icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
1. mar 2011

@mojalili :D:D:D

riska
1. mar 2011

@monky1, to budem mať asi najväčší strach z toho prekrojenia 😝 😉

majjka0806
1. mar 2011

@lenocka84
@ellysa pozeram ze ste tu riesili biogaiu..tak kuknite sem...
http://www.magister.sk/produkt/detail/produkty-...

monky1
1. mar 2011

@riska aj ja som sa bala, ale nitou to islo ako do masla 😀

zojec
1. mar 2011

@miculienka super 🙂 tak potom daj vediet, ako sa ti paci 😀 na prvy krat ich staci vyprat na 40tke, aj latky si vyper, nech sa ti vyzrazaju.. tie zas najlepsie na 60tke 😉
dakujem vam baby za povzbudive slova... ja uz mam len 38 dnes. takze sa mi celkom da aj fungovat.. b. ma pernamentne 38.. ale celkom dobre to znasa 😉
@mojalili no asi fakt len vydrzat.. ziadnu inu radu nepoznam :( ale nezavidim ti teda :(

kuriatko33
1. mar 2011

@julinka2787 no mi by sme sa s Daminkom tiez pripojili 🙂

mojalili
1. mar 2011

Ďakujem dievcata za povzbudive slova, ja uz k tomu nemam slov....mne to uz pride ako vydieranie zo strany maleho.....teraz som ho chcela uspat v posteli so mnou, ze si lahneme, co ten stvaral.....aj som to nahrala, to by jeden neveril. Uz som si aj poplakala......tak nakoniec som ho dala do kocika a zaspal....ale toto pre mna nie je riesenie...☹
Vonku je krasne, aj by som sla, ale som ako omacka, nevladzem.

miculienka
1. mar 2011

@riska @mojalili - tak nie sme sami čo jeme papier 😀 😝 , už som si myslela, že tá moja má nejakú úchylku na papiere

bakatuska
1. mar 2011

@fatimuska nam sa to tiez niekedy stane a hlavne ked spinka na brusku. A neskusis mu dat vedsie cislo plienky? a aku mas presne pampersku?ja davam tie aktiv a mne sa pacia ale niekedy aj tesco gaga mava

@riska aj s parizskym kremom to bude super aj ja som to s nim robila uz viackrat a najviac mi chutil s bielou cokoladou vymiesany a teraz sa chystam na karamelovy parizsky 😝

@miculienka jasneee aj mi ficime na papieri,prave pred chvilou som mu dolovala z pusky kusok letaku 😀

@mojalili Danko je fakt certik bertik a kde mas Lili ? ci uz v skolke?

miculienka
1. mar 2011

@zojec - látky sú už vypraté na 60 , tie prišli v piatok, tak sú už aj suché, dnes budem robiť vkladačky, ostatok som už obkukala aj naštudovala na nete , že čo a ako , zistila som, že najlepšie budú asi tie flipky , no ale aj to ostatné - bumky , teraz idem rozhodovať aké veľkosti vkladačiek ušijem , no a operiem to čo prišlo dnes , vďaka za radu 😉
a chcela som sa opýtať , je tam vkladačka do flipiek čo sa dá na 3 veľkosti zahnúť , jedna strana je taká froté a druhá taký mikroflis alebo čo , ktorá strana má ísť smerom k riťke ? aby som to nedala opačne

miculienka
1. mar 2011

@bakatuska - u nás to vyzerá akoby sme mali myši , kde tu ohlodaný papier 😀 😝

mojalili
1. mar 2011

@bakatuska Dnes isla prvykrat do skolky, velmi sa tesila🙂

riska
1. mar 2011

@bakatuska, s biekou čokoladou, mnam, to by ma nenapadlo... baby, vy ste tu také kucharky a pekárky, že dovi, dopo 😀 😀 🙂

chani
1. mar 2011

@julinka2787 my by sme sa s Petkom tiez pridali, ale len tak ze na 1 noc, len musim zistit,ako ma moj muz dovolenku, lebo sa niekam chystame, tak aby sa to nebilo 🙂

monky1
1. mar 2011

no a my ideme zajtra s hankou na rontgen pluc 😖 😖 😖 ... kasle a kasle ... jak stary harčok 😠

mojalili
1. mar 2011

@monky1 ajajaj, zeby zapal pluc? Ako u LILI? Najprv zapal priedusiek, potom vysoke teploty a zapalpluc .....budem drzat palce...

