Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
😀 😀 😀
Aká je to poloha na cibuľu?
Muž sa vyzlečie a žena sa rozplače...
my sa davame cez bok do sedu aj spet, rychlo a mrstne 🙂
Baby kedy mam ist s malym na pohotovost? keby mal vysoke horucky?je mu relativne dobre,ale len tak preventivne sa pytam. . lebo je vikend tak uz nervacim.
Aj mal stolicu 3X co nemava nikdy,vzdy len raz denne...som myslela ze je zapcha pri horucke, tece mu sopel ,snazim sa odsavat,ale bojuje so mnou,ach jaj neznasam ked je chory, je to na nervy,stale ho sledujem . A ked sa zobudi tak sa rozkasle hrozne, a az ho napne. Asi ho necham spat v kociku ,nech to ma trosku nasikmo ,alebo podlozim madrac v postielke.
@adamala To je tazko, podla mna na aku doktorku natrafis, niektora ti vynada, ze to nie je na pohotovist, niektora nie. To kakanie moze byt zo zubkov, my kakame aj 4x denne. Ma vysoke teploty? Ten kasel je zly, ale to ma urcite zo soplikov. Mne Danko zaspava v kociku,ktory je vyvyseny. NO a mam Vankus v postielke, aby spal sikmo.
@zojec - ten sed cez snuru je sice dost zabavny ale nie zrovna naj, nasa ninka to robila tiez a na zaklade toho, a teda nielen toho stanovili ze je hypermobilna, aj ked to v skutocnosti nie je diagnoza len popis stavu, tak je trosku dobre si davat pozor napr pri jaseni, aby nedoslo k vyklbeniu co pri takych detoch je dost lahke, takze ziadne velke vyhadzovania za rucky, minimalne vodenie za ruky, pevne topanocky v clenkoch to chce a tak podobne, ja by som to pre istotu spomenula pediatricke tak medzi recou ze aku formu sedu si zvolila, sice s tym nic neurobi lebo u takych to malych detoch sa to sice zle vysetruje ale okolo troch rokov je fajn si to nechat checknut od ortopeda, lebo napr tieto deticky maju vacsi sklon k plochej nohe, samozrejme pre buducnost je to tiez dobre vediet aby rodicia ich nedavali na veci ako je gymnastika ci balet, kde sice na jednej strane je to na prospech daneho sportu ale zase robi sarapatu na tele omnoho viac nez u uplne normalneho dietata, ved keby si chcela vediet nieco viac alebo ako trosku pocvicit svalstvo tak mi napis,
jaj a este trpezlivost k vyvinu - hypermobilnym detom ide tazsie plazenie, lozenie, chodenie resp prichadza trosku oneskorenejsie
@mici111, peknučka je ta podložka...s kvetinkou 😵 ja som myslela, že si chcela tú s opicou
a my tiež nespime dobre, len mrnčime... už vyše 2 mesiace to trvá 😒 dnes "doobeda" zaspala o pol 12 a poobedný spanok trval 30 minut, aj to vonku... ked to takto pojde dalej, skončime už len na jednon spánku denne 🙄 ale inak je zlatá 😀
@adamala, ak bude mať horučku, ja by som šla na pohotovosť, hlavne ked kašle...može to byť zapal priedušiek 😔
@deniskateniska, si to dobre roztočila 😀 😀
@babulina no tak to si ma potesila :( no uz sa pekne plazi.. ona tak nesedava, len ked sa chce dat na brusko tak sa prevali dopredu. a neboj, nasa na balet ani na gymnastiku nepojde :D ak bude mat nahodou talent na tancovanie, tak to bude folklor 😉 ale odsledujem to.. ja si skor myslim, ze tie nozky nasiroko mozu byt aj z nosenia.. ved som ju do 3 mesiacov nosila aj 6 hodin denne a nozky nasiroko v satke a teraz tiez min. hodku denne sa nanasa.. hlavu si ale s tym nejak nelamem.. 😉
@mojalili nema vysoke, 37.7, navyssiu mal 38 vnoci, tak davam cipky,nechcem mu zatazovat viacej zaludok,stacia tie hlieny.Kasle tak nie sucho uz, vcera sucho, ale dnes uz lepsie. Tak snad je to len prechladnutie, opat mu davam tie zabaly na hrud a cibulu na nohy, tolko toho poskusam ze uz ani nebudem vediet co pomohlo, ale to je fuk,len nech sa uzdravi. A kuse strasne az ma to boli,licnu kost mi zakusne ,chce davat pusinky a potom ma hryze tymi dasnami, aj slinta ale takto hryzie uz dlho vsetko, neviem ci su to zubky,netusim .
