icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
28. feb 2011

ahojte babuľky,tri dni som sa neozvala,bo som upratovala a venovala sa domácnosti a manželovi 🙂
ale už ste mi moc chýbali,no a Igorko mi včera chodil pozdlž gauča,takže sa moc vytešujem.ešte stále je chorý,v stredu pôjdeme na kontrolu,prečítam si dve stránky dozadu,aby som vedela o čom tu točíte 🙂

puhinka
28. feb 2011

@zojec ,jejda,také horúčky???och moja,držkajte sa 😉
@anjelicek26 ,ja som kukala fotky,sú super 🙂 je mi moc ľúto,že sme ochoreli a nemohli sme ísť aj my,to je ako na potvoru... 🙄
@mojalili ,zlatá Lili,haha 😀 😀 😀
@julinka2787 ,s tým celoslovenským stretkom je to dobrý nápad 🙂

ameanda
28. feb 2011

@deniskateniska
maly pozeral video s Romankom a strasne sa na nom kosil 🙂
ale on sa na vacsine deti, ma ich velmi rad 😉

ameanda
28. feb 2011
puhinka
28. feb 2011

@monky1 ,jáááj,tá vyzerá dobre 🙂
@mojalili ,koľko ste platili za fotenie svadby?
@monky1 ,haha,som sa zasmiala 🙂

mojalili
28. feb 2011

@deniskateniska Ako keby som videla Danka, co chyti do ruk, to smari o zem 🙂 Minule mu muz podaval 15 minut jednu vec... 🙂

mojalili
28. feb 2011

@puhinka okolo 200€.

puhinka
28. feb 2011

@ameanda ,to máš dobré,mne sa Igorko bojí malých detí...

puhinka
28. feb 2011

@mojalili ,ja som dala 1000 eur fotenie plus video... 🙄

mojalili
28. feb 2011

@puhinka fúúúúúúúúúúúúú, tak to by som nedala. Video sme nemali, fotenie v atelieri a kostol

puhinka
28. feb 2011

ja som mala všetko a to video je úžasné...ten fotograf fotí celebritám svadby,je fakt dobrý a preto bol aj taký drahý,ale zase pamiatka na celý život 🙂...ale zase,nás celá svadby vyšla strašne draho,druhý krát už by som za všetko takú pálku nedala...niektoré veci ľutujem... 🙄

puhinka
28. feb 2011

a proste z celej svadby som mala zlý pocit,okrem obradu,ten bol najkrajší 😀
už nikdy by som sa nechcela vydávať v 6-tom mesiaci tehu...

mojalili
28. feb 2011
monky1
28. feb 2011

@mojalili jeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej 😵 😵 😵 😵 😵 😵

monky1
28. feb 2011

@ameanda nasa hra na syntakoch, tak este najst niekoho kto hra na bicie a zakladame kapelu 😀

kuriatko33
28. feb 2011

@ellysa ahojček ak sa mozem spítat ,kedy ti zajo má dat kočik? bo ked mi ho slubila tak uz vtedy mal príst a to je dva tt dozadu?

ellysa
28. feb 2011

@kuriatko33 povedala, že nejak v stredu, štvrtok má poň ísť do BA k nejakej babe, oni asi robili spoločnú objednávku a prišiel k jednej babe v BA, tak sa rovno stretneme aby ho rovno dala.

babulina
28. feb 2011

tak aj my sa pridavame do klubu chorych, zatial je to len taky nevinny soplik u oboch len tomi zacina pokasliavat tak uvidime co z toho bude 😒

deniskateniska
28. feb 2011

@mojalili no to maju teraz to obdobie ... nas najradsej z gauca hodi na zem, ked sedi v rohu, nacahuje sa cez moju nohu kde to je a musim mu to podat.. vies stres ze mi spadne atd, tak radsej tento chodak riesim 😀 😀

deniskateniska
28. feb 2011

@monky1 @puhinka - jej igorko ma tusim bubon 😀 😀 😀 😀 😀

mojalili
28. feb 2011

@deniskateniska aj ja som istejsia, ked je v choditku, len dnes na seba potiahol lampu, aj ked bola pri nom LILI, a udrel si prstek, aj mu krv tiekla .
@monky1 - to je len zaciatok fotiek, este ich budeeeeee....aj vo futbalistickom drese🙂 ta kocka je fakt super a sikulka, tak sme sa nasmiali dnes, Danko bol hotovy model a strasne krasne sa smial, uzival si to 🙂

kuriatko33
28. feb 2011

@ellysa len mi to pripada divné ze pred 2tt tu uz mal byt a este neni a ja mam svoj davno doma 😖

deniskateniska
28. feb 2011

@mojalili 😀 nas na seba dnes stiahol hojdacku cosom mm vravela nech ju odlozi bo si ublizi, no uz ma dalsiu hrcu... alebo ho laka roh stola.. joj nech je uz vyplata co kupime novy bez ostrych rohov

ellysa
28. feb 2011

@kuriatko33 no on už je u tej baby v ba, ale zajo si poň ešte nebola, ona je myslím z nitry, však j som jej ešte žiadne peniaze nedala, až keď mi dá kočík , takže sa nebojím

ellysa
28. feb 2011

@mojalili jeeeeeeeeeeeeeeeeej kraaaaaaaaaaaaasneeeeeeeeeee
@monky1 no aká rockerka, berie to vážne, vidno

mojalili
28. feb 2011
ellysa
28. feb 2011

@mojalili cmuk na zožranie, fakt šikovná fotografka

chani
28. feb 2011

@mojalili krasna fotecka 🙂

chani
28. feb 2011

tak sme dnes zbehli ku lekarke koli tym soplikom. tak to vyzera, ze je to koli zubom a zrejme aj prva sobotnajsia hodina plavania ma svoje pricinenie sa na tom. kazdopadne hrdielko a priedusky su ciste, ale predpisala nam pamycon, ze keby mal zelene sopliky cely den mame zacat davat, ale zatial staci sterimarom vytierat nostek, kym ich ma viac menej priehladne a vodove. tak som si vydychla ze to neni nic vazne

monky1
28. feb 2011

@mojalili ako pise ellysa - na zozratie 😵 😵 😵