icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
28. feb 2011

@chani presne také má aj Oliv 😖

mojalili
28. feb 2011

@chani aj ja idem s Danko zajtra k lekarovi, my uz sme presli cez priesvitne na huste biele, zlze a zelene.☹

@chani @ellysa @monky1 dakujem, len cakam na spolocne a na maleho futbalistu🙂 TO bude darcek pre MM k narodeninam 🙂

julinka2787
28. feb 2011

@lenocka84 @puhinka na tak sme zatiaľ 4maminky +deti. 😀 to je málo... leni tá štiavnica by bola fajn, niečo som aj tam videla, len už ani neviem čo to bolo. :D
inak aj naše zahranične žijúce júnovky by mohli, ak budú mať niekedy cestu do domoviny... 😅 baby hláste kto by chcel ísť, nech máme predstavu akú veľkú chatu máme pozrieť... a kľudne aj návrhy približných termínov... a lokalít alebo rovno chatové ponuky sú vítané 😉

ellysa
28. feb 2011

@julinka2787 no my určite a nejak asi v letných mesiacoch, najlepšie tak aby už všetky deti chodili

julinka2787
28. feb 2011

@ellysa tiež myslím že v letných mesiacoch... aj s tebou a olivkou som už rátala. 😀

monky1
28. feb 2011

@julinka2787 pre nas je to straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne daleko ☹

ellysa
28. feb 2011

@monky1 tak navrhni niečo bližšie vás

bakatuska
28. feb 2011

@mojalili kamoske nedavno fotil dceru a platila 30e a ty si kolko platila u kamosky?
ale fotecky mas krasne a tesim sa na dalsie 😉

@monky1 krasna torticka aj ja najradsej robim mramorovy korpus

mojalili
28. feb 2011

@bakatuska 20€ som platila. Zaberov bolo velmi vela, aj fotiek, no aj ja sa tesim na dalsie 🙂

Ej zle mi je z ATB velmi zle, asi to vysadim, lebo este zaludok si pohukat, tak ma slak trafi...☹

bakatuska
28. feb 2011

@julinka2787 mne sa vcelku ta podhajska pozdava 😉 a asi kedy by ste to chceli (mesiac)?

monky1
28. feb 2011

@ellysa jeej, ty si zlataaa, dakujem za tuto moznost ... no mm by nas aj odviezol, pokial by to nebolo velmi daleko ... ale ja nemam paru kde ... toto mam ulozene, ze snad raz zadovolenkujeme aj tam ... je tam krasne, ceny som nepozerala, ale to ihrisko pre deti a minifarma sa mi fest pozdavaju ... aspon kuk na foto
pokial to bude stredne slovensko, tak aj by to slo ... okrem prvej polovice jula

@bakatuska dakujem

bakatuska
28. feb 2011

a stretko bude bez mangelov? ci ako?

julinka2787
28. feb 2011

@bakatuska myslím že by nikomu nevadili ani manželíkovia... 😀 kľudne môžu ísť aj oni.

@monky1 tak môžme dať tiež štiavnicu. to je stredné slovensko a je tam krásne... 😉 už kukám nejaké ponuky štiavnické 🙂

monky1
28. feb 2011

@julinka2787 este otazka, planujete vikend? a ktory mesiac priblizne???

julinka2787
28. feb 2011

@monky1 no to by sme sa museli dohodnúť. mne je to vlastne jedno. mesiac buď júl alebo august... či?? a či víkend? no asi by viac vyhovoval ak budú chcieť baby aj mangelíkov brať. no vravím, treba sa na tom dohodnúť...

zojec
1. mar 2011

@julinka2787 aj s nami mozes ratat 🙂 nestiham vas velmi citat.. idem zas zalahnut do postele.. mala ma pernamentne 38,5 po odcitani :( v noci ale celkom pekne spala, okolo 9tej sme robili zabaly. paracetamol ani ibac vobec nepomahaju :( chudatko malicke.. take ma ocka unavene... teraz spinka... strasne mi jej je luto, som si uz vcera aj poplakala ☹ ja som vcera zas mala cely den skoro 39, ale mne aspon nurofen zabral... na tie dve tri hodky..