Ked on uz bral antibiotika na priedusky, mal to asi pred 2mes, ale to kaslal hrozne, neustale, a zhorsovalo sa to , teraz zakasle par krat a je to z hlienov ,vykasle to da to von a uz je dobre potomked mu dali tie antibiotika tak to mu zacalo na 5den chrcat v prieduskach tak mu lekarka dala antibiotika ale nemal ani vysoke horucky,som nechcela dat antibiotika ale trvala na tom,ze aby sa to nezhorsilo. Cize neviem ci to mam nazvat ze prekonal zapal priedusiek taktiez.
A ako je tvojmu?Ako sa ma Danko?
@mici111 krasna je ta podlozka kvetinkova, aj moja je super, este som ale nemala cas ju dat do kocika. zajtra pofotim aj s modelkou. 😀
inak o odstaveni som aj ja dnes vecer rozmyslala, lebo som ju nakojila, ale sa mi pekne pogrckala ako bola prejedena,, tak som ju potom chcela uspat bez prska, ale nula bodov. vrestalaaaaa, tak som to vzdala a dala didku. 🙄 a hned ma napadlo, ako ju asi tak budem uspavat, ked odstavim. 😕 no to bude... lebo ona dudel nikdy nechcela. 😒
@zojec moja teraz tiez obcas grcka cely obsah zaludka, tak raz tyzdenne. 😒 som si myslela, ze je to obcas po jogurte, ale uz som zistila, ze len ked sa veeeelmi natlaci vecer.
@mici111 dobre bolo, slnko svietilo, tak sme sa presli, dnes konecne nebola taka zima. a mama kupila malej oblecko v tescu, take bodynka a teplacky na doma, nech ma co nicit pri lozeni. 😀 prvykrat som kupovala velkost 9-12m, no strasne to leti. 🙂
strasne som sa tu rozjedla baby, akurat si idem dat segedin s knedlou, teraz sa dovaril na zajtra, ale musim okostovat! 🤐 😝
@mici111 no mne tiez chybaju najviac rozky, knedla a vselijake dobroty makove, orechove a tvarohove. 😀 anglicania nevedia, co je dobre! 😠
ale tu mi zase chybalo curry thajske a indicke, na ktorych tam vsetci ficia, ale objavila som vsetky ingrediencie, tak som uvarila rodine. 🙂
ty si tusim bola v amerike co? tam to muselo byt s tym jedlom tiez biedne. 🙄
ano aj u nas prudom a tiez potom placka trosku, chudatko. ☹ nastastie to nie je az tak casto a doteraz sa to stalo vzdy, ked som ju prilis skoro nakojila po vecernej kasi, tak bola plna. a raz grckala v aute po jogurte, ale toho si este uzije.
mne byva doteraz vzdy zle v aute, ak sedim vzadu. 😒
baby bolo sme dnes vo viedni na naschmarkte, nakúpili sme si olivy, syr, olivový chlieb, humus, prosciuto a taliansku salamu v parmezáne a grécke vínko, teraz to požierame s mm a poviem vám, lepšie ako sex (mužovi som povedal,že skoro také dobré 😝 😀 )
ahojte, koceny
a mame po oslave - na to, ze hanka mala horucku 39,8 sme to zvladli na jednotku - ona este s babkou domino chcela hrat ... chuda, zase horuckuje od vcera - bezne okolo 39, ked dame cipok al. sirup 37,7 ... neviem, co si mam uz o tom mysliet
@zojec davam aj C-cko ☹ , aj ked uz bola relativne fit - len tak preventivne a .... ☹ ☹ ☹
ja stale kaslem, dnes ma hana uprosila precitat rozpravku, inak cita mm - ja v tom case ukladam elu, ale nic z toho nemala, lebo som v kuse kaslala .... este sa nenasiel liek, co by mi pomohol - okrem jedneho, ktory teraz nemozem 😒
@tintinka1 super, dakujem za link aj za ochotu, asi im v priebehu tyzdna napisem, lebo uz fakt neviem kudy kam
mm ide v pond. do prace a byt doma s dvomi chorymi detmi ... jedine ze sa stane zazrak 😀
a musim sa pochvalit - torta sa vydarila - bola chutovo fantastickaaaa, strasne velkaaa, vysokaaa, taka megatorta 😀 ... a len zo 6 vajec ... aj sa mi ju podarilo 3x prerezat, naplnit tvarohovou plnkou + co vrstva, to ine ovocie - mandarinky, jahody, broskyne ..... hanke ziarili ocka, az mi do placu bolo 😵 😵 😵 .. a svokra sa olizovala a olizovala a chvalila a olizovala 😀 😀 😀 😀

@zojec niekedy tiež cez šnúru, ale väčšinou sa tak nejako bokom zosunie na bruško. alebo sa len hodí a nohy vyletia. 😀