NO prave mi volal mužíček, ze stvrtok piatok si zobral volno, a pojde s malym ku rodicom, aby som si cely den oddychla. Strasne to potrebujem... 🙂

Kocky,ja sa tak tesim na tu tortu @monky1 musim si zapisat ten tvaroh od teba, skusim to... 🙂 🙂 🙂

monky1
1. mar 2011

@mojalili potom napis, ako sa vydarila a ci vam chutila - alebo rovno hod foto 😉
a neviem, ci zapal pluc, ona je ziva az az, teplotu uz nema, naposledy piatok sobota, ale driape ju na kasel - stale stale
aj mna - to asi zdedila po mne 😀
a muza vysli aj na noc, nech sa aj vyspis 😀

chani
1. mar 2011

panabeka, moje dieta spi uz 2 a pol hodiny, tak to tu este nebolo....

monky1
1. mar 2011

jedna otazka - stalo sa vam, ze deticky mali cervenu plienku ked zjedli cviklu? myslim od precuraneho, lebo kako bolo dnes cierne 😕
vcera jedla cviklu, ale to bol sok - plienka ruzova este aj zvonku
ale je pravda, ze zjedla veeeela tej cvikly 😕

puhinka
1. mar 2011

@deniskateniska ,bubon? 😀 to čo?

puhinka
1. mar 2011

@julinka2787 ,tak ma potom ešte informuj,že čo si vybavila 🙂

puhinka
1. mar 2011

ahojte maminky,ja sa tak teším,vonku krásne svieti slniečko a počítač mi píše 5 stupňou...krááásne 🙂

puhinka
1. mar 2011

@monky1 ,my sme mali len kako ružové,ale myslím,že môže byť...

puhinka
1. mar 2011

@chani ,aj Igorko už ťahá,ale len hodinu a pól... 🙂

puhinka
1. mar 2011

môžem ísť s malým von,keď je tak pekne,aj keď je chorý?ale teploty nemá,len sopel a chrchle...

ellysa
1. mar 2011

@puhinka ja som bola

niga
1. mar 2011

Ahojte, tak poslusne hlasim, ze som vas docitala - bola to fuska 😉
Vsetkym maminam, ockom, detickam prajem skore uzdravenie, a hlavne nech sa vam to neopakuje. Ja som taka rada, ze nema ani sopliky a to mu dnes vysiel 3.zub. V nedelu mi zaprotestoval pri kocikovani, tak sme isli na rukach, on mal bordove rucicky od zimy (rukavice ani za svet) a nic.
@mojalili Strasne mi je luto, netusim ako ti poradit. Bud z toho vyrastie alebo uz onedlho predsa bude vo veku, kedy budes ho moct skor vychovavat. Minulu noc som Maxa kojila kazdu pol hodinu, on neplace, spi vedla mna, len sa nacucne (jaj keby som mala vacsie prsia, bolo by super 😉 ) Myslela som na teba, ze UM nemusi byt riesenim.
Baby, vcera mal moj 8 mesiacov - co ste zmenili v mnozstve a sortimente pri stravovani? Lebo ja som doteraz stale krmila tak ako na zaciatku zavadzania prikrmov.
Mozno by som aj ja isla na to celoslovenske stretko. Vase bratislavske vyzeralo super, take pohodove.

puhinka
1. mar 2011

@niga ,všetko najlepšie k 8. mesiačikom 🙂
a to k tým príkrmom som zvedavá aj ja,my máme 8 mesiacov zajtra 🙂

puhinka
1. mar 2011

aj ja pôjdem ,ale len k sesterke na langoše 😀 😀 😀

zfidorka
1. mar 2011

@monky1 moze byt aj moc do cervena od cvikly 🙂