Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec ,jejda,také horúčky???och moja,držkajte sa 😉
@anjelicek26 ,ja som kukala fotky,sú super 🙂 je mi moc ľúto,že sme ochoreli a nemohli sme ísť aj my,to je ako na potvoru... 🙄
@mojalili ,zlatá Lili,haha 😀 😀 😀
@julinka2787 ,s tým celoslovenským stretkom je to dobrý nápad 🙂
@deniskateniska
maly pozeral video s Romankom a strasne sa na nom kosil 🙂
ale on sa na vacsine deti, ma ich velmi rad 😉
pridavam aj ja jedno
@deniskateniska Ako keby som videla Danka, co chyti do ruk, to smari o zem 🙂 Minule mu muz podaval 15 minut jednu vec... 🙂
ja som mala všetko a to video je úžasné...ten fotograf fotí celebritám svadby,je fakt dobrý a preto bol aj taký drahý,ale zase pamiatka na celý život 🙂...ale zase,nás celá svadby vyšla strašne draho,druhý krát už by som za všetko takú pálku nedala...niektoré veci ľutujem... 🙄
a proste z celej svadby som mala zlý pocit,okrem obradu,ten bol najkrajší 😀
už nikdy by som sa nechcela vydávať v 6-tom mesiaci tehu...
@ellysa ahojček ak sa mozem spítat ,kedy ti zajo má dat kočik? bo ked mi ho slubila tak uz vtedy mal príst a to je dva tt dozadu?
@kuriatko33 povedala, že nejak v stredu, štvrtok má poň ísť do BA k nejakej babe, oni asi robili spoločnú objednávku a prišiel k jednej babe v BA, tak sa rovno stretneme aby ho rovno dala.
tak aj my sa pridavame do klubu chorych, zatial je to len taky nevinny soplik u oboch len tomi zacina pokasliavat tak uvidime co z toho bude 😒
@mojalili no to maju teraz to obdobie ... nas najradsej z gauca hodi na zem, ked sedi v rohu, nacahuje sa cez moju nohu kde to je a musim mu to podat.. vies stres ze mi spadne atd, tak radsej tento chodak riesim 😀 😀
@deniskateniska aj ja som istejsia, ked je v choditku, len dnes na seba potiahol lampu, aj ked bola pri nom LILI, a udrel si prstek, aj mu krv tiekla .
@monky1 - to je len zaciatok fotiek, este ich budeeeeee....aj vo futbalistickom drese🙂 ta kocka je fakt super a sikulka, tak sme sa nasmiali dnes, Danko bol hotovy model a strasne krasne sa smial, uzival si to 🙂
@ellysa len mi to pripada divné ze pred 2tt tu uz mal byt a este neni a ja mam svoj davno doma 😖
@mojalili 😀 nas na seba dnes stiahol hojdacku cosom mm vravela nech ju odlozi bo si ublizi, no uz ma dalsiu hrcu... alebo ho laka roh stola.. joj nech je uz vyplata co kupime novy bez ostrych rohov
@kuriatko33 no on už je u tej baby v ba, ale zajo si poň ešte nebola, ona je myslím z nitry, však j som jej ešte žiadne peniaze nedala, až keď mi dá kočík , takže sa nebojím
tak sme dnes zbehli ku lekarke koli tym soplikom. tak to vyzera, ze je to koli zubom a zrejme aj prva sobotnajsia hodina plavania ma svoje pricinenie sa na tom. kazdopadne hrdielko a priedusky su ciste, ale predpisala nam pamycon, ze keby mal zelene sopliky cely den mame zacat davat, ale zatial staci sterimarom vytierat nostek, kym ich ma viac menej priehladne a vodove. tak som si vydychla ze to neni nic vazne

ahojte babuľky,tri dni som sa neozvala,bo som upratovala a venovala sa domácnosti a manželovi 🙂
ale už ste mi moc chýbali,no a Igorko mi včera chodil pozdlž gauča,takže sa moc vytešujem.ešte stále je chorý,v stredu pôjdeme na kontrolu,prečítam si dve stránky dozadu,aby som vedela o čom tu točíte 🙂