mojalili
1. mar 2011

@zojec ZOjka, skore uzdravenie 🙂

Zamyslam sa nad tym, cim to moze byt sposobene, ze sme kazdu hodinu hore. 1: NOC SPAL V TME - vadilo mu to. 2.NOC SPAL PRI MIERNOM SVETLE - opet plakal....nezakryxvam ho, co tiez nema rad...
Obudi sa, zacne vrieskat, nie plakat.....utisit ho? Na rukach vobec nie, jedine v kociku sa utisi, potom v spanku ho mozem prelozit do postielky, o 1: hodinu sme opet hore...to iste......Papa len 1x v noci, hlad to nie je. Zuby to nie su, nakolko Ibalgi - neIbalgin.... 😖 😖 😖
Toto je uz na detskeho psychologa. venujem sa mu cez den, vsetko tak ako sa ma, ma dobru stravu.....Ja uz nevladzem, uz som mu dala aj na plienku a zvreskla po nom, nech je ticho - zabralo, utisil sa. ALe nechcem na neho kricat... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹

monky1
1. mar 2011

@mojalili och, neviem, co ti napisat - nema radu 😒
my spime v noci - ak sa preberie, potiahne a spiiii ... problem je len cez den so zaspavanim .. vecer uz nie, lahne a spi

@zojec strasny pocit bezmocnosti, ked sa mama musis pozerat na chore dieta ... tak uz len dufat, ze bude lepsie

fatimuska
1. mar 2011

ahojte, najmä mamičky chlapčekov, nám sa v noci skoro pravidelne stáva, že sa preciká, má pampersku a zrazu nad ránom je na brušku celý mokrý, nestáva sa vám to????

fatimuska
1. mar 2011

@zojec veľa síl
@mojalili vydržať🙂
@monky1 si na mňa zláá🙂

miculienka
1. mar 2011

@zojec - čo najskoršie uzdravenie prajem

došli mi balíky s látkovkami aj s materiálom na vkladačky , tak dnes mám čo robiť, najskôr idem študovať ako sa to aplikuje 😅
@mojalili - hm, zložité , čo má nočné mory ? moja tiež máva zlé noci , ale vždy po odcucnutí zaspí alebo sa ukľudní, pevné nervy prajem

lenocka84
1. mar 2011

caute
my sme uz doma 2 marodi, chytila ma crevna chripka, vcera som takmer aj dusu vyplula, co som tolko vracala, a hnacka, hmmm no fakt sranda. vcera vecer4x, a dnes rano v priebehu 2hod zase 4x
uz som totalne KO, este ze sa mm vratil z prace.

monky1
1. mar 2011

@fatimuska asi preto, ze si zasluzis 😝 😝 😝 😀 😀 😀

ellysa
1. mar 2011

@lenocka84 a vy ste neboli cez víkedn s @mici111??? 🙄
@fatimuska vymeniť plienky, tak isto mala problém kamoška s pamperskami, chlapec jej ich precikával
@mojalili Olv má tieto isté stvay v noci, ale nie až tak často ako Danko a tiež netuším, čo s ňou
babule jasné, že aj chlapi môžu prísť na stretko 😉
a všetkým choručkým rýchle uzdravenie, aj my stále sople až po kolená

miculienka
1. mar 2011

aj vaše deti žerú papier ? ja už z mojej nemôžem, ak náhodou stretne papier už aj ho žuje , aj teraz mám odhryznuté z tv programu , normálne to potom prežúva, že jej to musím s pusy nasilu vyberať

lenocka84
1. mar 2011

@ellysa nie neboli
patko prvykrat vracal v nedelu rano

riska
1. mar 2011

ahojte, všetkým marodom rýchle uzdravenie 😔
@mojalili, a pediater ti čo na to hovorí? 😕 ty máš náročné, ale fakt náročné dieťa
@miculienka, ninka papa všetko, čo vidí 😀

riska
1. mar 2011

@monky1, mne ta tvoja torta nedala spať 😀 😀 😀 mm ma čoskoro narodky, tak sa asi hecnem a skúsim spraviť ten korpus, dúfam, že to zvladnem, v živote som tortu nepiekla (a koláče iba hrnčekové 😀 ) a ešte ma láka parížsky krem, myslíš, že to bude spolu dobré? 😅

mojalili
1. mar 2011

@miculienka Velmi, muzovi zjedol vypis zo stavebneho sporenia 😀 a mne obal knihy Project, asi sa chcel vzdelavat po anglicky🙂
@fatimuska vymen plienky, nam to nerobi, mame Tesco.

monky1
1. mar 2011

@riska 😀 😀 😀 zvlaaaaaaaaaaaaaaaaaadnes ... rucim ti ... s cestom je fakt dobra robota - hutnostou mi pripomina babovku, da sa aj super prekrojit - nitou ale
parizsky krem som k tomu tiez robila, ked som ju piekla prvykrat pred tromi rokmi a bol fajn, ale viac nam chutilo s touto plnkou... plnka moze byz akakolvek 😉
urcite nic nepokazis