Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
Bre ranecko babule, nasa noc uz lepsia, ale od druhej do siestej sa stale krutil, pistal a prisaval na prso 🙄 Tak zajtra uz aj to len flaska a moze pistat kolko chce, musim sa obrnit... ja mam inak pocit - moze mu z UM stupat kyselina, ked spinka? Pri MM sme tento problem nemali. To by mozno aj vysvetlovalo to jeho mrncanie, lebo hladny neni (z MM len ucucne a z flasky da 30 ml). Ak sa dnes bude chciet prisavat, dostane vodu.
@ellysa - to boli vcera nase ranajky, ale tak 1/4 zemle so zltkom 🙂
@takyna - gratulujem k 3. zubku 🙂
@bakatuska - neviem, co si o tom mliecku mam mysliet, ale menit uz nechcem, ani nemam moc za co. Skusime vydrzat, ci si zvykne.
Inak baby take je to krasne, ked mi drahy doniesol Maxa rano, ten sa rozziaril, krical mamaaaa, mamaaa a dal mi pusu, no skoro som sa roztopila 😵 😵 😵
@anjelicek26 dakujeme 🙂 , ja gratulujem k stvornozkovaniu 🙂
my uz mame hupacku na kolienkach, ale este sme neurobili prvy tah do predu 🙂
@takyna - no aj nas da tak 4x rucky a potom plesk na brucho, ide mu to rychlejsie, ale aspon to... uz sa bude len zlepsovat. A vie si uz krasne sadnut, tak je taky samostatnejsi. Nejak vela sa toho minuly tyzden naucil 😕 😕 😕
@bakatuska myslím, že www.pinkie.cz
baby malej od rána strašne tečú sople, vkuse jej ich utieram, myslíte, že mám ísť na cvičenie? aby ma ostatné maminy neukameňovali 😕
babulky aj my už sme na štyroch a hojkáme sa, ale nohami sa pohne, len na ruky zabúda, tak pleskne na zem. 😀 no zlatá... 😝
Ahojte kočky! Som tu dlho nebola ste tu toho napisali...mozeme knihu vydat 😀 ...babule zelam vasim drobcom rychle uzdravenie....
Ideme sa pochvalit uz mame 8 zubkov a zaciname chodit i ked sam stat poriadne nevie drzi sa v postielke jednou ruckou a urobi 2 krôčky ale aj to je nieco... 🙂
dobre ranko maminky..
my sme opat chory. teda maly moc este nie ale ja uz ma secko boli ☹ och boze ja uz nevladzem ☹
@ellysa ty si mala ten nápad s tým celostretkom, že? to by bolo super... len vymyslieť kde a nájsť niečo kam by sme sa pomestili 😀
ááááá nejaké fotky z posledného stretka, kde bola aj anjeliček s krpčekmi nemáte??
@riska Zuzi,nakoniec nejdeme, malá soplí strašne,jej to v kuse tečie, kašle, ako jej to steká dole, nervná je iba mrnčí,teraz sa mi ju podarilo po polhodine na rukách unosiť, aj tak sa stále prehadzuje a mrnčí, tak som pri nej,pôjdeme vo štvrtok ak neochorie-by ma už odvalilo,však bola teraz chorá
@julinka2787 no však ak niekto o ničom vie, kde by bolo fajn aj s deťmi a primeraná cena, nech dá vedieť,my sme raz boli na kysuciach,bol tam aj bazéna veľké detské ihrisko,len som zabudla ako sa to volalo,musím sa muža spýtať
@ellysa - my sme mali sople zo zubou v kuse vyse mesiaca, to sme tiez nemali nikam ist? Pokial nie su zelene a nekasle, nema teplotu, tak urcite chod...
@julinka2787 - ja mam fotky, musim stiahnut z fotaku, cakam, kym sa juniorovi uraci zaspat...
