Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@lenocka84 @puhinka na tak sme zatiaľ 4maminky +deti. 😀 to je málo... leni tá štiavnica by bola fajn, niečo som aj tam videla, len už ani neviem čo to bolo. :D
inak aj naše zahranične žijúce júnovky by mohli, ak budú mať niekedy cestu do domoviny... 😅 baby hláste kto by chcel ísť, nech máme predstavu akú veľkú chatu máme pozrieť... a kľudne aj návrhy približných termínov... a lokalít alebo rovno chatové ponuky sú vítané 😉
@julinka2787 no my určite a nejak asi v letných mesiacoch, najlepšie tak aby už všetky deti chodili
@ellysa tiež myslím že v letných mesiacoch... aj s tebou a olivkou som už rátala. 😀
@julinka2787 pre nas je to straaaaaaaaaaaaaaaaaaaaasne daleko ☹
@julinka2787 mne sa vcelku ta podhajska pozdava 😉 a asi kedy by ste to chceli (mesiac)?
@ellysa jeej, ty si zlataaa, dakujem za tuto moznost ... no mm by nas aj odviezol, pokial by to nebolo velmi daleko ... ale ja nemam paru kde ... toto mam ulozene, ze snad raz zadovolenkujeme aj tam ... je tam krasne, ceny som nepozerala, ale to ihrisko pre deti a minifarma sa mi fest pozdavaju ... aspon kuk na foto
pokial to bude stredne slovensko, tak aj by to slo ... okrem prvej polovice jula
@bakatuska dakujem
a stretko bude bez mangelov? ci ako?
@julinka2787 este otazka, planujete vikend? a ktory mesiac priblizne???
@monky1 no to by sme sa museli dohodnúť. mne je to vlastne jedno. mesiac buď júl alebo august... či?? a či víkend? no asi by viac vyhovoval ak budú chcieť baby aj mangelíkov brať. no vravím, treba sa na tom dohodnúť...
@julinka2787 aj s nami mozes ratat 🙂 nestiham vas velmi citat.. idem zas zalahnut do postele.. mala ma pernamentne 38,5 po odcitani :( v noci ale celkom pekne spala, okolo 9tej sme robili zabaly. paracetamol ani ibac vobec nepomahaju :( chudatko malicke.. take ma ocka unavene... teraz spinka... strasne mi jej je luto, som si uz vcera aj poplakala ☹ ja som vcera zas mala cely den skoro 39, ale mne aspon nurofen zabral... na tie dve tri hodky..
@zojec ZOjka, skore uzdravenie 🙂
Zamyslam sa nad tym, cim to moze byt sposobene, ze sme kazdu hodinu hore. 1: NOC SPAL V TME - vadilo mu to. 2.NOC SPAL PRI MIERNOM SVETLE - opet plakal....nezakryxvam ho, co tiez nema rad...
Obudi sa, zacne vrieskat, nie plakat.....utisit ho? Na rukach vobec nie, jedine v kociku sa utisi, potom v spanku ho mozem prelozit do postielky, o 1: hodinu sme opet hore...to iste......Papa len 1x v noci, hlad to nie je. Zuby to nie su, nakolko Ibalgi - neIbalgin.... 😖 😖 😖
Toto je uz na detskeho psychologa. venujem sa mu cez den, vsetko tak ako sa ma, ma dobru stravu.....Ja uz nevladzem, uz som mu dala aj na plienku a zvreskla po nom, nech je ticho - zabralo, utisil sa. ALe nechcem na neho kricat... ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹ ☹
ahojte, najmä mamičky chlapčekov, nám sa v noci skoro pravidelne stáva, že sa preciká, má pampersku a zrazu nad ránom je na brušku celý mokrý, nestáva sa vám to????
@zojec - čo najskoršie uzdravenie prajem
došli mi balíky s látkovkami aj s materiálom na vkladačky , tak dnes mám čo robiť, najskôr idem študovať ako sa to aplikuje 😅
@mojalili - hm, zložité , čo má nočné mory ? moja tiež máva zlé noci , ale vždy po odcucnutí zaspí alebo sa ukľudní, pevné nervy prajem
caute
my sme uz doma 2 marodi, chytila ma crevna chripka, vcera som takmer aj dusu vyplula, co som tolko vracala, a hnacka, hmmm no fakt sranda. vcera vecer4x, a dnes rano v priebehu 2hod zase 4x
uz som totalne KO, este ze sa mm vratil z prace.
@lenocka84 a vy ste neboli cez víkedn s @mici111??? 🙄
@fatimuska vymeniť plienky, tak isto mala problém kamoška s pamperskami, chlapec jej ich precikával
@mojalili Olv má tieto isté stvay v noci, ale nie až tak často ako Danko a tiež netuším, čo s ňou
babule jasné, že aj chlapi môžu prísť na stretko 😉
a všetkým choručkým rýchle uzdravenie, aj my stále sople až po kolená
aj vaše deti žerú papier ? ja už z mojej nemôžem, ak náhodou stretne papier už aj ho žuje , aj teraz mám odhryznuté z tv programu , normálne to potom prežúva, že jej to musím s pusy nasilu vyberať
ahojte, všetkým marodom rýchle uzdravenie 😔
@mojalili, a pediater ti čo na to hovorí? 😕 ty máš náročné, ale fakt náročné dieťa
@miculienka, ninka papa všetko, čo vidí 😀
@miculienka Velmi, muzovi zjedol vypis zo stavebneho sporenia 😀 a mne obal knihy Project, asi sa chcel vzdelavat po anglicky🙂
@fatimuska vymen plienky, nam to nerobi, mame Tesco.
@riska 😀 😀 😀 zvlaaaaaaaaaaaaaaaaaadnes ... rucim ti ... s cestom je fakt dobra robota - hutnostou mi pripomina babovku, da sa aj super prekrojit - nitou ale
parizsky krem som k tomu tiez robila, ked som ju piekla prvykrat pred tromi rokmi a bol fajn, ale viac nam chutilo s touto plnkou... plnka moze byz akakolvek 😉
urcite nic nepokazis

@chani presne také má aj Oliv 😖