su spravené pásy,bo sa nedaju vrchné s bočnými zapnut,čo je dost neprakticke pri fusaku cele to od zadu vyberat a tak ho nemozes len tak tam dat alebo vybrat. dalsie - by som povedala skladanie,alebo mozno je to tým,že nemáme prax 😉
ale som rada že ho mám.aj ked to dost stálo 😒

mici111
25. feb 2011

@ellysa no fakt, ved sama uvidis, nadherne su..deku som veru neskusala, zabudla som..podlozku som prirovnala a sadla uplne krasne, akurat na nozkach by mohla byt trosku dlhsia..no neva..a fotky? zajtraaaa, bo kocik je v izbe kde mala spi 🙂

kuriatko33
25. feb 2011

@ellysa inak orifinál fusak je vazne super,neni stavaný na mrazi,ale to ani kočík 😉 da sa ho super pouzívat, mozes spravit z neho taký nanozník,alebo dás vrchnú cast az dolu a vobec nezavadza su tam take gombičky a s tymi si to pekne upraviš ako potrebuješ,alebo sa dá až po vrch zapnut a pritiahnut s gumkou,take foto som tusim hodila

tintinka1
25. feb 2011

@mici111 ja z ebay objednávam stále . On konkrétne posiela aj na Slovensko za 5,99 dolárov čo je cca.5€. Ak by si si nejakú vybrala , tak ti ju môžem cez seba objednať. Inak si pozri aj jeho hodnotenia , má 99,7 % pozitívnych.

mici111
25. feb 2011

@tintinka1 jeej fakt? tak to pojdem kuk lepsie 🙂

zojec
25. feb 2011

@mici111 to, ze podlozka nie je dlha je dobre.. ked bude mala behat, aspon ti ju nezaspni topanockami 😉
@tintinka1 aj ja som kukala tie tasky.. pekne su.. zajtra sa chystam jednu usit, ak sa mi nebude pozdavat, tak si mozno aj ja objednam 😀 😀 😉 😉

mici111
25. feb 2011

@zojec hej, to ma napadlo ze je to fajn 🙂

@tintinka1 pozerala som si tie tasky, vedela by som si vybrat, len ja by som potrebovala cierno - ruzovu.. 😀 a taka kombinacia tam nie je.. ☹

mici111
25. feb 2011

@ellysa, inak ma napadlo, ze ta tvoja podlozka aj s dekou nie su ruzove ale skor take ako si mala lunu s fusakom tej farby..take fuksia cyklamenove..ale k tej ruzovej strieske to podla mna pojde..

ellysa
25. feb 2011

@mici111 mno to čo som im písala, či mi ju neušijú, je tiež taká fuchsiová, musím im ešte raz napísať

a musím sa pochváliť, Oli už sama chodí s tým chodítkom v-tech, ešte za ňou chodím pre istotu, ale už jej to ide krásne

mici111
25. feb 2011

@ellysa no sikovna baba 🙂 kedy budes mat to bee?

ellysa
25. feb 2011

@mici111 streda-štvrtok a ružová strieška objednaná

mici111
25. feb 2011

@ellysa paraada 😵 😵 😵 no som zvedava 😵 a teda kupujes aj ten fusak elodie? ten cerveny? k tomu by ti pasovala zasa cervena strieska..vidis, to budes mat letnu ruzovu verziu a zimnu cervenu verziu 🙂 ze jake paradne faro bude mat Oliv..

weirdo
25. feb 2011

@chani - tak druhy naustok aj mne trosku prepusta. ALe to tak, ze ked zostane voda v sosaciku, ked si potiahne, tak ked otocim, ide z toho a minule z tej dierky, ale iba raz ... divne 😖

chani
25. feb 2011

@weirdo no ja som cely ten nestastny avent odlozila, sak to neni normal, az do nosa mu to ide z tej nestastnej dierky ble

ellysa
25. feb 2011

@mici111 no teraz ešte nie, do zimy sa rozhodnem, či origoš objednám,alebo ten,alebo ešte úplne iný

ellysa
25. feb 2011

@mici111 no teraz ešte nie, do zimy sa rozhodnem, či origoš objednám,alebo ten,alebo ešte úplne iný
inak vyšla ma na 35 EUR, som mala v jednom e shope v rakúsku 10 EUR Gutschein a ešte mali aj akciu, že poštovné 2 EUR a do 7 dní, by mi ju mali doviezť

weirdo
25. feb 2011

@chani - a co pouzivas?

ellysa
25. feb 2011

@chani a nedá sa dokúpiť len sosáčik? ak chceš ,ja mám doma jeden modrý-dala mi ho kamoška, že malý jej z toho nevedel piť, kúp si nový sosáčik a máš ako nový, ja mám ešte ružový, ti ho dám