@deniskateniska - papas aj nejake vitaminy? Nieco co sa dava pri kojeni? Ja som brala tehotenske vitaminy cely cas, co som kojila, este aj teraz si davam...
@majjka0806 - to vazne - ze chodit? Nas sa ani len do stoju nevytahuje, niiiic 😅 😅 😅
@deniskateniska - neni dnes Romanka? Nemam po ruke kalendar, ale ak ano, tak drobcekovi vsetko naj 😵
@anjelicek26 ved práveže kašle, tak dnes nepôjdeme a keď uvidím zajtra -pozajtra,že sú to len sople,pôjdeme cvičiť vo štvrtok, ale len nedávno bola chorá, tak som vyplašená
a zaspala, tak ju už nejdem budiť
@anjelicek26 objednala si to bee? ja už sa neviem dočkať,už som k nemu aj ten Elodie fusak kúpila
@ellysa - stale vaham, odradza ma ta cena a aj to, ze mam v garazi tri kociky. Aj ked som uz pre neho rozhodnuta, ak dalsi kocik, tak bee. Nie bee plus. Nam tu sedanku taku veliku netreba, ved moje dieta nebude velke 😅 Hlavne nech je ten hood normalny. Navyse som citala, ze sa zas objavil problem s koleckami u bee plus... juuuj uvidim, drahy mi to aj tak neschvali, tak si to musim odskrtit z materskej a tento mesiac neviem, ci mi to vyjde... aj Elodie fusak si kupila? Ja uz tento rok fusak kupovat nebudem, zda sa mi to zbytocne na ten mesiac... a na jesen si dam usit nanoznik 🙂
@anjelicek26 no lebo môj walaboo mi tam pasovať nebude, ten predám...
kolieska už majú doriešené, najké krúžky len poslali tým, čo to robilo a už je to ok, však predaj buzz a mužovi povieš, že potom odložíš, keď predáš aj muru, ale by som sa popnáhľala,tých normálnych bee už je veľmi málo
@ellysa - no ja som dufala, ze bee hodia do zlavy ako posledne kusy, ked bude uz len bee plus 😝 No uvidim uvidiiiim, juj svrbia ma prsty kupit... buzz chcem posunut kamoske, len nech je ta vec prec, nech drahy nefrfle, ze kociky su tri... muru si chcem este nechat do leta , na prechadzky do terenu je fajn, tam bee ani zapp nema sancu.
@anjelicek26 toto je cena aj so strieškou http://dinkyinc.co.uk/brands/bugaboo/bugaboo-be... ?
@anjelicek26 však tak som to myslela, že za muru dáš do kasy až v lete
@ellysa - jj zo strieskou 🙂
fuuu, ako vas citam, zase vela deticiek chorych - tak nech ste skoro vsetky zdrave, fakt uz je toho dost, za posledny mesiac sa tu o inom poriadne nebavime.... chudatka drobci
nas maly sa tiez vo velkom pokusa stvornozky presunut, ale zatial je to nejak podobne ako u julinky
nozicky idu, ale rucicky nie, takze akurat nabura do zeme, chudatko, dnes to tak zadunelo 😒
@anjelicek26 to je super cena, nie? koľko je to na eurá? lebo tu stojí 560 EUR aj v AT, ja ho budem mať za 490, ale toto je snáď ešte lepšia cena
@ellysa - to je 482 na eura, takze nic moc rozdiel...ak naskrtim tento mesiac peniazky, tak objednam tento
http://www.lesters-nurseryworld.co.uk/details.p...
325 libier a dodanie zdarma, to je 383 eur, to je sto eur rozdiel oproti tomu bee+ a ta strieska sa mi lubi viac... Za ten rozdiel si dam spravit novu indi vindi striesku xixi
@ellysa - z tejto latky chcem hood
@anjelicek26 to je krásna látka... wauwíííí! 😉

@ellysa super teda a nemas nahodou tu stranku ulozenu odkial ich mici objednavala?