icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
2. mar 2011

@mojalili no tak o 2 sa opäť precikaln nemal ju ani vôbec plnú, ja neviem čo mám robiť

fatimuska
2. mar 2011

@bealondyn to mi je ľúto, chuďatko, asi si zahryzlo do pery
inak mm má od včera mierny otras mozgu, ako náhle sa posadí sa mu krúti hlava, tak som ho umývala, kŕmila,....

bealondyn
2. mar 2011

@fatimuska ano, ma na pere take 2 ranky, poriadne sa kusla. ☹
a muz co robil? 😕

lenocka84
2. mar 2011

@bealondyn bei takto mi padol Patko asi pred mesiacom
u neho si to odniesla horne dasienko, ale zahojilo sa. co sa tyka jedenia, prestal mi vtedy pit vecer mliecko, vsetko chcel len lyzickou, asi ho to tak menej bolelo. tak skus papanie nejako inak, na prsku sa dotyka vela perou, tak ju boli, skus lyzicku
drzim palce 🙂

puhinka
2. mar 2011

Dobré ránko,tak my už sme dnes absolvovali lekárku a Igorko už je ževraj v pohode,že už len dokašliava tie hlieny a soplík ,antibiotiká máme brať do piatku a do poradne až o dva týždne áááááááá...dnes máme 8.mesiačikov 🙂 júúúj 🙂

weirdo
2. mar 2011

@bealondyn - fuha ☹ . Tak nech sa rana co najskor zahoji ☹. Aj nasa padla z postele, ale chvalapanu do makkeho, bol tam prehoz z postele na zemi ... ale teda vylakana ona a ja ani nehovoriac. Kazdopadne si nic nevycitaj, to sa stava. Pusinka nech sa zahoji co najskor. Ma to zvnutra? Keby zvonka, tak nejaky Aloe vera alebo niecim potriet, ale ak zvnutra, tak tazko ☹

puhinka
2. mar 2011

@bealondyn ,aj mne tak Igorko padol,že si peru rozrazil a ešte aj na stoličke si ju druhý krát rozrazil,bo prudko mykol hlavou,mal to zvonka,ale som mu to len utrela a bolo dobre...neboj,zahojí sa 😉

mojalili
2. mar 2011

@bealondyn minuly tyzden sa nam stalo tiez, prerazil si hornu peru, krvi ako pri zabijacke, ale zahojilo sa to do 2 dni, neboj, maju ste zdravy organizmus a rychlo sa im rany hoja 😉

@fatimuska co ma eroticke sny, ked mi tak pekne vstáva pipík?🙂 😀 😀 😀 😀 hm, ked ho zabalujes, ma pipik dolu? Treba teda asi vacsie plienky na noc, tie su aj vyssie a aby teda ked bude curat hore, cural do plienky...

majuto
2. mar 2011

ahojte dnes sme boli na krv fuj ja strasne neznasam pohlad na krv a to ju brali Jurkovi aj Tomaskovi ku koncu mi uz nebolo vsetko jedno ale zvladli sme to.uz len nech su vysledky dobre

ellysa
2. mar 2011

@bealondyn joj, mne večera spadla, išla som ju dať spať a ona si grcla tak somjej šla vymeniť plachtu a dala som ju na postel vedľa mňa, no a zrazu sa rozbehla na druhú stranu, kým som ja obehla posteľ, akurát sa rovno dole zrýpala, spadla na čielko , som sa bála, či si väzy nezlomila, ale chvalabohu trochu porevkala a keď videla v TV reklamu hneď bolo dobre
ak všetkým hýbe, nie je nejaká dezorientovaná, reagujú jej zreničky, len ju sleduj, ak by grckala alebo bola moc urevkaná tak choď, ale viem ako sa cítiš, ja by som si včera hlavu o stenu obúchala
@lenocka84 no supéééééééééér

julinka2787
2. mar 2011

@zojec bolo fajne. neprišli ste o nič. nič nové sa nedialo, to čo vždy... akurát matúško nemal svoj deň a po každom ponorení plakáááál a malinký tomáško už krásne ide pod vodu aj tri krát za sebou. úžasný je. chýbali ste nám, aby ostatné detičky videli inšpiráciu vo flegmatickej barborke. 😀 😀 a videli že sa dá preplávať aj oveľa viac. všetci len tak kúsok a taťka aj dva metre. 😅 potrebujeme parťáčku na dlhé ponory. 😀 😝
a super že je už lepšie ;)

ellysa
2. mar 2011

@puhinka všetko naj 😀
vonku je krásne a ja trčím doma, čakám kuriéra, dúfam, že príde teraz, keď som malú uspala a zobudí mi ju 😠

julinka2787
2. mar 2011

áááá babulky. máme čiarky na dolných jednotkách!!!!! a aj jednu na hornej dvojke. 😀 😀 😀 😝 koľko trvá kým zub vylezie? 😅

ellysa
2. mar 2011

@julinka2787 jednotky vyšli rýchlo asi za dva dni, ale horné nám už idú asi mesiac

lenocka84
2. mar 2011

@ellysa dakujem ze si mi pripomenula lyzicku, chcela som to vcera urobit, ale mm ci som normalna ze mu po cerstvo vyjdenom zube bude lyzickou buchat
no chlapi, a uplne mi to vypadlo z hlavy. ale tesim sa

