icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

mici111
1. mar 2011

@mojalili dakujeme 😵
baby, co je horsie, tak po tej chripke zacinam stracat mliecko 😢 😢 😢 aj sa dopujem homeo ricinus communis, ale nejako nepomaha.. 😢
docitat vas docitam asi neskor..teraz nevlaaadzem..

ameanda
1. mar 2011

@deniskateniska
my tiež spolu tlačíme, ale len do plienky 🙂
keď som pred pár dňami videla, že malý začína tlačiť, šupla som ho na nočník, ale to bolo revu!!! hneď ho to prešlo, už ani do plienky sa potom nevykadil

ameanda
1. mar 2011

ináč dnes sme boli na kontrole jadierok, či už sú vyvinuté
takže všetko v poho, malý môže sedieť, loziť, skákať, behať...
len keby to ešte tak aj ovládal 🙂

miculienka
1. mar 2011

@deniskateniska - kúpila som materiál na tej stránke čo ti zojec napísala 😉
@zojec - ani nevrav, normálne mám mozoľ na prste
@ameanda - tiež nám chutí všetko možné , len zelenina nie 😝

mojalili
1. mar 2011

@miculienka IStý čas, tak pred 2 tyzdnami nam tiez nechutilo, ale teraz zje az 300ml velakrat...🙂

Kočky, pribudli fotky, iba sem dam 2, ostatne dam do albumu. Kočka postupne ich spracuva, lebo ich je vela 🙂 No nedalo mi to, dala som 4 🙂

tintinka1
1. mar 2011

Caute babule, všetkým mamičkám a detičkám želám skoré uzdravenie. A jedno video od nás

https://www.youtube.com/watch?v=WizBoRlmjwo
riska
1. mar 2011

@mici111, držim paalce, nech ste čim skor fit...a mliečko sa rozbehne, neboj 😉
@mojalili, krasni ste všetci 😵

riska
1. mar 2011

@tintinka1 😀 😀 😀 zlatý 😀

babulina
1. mar 2011

ja som tu len tak na skok ,iba tak narychlo som kuk a vsimla som si ze @anjelicek26 riesis bezlaktozove a sojove, len bud opatrna maxik je primaly na sojove mliecko, nas gastro vyrazne upozoronovala ze sojove v ziadnom pripade ze tak mozno od troch rokov, male deti ho zle znasaju, a u nas teda mala pravdu lebo na veci co obsahovali skrytu soju mala reagovala vyrazkami a to mala viac nez rok a pol

ellysa
1. mar 2011

@tintinka1 😀 😀 😀 😀 😀

ellysa
1. mar 2011

@mojalili úžasnéééééééééé fotky, nádherní ste tam všetci

julinka2787
1. mar 2011

@mojalili krásna tá vaša spoločná fotka!!!! aj ostatné samozrejme, ale tá sa mi najviac páči... 😉

ameanda
1. mar 2011

@mojalili
krásne fotky a ty tam nejak mlado vyzeráš, ale skvele ! 🙂

@tintinka1
supernýýýýýýý je!!! 😎

riska
1. mar 2011

@mojalili, na niečo som tu na mk narazila, su tam aj nejake članky, možno niečo z toho pomôže 😉 http://www.azrodina.cz/2731-homeopaticka-lecba-...

mojalili
2. mar 2011

@riska Dakujem, pozerala som, je tam toho veru dost, postupne si to nastudujem 🙂

Dobré ránko kočky,
Dnes sme kupodivu spali lepsie, ale to uspavanie v noci...

https://www.youtube.com/watch?v=Ksh5x2ubmnU

nedalo mi to nenatocit. Takto to je i ked vstane...

Dnes spal od 1.20 - 4.30, neuveritelne, ale spal..nemohla som ho vsak zakryt. A obudil ho muz, ako sa prevaloval....Danko je velmi citlivy na zvuky...

mojalili
2. mar 2011

@tintinka1 jeeej, Alex je uzasnyyyy. MY robime indiana, ked chce plakat, tak muz zacne klopat na usta a on pekne robi indiana 🙂

@ameanda moja, ta fotografka ma super program na upravovanie 😀 az tak skvele nevyzeram a nieto mlado🙂 ALe Dakujem, 🙂

zojec
2. mar 2011

dobre ranko, tak my obe konecne bez horucky.. 🙂 dieta sa uz plazi po celom dome 🙂 ja sa sice potim ako dostihovy kon, ale aspon choroba ide vonku.. to bol teda riaden virus vam poviem @mici111 neboj mliecko nabehne, treba pit vela vody 🙂
@mojalili pekne fotocky.. 🙂 Danko vyzera ovela starsi ako v skutocnosti je :D no ten rev je fakt strasny :( ani prso nepomaha?

