Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@nonika1979 no ako fajne mu je 😀
@ellysa ze aj ja by som brala ale ani neplace a stale by sa kupal juj no to moje baby ked som kupala tie revali na raty ako keby som ich drala a on uplny opak 🙂 🙂 🙂
inak citam tu ako vam babenka spinkaju tak my sme to s tym kojenim vzdali inak mliecko mame materske len ho davame z flasky a tak sme spokojnejsi teraz mi spinkal vyse 3 hodin a v noci sa budi dva krat inak spi krasne priam ukazkovo som spokojna ani ho uz s cicikom mucit nejdem mliecka mame vela a ja som sikovna 250ml mam za 10 minut odsate tak mi to az tak nevadi 🙂 🙂 🙂
mimochodom musime sa pochvalit dnes sme uz aj rodny list dostali myslem ten Viedensky rodny list trosku nas poprehanali ale uz ho mame 🙂 🙂 🙂
@nonika1979, 250 za 10 minut? ako často odsavaš? máš elektrickú odsavačku?
@marcelka123 marcelka no pučí sa najmä alebo teda iba nadránom, keď sa menej hýbe, ale potom keď sa vykaká, tak to je ako týždeň dokopy, strašne veľa a konzistencie ako zubná pasta🙂 5500g🙂
@anjelicek26 pekného opatrovateľa si si najala🙂
@nonika1979 podstatné je, že je to materské, aj kamoška to takto vyriešila, má el. odsávačku,za 15 min. 200ml, zásobu na pol roka🙂dáva jej to z fľašky, neporovnateľne lepšie haja,,,atd
dnes je Maximko od 3 hore,,,ale o 6.30 zalomil, robí mi radosť, jej ochladilo sa popršalo🙂
@marcelka123 ahojky, do skolky uz nechodime, odvcera prazdninujeme, hanka si to stale neuvedomuje, myslis si, ze je vikend, rasp. ze po prazdninach sa tam este vrati, i ked registruje, ze ide do novej skolky
vcera vecer bola malinka taka uplakana, uz som nevedela co s nou a co skor, mm zalahol s teplotou, potrebovala som prichystat veceru, ulozit hanku na spanok - tak som si ju dala do satky, ale ani tam sa jej nepacilo, tak som to po 10-tich minutach vzdala a isli sme sa rozbalit, lebo bola aj pokakana a bolelo ju brusko - asi jej fakt mlieko nerobi dobre - zase som mala na ranajky
inak sa rada nosi, len teraz v tom teple je to nemozne
a co ti dnes ponuknem, hm ... neviem, co by ta oslovilo , hm ........ spenatova natierka asi nie, ze?????? i ked my ju mame velmi radi 😀
@fatimuska - vsetko naj naj k narodkam, uzi si to 😵
@anjelicek26 ta fotka nema chybu. Tvoj Max by snad spal aj dole hlavou 🙂
@niga - Max je spachtos, ze az, to je fakt 😎 Ale dnes nas v noci nejako trapilo brusko, aj teraz rano nic moc, chudatenko moje, placka od bolesti 😖
Ja este neviem co je bolenie bruska. Dnes v noci som prvykrat skusala monitor dychu a hlasil prerusenie dychania trikrat za noc, tak som sa riadne vystrasila. Snad to tvojmu Maxikovi prejde, vies od coho by to mohlo byt?
@niga - fakt netusim, ale vobec neprdka, tak ci to nema niekde zastavene 😖 Puci sa uz pri jedle, ako mu to zvysuje tlak v brusku 😒 Skusili sme aj rurku prvy raz - a nic nevyslo 🙄
@anjelicek26 my mame podobny den blbec, presne ako pises....neviem, ci je to zmenou pocasia - vyrazne ochladenie o polovicu.... 😠
@fatimuska KRASNE NARODENINKY 😵
@riska nie moja ja mam manualnu rucnu uz druhu lebo prva mi padla tri krat na zem a bolo po nej a ja mam vela mliecka musim odsavat a odsavala som kazde dve hodky a teraz uz len kazde tri sa snazim 🙂
ahojte fakt tu je pusto asi je kazda mamina na prechádzke ke dnie je vonku peklo......mala sa puci a puci.....je to mile dufam ze ju to neboli a verim ze to prejde.....
Ahojte , tak my sme dnes tiež od 7.00 vonku. Dovnútra chodíme len kojiť a prebaliť. Chcela som Vás od včera čítať no ale nebol nejako čas. Tak dnes som vytrepala notebook na terasu , tak dúfam , že nezmokneme. Alex už od rána spinká . Zobudí sa každé 3 hodiny , napapá sa a spí ďalej 🙂 Takto by to mohlo byť každý deň.
@fatimuska želám krásne narodeniny.
@anjelicek26 skús dať Maxika do vedierka . Alexa keď tam dáme tak má perličkový kúpeľ. Možno by sa mu to bruško uvoľnilo. Inak tú zmenu počasia som si všimla aj ja. Celý deň ma bolí jazva po cisárskom. Ale vždy je to lepšie ako to neznesiteľné teplo.
ahojte maminky,my stale nemame net.och.zajtra mame krst,tak drzte palce.

@zuzka1008 - Max sa narodil 37tt+4 a mal 2550 g a 45 cm... v 6 tyzdnoch mal uz dve kila navyse! Oni to deticky rychlo dobehnu. A lahsie sa rodi male dieta, ver mi, bez nastrihu, bez poraneni, bez sitia... na dve zatlacenia vonku... proste super... Do toho by som sla kedykolvek zas 😅