zojec
2. mar 2011

@julinka2787 jeeeeeeeeeeeeeeeeeeej zuby??? 😀 😀 a u nas stale nic.. no dufam, ze barborka sa nezabudne potapat za ten tyzden, ani zajtra nepojdeme este radsej.. tatka uz dala 2 metre?? sikovnica mala 😉 my zatial budeme nacvicovat vo vani 😉

majuto
2. mar 2011

a sme sa este zabudli pochvalit mame dva zubaky, štvornozkujeme a uz urobime 5-6 krokov cez izbu alebo teda od maminky k tatinovi.(inak baby ak by ste ma nahodou nespoznavali ja som maja_25 len sa mi nieco dodzubalo tak som sa musela prihlasit na novo a tiez som mala byt povodne junovka ale Tomasko si to rozmyslel o čosi skor)

deniskateniska
2. mar 2011

@majuto ved kukam ze si akasi znama 🙂 to paraaaaadne, sikovnicka mas doma 😉 a zdravucky ste? preco ste brali krvicku? nam ked brali tak ako sestricky by som zabila bo sa malemu do zili nevedeli trafit 😠 😠 😠

deniskateniska
2. mar 2011

@bealondyn mooooooja .. ako pad z postele pokial nie je na hlavicku je ok, ved sa este napadaju, aj moj uz spadol... ale ta pera.. chudatenko... sa jej necudujem ze papat nechcela, ved aj mna by to bolelo..ale neboj bude dobre 😉

majuto
2. mar 2011

@deniskateniska vies čo obaja zacali byt tak častejsie chorý tak doktorka povedala ze sa im zoberie krv a aj výtery nech vieme na čom sme a nech to riesime.tak dufam ze sa to uz niekam pohne.

majuto
2. mar 2011

potom pridam aj aktualne foto drobcov.

deniskateniska
2. mar 2011

@majuto no tieto choroby, ono je to aj pocasie, u nas to vzdy zacnem ja alebo muz a maly to potom chyti ☹ uz sme aj v nemocke boli co maly mal obstrukcnu bronchytidu. ☹

bealondyn
2. mar 2011

dakujem baby, ste zlate. 🙂 mala je v pohode, uz jej to odpuchlo, tak skusime dat papat o chvilku, ved uz aj hladna musi byt. 😒 ja si to nevycitam, ved sa este napadaju, ale je to hrozne pozerat na svoje zakrvacane babatko. ☹

majuto
2. mar 2011

na tej fotke kde ma vela vela vela hraciek nanho daval pozor Jurko takze sa staral aby sa mal s čím hrat

majuto
2. mar 2011

@deniskateniska no nam to skoro hrozila tiez nemocnica malý mal laryngitidu ale nakoniec sme tam nezostali nastastie ale s doktorkou som sa pohadala tak ze by som ju bola najradsej roztrhla.lebo najprv ma dobr ze nezožrala ze tam musime zostat a potom po pol hodine ma zacala prhovarat ze ved to zvladneme aj doma.krava sprosta tak sa tam so mno bavila.

deniskateniska
2. mar 2011

@majuto no by som jej dala, nas nechceli pustit domov, uz som bola pripravena podpisat papiere, bo uz maly nic neuzival len na pozorovanie sme mali ostat, a ja som bola psychicky na dne a hlavne som chytila hnacky.. tak nas pustili domov 😒

deniskateniska
2. mar 2011

Ahojte maminky, ja zase raz mam riadnu depku prave mi kamaratka oznamila ze zomrel jeden chalan od nas ☹ mal 26 rokov 2 deticky ☹ och boze co sa to v tomto svete deje? chcel pomoct pri havarke a nevsimol si ze stoji na moste a pod nim je 10 metrov jama ☹ skoncil na ceste mrtvy ☹ ☹ ☹
pred 2 tyzdnami kamarat 31 rocny dostal infarkt, teraz toto ☹ ☹ ☹ aby som sabala vyst na ulicu ☹

majuto
2. mar 2011

no a najlepsie bolo ze ba pohotovosti nam doktorka povedala ze je to laryngitida a ze nech ideme na oddelenie.tam nas ta truba poslala na rentgen ktory mu urbili dokonca az 2krat lebo to mal prvý krat nie dobre urobene(čize 2krat ožiarený a podotíkam uplne nanic) a ona zahlasila ze to su priedusky a nakydala mu kopec tazkých liekov.na druhý den som potom isla s Jurkom ku nasej doktorke a pre istotu som zobrala aj Tomaska ze nech ho este pre istotu ona pozrie aj ona a tiez povedala ze je to laryngitída a zhrozila sa ze ake strase tazke lieky mu dala(dost po nich aj vracal a nechcel jest) proste otras

deniskateniska
2. mar 2011

@majuto 😠 tito doktory, ako my sme mali v nemocke uplne najlepsiu mladu doktorku, len co ked nie je obvodna, a ostatne obvodacky su stare, co posielaju po vysetreniach bo sa chcu zbavit zodpovednosti za zlu diagnozu... nas poslali do lubochne bo ze je tucny.. uz nie je uz beha... 😠 ale ma 12 kil tak je to pre nu moc

majuto
2. mar 2011

@deniskateniska ale prave ze ta v nemocnici nebola stara len ju asi nikto nastval tak si to musela na niekom vybit len skoda ze sme to boli my.ja sam s nasou detskou uplne spokojna nepcha do detí širokospektralne antibiotika ked netreba snazi sa riesit co najsetrnejsie.