@julinka2787 ako bolo na plavani? nic sme nezmeskali? ani zajtra nepojdeme radsej

zojec
2. mar 2011

@tintinka1 😀 😀 😀 som sa zasmiala.. krasny indian 😀

mojalili
2. mar 2011

@zojec on prave nechce, aby sme ho mali na rukach, pomoze len kocik, tak som rychlo umyvala kolecka od kocika

lenocka84
2. mar 2011

dobre ranko
ako sa mate? u nas konecne konci lazaret 🙂

mojalili
2. mar 2011

@lenocka84 zaklop si 🙂 aj u nas klop klop...

Kocky, prave som zistila, ze Dankovi lezu stolicky, ma tam jeden krater a mozno som este nejake nevidela, tazko sa mu hladi do ust......takze preto ten rev, to bol bolestivy, mne sa to nezdalo vcera.... 🙂

lenocka84
2. mar 2011

@mojalili zaklopala som a viac krat. ale kedze uz nevraciame ani nehnackujeme, verim ze to najhorsie je preč.

inak mam otazku, ked vyjde ciastocne zub, moze to akoby skriabat? ked prejdete prstom? lebo Patrik usta neotvori ani za svet.

mojalili
2. mar 2011

@lenocka84 skriabat teba ci jeho? Jeho to svrbi a teba to jasne mozne skrabkat🙂

lenocka84
2. mar 2011

@mojalili no mna to skrabe, tak jemne, ked mu prejdem to dasne
znamena to ze mame zub??
lebo usta otvorit ani za nic.

ellysa
2. mar 2011

@mojalili ako keby som moju v noci počula začala toto robiť o 00.40 a nie a nie utíšiť, tak sme ju zobrali k sebe a spala ako poleno do 7.30
@lenocka84
@zojec fajn, že už je lepšie

ellysa
2. mar 2011

@mojalili ako keby som moju v noci počula začala toto robiť o 00.40 a nie a nie utíšiť, tak sme ju zobrali k sebe a spala ako poleno do 7.30
@lenocka84
@zojec fajn, že už je lepšie

lenocka84
2. mar 2011

@ellysa a Olivku zubky trapia?

ellysa
2. mar 2011

@lenocka84 hej leni tak to škrabká, skús mu cinknúť lyžičkou, oliv tiež neotvorí ústa ale cinkla som vždy, nám už aj ten štvrtý lezie

ellysa
2. mar 2011

@lenocka84 asi hej, lebo včera sa jej prerezala horná jednotka ľavá a už ide aj pravá

lenocka84
2. mar 2011

@ellysa aaaaaano cinkaaaaaame, maaaaame zub
prvyyyyyyy 🙂
a za chvilu asi aj horne, lebo tie dasienka vcera nemal naliate a dnes totalne

bealondyn
2. mar 2011

ahojte maminky,
tak my mame za sebou prvy skaredy pad, zletela rano z postele, ked na nej lozila, smykol sa jej pod ruckami paplon, co tam je ako zatarasa a uz to bolo. ☹ hlavne, ze som vedla nej sedela, ale uz som ju nestihla chytit. no ale ked som ju zdvihla, tak sa jej cele ustocka zaliali od krvi, som myslela, ze umrem od strachu, co sa jej stalo. 😢 😢 😢 a tak strasne plackala. nastastie to prestalo rychlo krvacat, kusla si do hornej pery paradne, chudatko moje malinke. 😢 😢 ukludnila sa az pri Spievankove ako-tak, ale obcas este riadne zaplace, ked sa toho dotkne a papanie nehrozi. aj na prsku zacne po chvilke plackat, ach jaj. 😢 teraz som ju konecne uspala v kociku. rozmyslala som hned aj nad pohotovostou, ale je v poriadku, len ta pera ju trapi.