Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ,presne tak,všetko časom 🙂
@borci ,mne spí malý v spacom vaku 🙂
@chani ,ja som presne na vás myslela,že nebolo 29.teho a vy ste nemali mesiačkoviny 😀
@anjelicek26 ,to máš úplnú pravdu s tou autosedačkou dozadu,aj mne to príde divné...
@fatimuska - na tie vela bab nadava, ze sa deti precikaju von :( My mame active fit a nikdy sme nemali nehodu... mame 4+ velkost...
A drahemu nech je co najskor lepsie. Bol aspon u lekara? Ked mu fakt neni dobre?
@borci ja davam malu spat v spacom vaku, teraz v zime pouzivame taky, co je aj s rukavmi... tiez rozmyslam o paplone, ale neviem, co budem robit, ked sa mi bude odkopavat, a to by sa isto...
@chani @lenocka84 babenky, gratulujem k zubku, my este stale nic... tusim dam o par dni novu anketku, ze kto este vobec ostal v klube... 😉
my nic nove... stale nestvornozkujeme, sediet nechceme... vcera bol u nas tiez 9 mesacny chlapcek a ten sa doplazil ku gaucu a tam sa normalne postavil, som cumela ako puk... zato vrestal trikrat silnejsie aj dlhsie ako Luci, tak som si povedala, ze aspon v niecom mame vyhodu... 🙂
@anjelicek26 tak to bude asi tým..kua....no stále sa mu krútila hlava,,,dnes je už lepšie, nezvracal tak vola švagrovi je doktor, tak že iba v prípade zhoršenia, alebo nepravidelného tepu, tak už je to na dobrej ceste🙂
baby k tym utierkam na ritku.. kedy ich vlastne pouzivate??? lebo ja to nepouzivam vobec.. nielen z eko zasady, ale pride mi to uplne zbytocne pouzivat hlavne ked som doma... mam jeden balicek 15 ks, od narodenia, co nosim v kabelke ak sa nahodou nieco stane... ale inak ficime na vode a toaletnom papieri 😉
@fatimuska na noc latkovku 😀 😀
@zojec - ale su take, myslim vo svedsku ci nejakej inej severskej krajine je to dokonca predpis, ze deti pod 10 rokov len v protismere, ale neviem o tom nic blizsieho... xixi a Barborka este bez zubkov? Maxovi idu asi uz aj spodne dvojky, nejak mu to tam belie 😕
@lenocka84 - vsak jasne, nie kazdemu vyhovuje rovnaky typ plienok, ja mam pampersky pri oboch detoch a uplne super, ani z ich utierok sa mi nevyhadzu... Max vlastne ani nemal poriadne cervenu rit 😅 😅 😅
@fatimuska - boze to sa chudak fatk musel strasne udriet ☹ No hlavne, ze sa to uz lepsi.
Myslite si fakt, ze su zuby dedicne? Ja som mala v 8 mesiacoch prve, drahy v 10 mesiacoch, Saska presne v 4 mesiacoch a Max v 5,5... podla mna uplne od buka do buka vychadzaju 😕
@anjelicek26 ano? no vidis to som ani nevedela.. 🙂 sak ked vymyslia auto, kde sa to bude dat v pohode aplikovat, tak budis.. budeme davat v protismere 😀
@anjelicek26 ja si tiez myslim, ze to asi bude od buka do buka.. ale niecim sa "utesit" musim 😀 😀 😀
@anjelicek26 no zubana ja poriadna, az sa toho bojim, lebo obcas sa ma pokusa uhryznut pri kojeni, uz tak ku koncu, ked uz vystraja
@puhinka tak asi kupim ten vak, uz som nad nim davnejsie rozmyslala. a mas taky bez rukavov?
@zojec ,
@anjelicek26 no neviem ako na Sk, ale tu v NO su skoro len otocene dozadu. Mas urcite pravdu, ze sa bude nudit otocena dozadu, a sedacka bude spinava od topanok. Lenze viac ma trapi bezpecost. Len pre zaujimavost, sedacka otocena dozadu je 5x bezpecnejsia nez ta dopredu 😉 a zojec, dufam, ze jej nebude byvat zle, lebo manzel ma s tym tiez problemy no tak ak bude po nom.... 😅 🙂
http://www.tryggtrafikk.no/Tryggest+bakovervend... joj, ale asi prehanam teraz 🤐
@fatimuska my pouzivame aj plienky aj utierky babylove prioritne a ak motyka vystreli tak obcas huggies. pampers ci uz obrusky alebo servitky nam vobec nevyhovovali ad1 sa z nich sypal na pkozke a ad2 plienky fuuurt precikal, tie som kazdu chvilu musela menit. v babylove plienkach aj celu noc vydrzi, ak sa teda zrovna nepokaka 🙂
@borci - to video mi prijde prehnane. Nase OBE sedacky maju ochranu proti spätnemu narazu, napr. na Saskinej cybex sa vysunie pri naraze spolu s hlavickou opierka, prave aby sa toto nemohlo stat. A deti su vzdy napevno priputane - nemozu takto letiet v pasoch, ako vo videjku.
Tiez velmi zavisi od auta... v niektorych autach je kvoli dlzke pasu problem priputat aj vajicko, nie to takuto velku sedacku... Neviem, kto a akou statistikou "zistovali", ze je prave 5x bezpecnejsia. Ja som si dost pocitala o sedackach, o kvalite, horlavosti, o testoch za posledne roky... tieto co som vybrala mi z nich vysli najlepsie... aj ked dufam, ze skutocne testovat pri autonehode ich nikdy nebudeme musiet 😖

@anjelicek26 opravoval mi výfuk a zabudol, že tam má drevo tak celou silou o slichu si buchol hlavu