icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

anjelicek26
2. mar 2011

@borci - jj vak je fajn, ked pojde Max do postielky, tiez pojde do vaku... aj ked v lete na to bude asi hodne teplo...

zojec
2. mar 2011

@borci ja tiez dufam, ze nebudem musiet testovat nasu sedacku pri nehode.. vsetko ma svoje za ale aj proti.. je na nas mamickach aby sme podla svojho uvazenia vybrali len to najlepsie.. 😉 ja si inak ani neviem predstavit davat do nasej malej pežotky velku autosedacku v protismere.. ved to by spolujazdec sedel asi na motore.. uz teraz pri vajicku je to dost problem..

borci
2. mar 2011

@anjelicek26 "zistovala" to jedna organizacia, zaoberajuca sa bezpecnostou na cestach, a ako to uz nechavam na nich, asi vedia, co robia 😉

dik za radu @hori 🙂 pod perinu ju skusim dat mozno potom neskor ked bude vacsia

borci
2. mar 2011

@zojec 😀 tak to mas pravdu, uplne s tebou suhlasim, ved ja som mala tiez problem vajicko zapnut v starom aute.

ameanda
2. mar 2011

@mojalili
my sme dnes tiez ponocovali
najprv plac, nieco na sposob Danka a potom bol hore od 1nej do 3tej ☹
do postielky nehrozilo, lebo to spustil akoby som ho tyrala

ameanda
2. mar 2011

@bealondyn
fuu, chudatko malinke, nech sa rychlo zahoji
ja sa tiez bojim padov a podobnych urazov ☹

mici111
2. mar 2011

@julinka2787 citam vas spatne, ja by som sa na take megastretko urcite rada pridala 😵

lenocka84
2. mar 2011

kde ste kto?

mici111
2. mar 2011

@julinka2787 citam, vy uz robite na plavani dlhe ponory???? kolko chodite plavat preboha??? nie je to rychlo?? my sme chodili na kurz tri mesiace, ale pod vodou sme sli tak max pol metra..inak bacha na signalove ponaranie.. 🙂

lenocka84
2. mar 2011

@mici111 to som uz julke aj ja pisala, ze idu priserne rychlym tempom 😒 sa mi to nezda ten ich kurz plavecky 😅

mici111
2. mar 2011

@majuto videla som, ze predavas pp si, nie si s nim spokojna? 🙂

ameanda
2. mar 2011

@zojec
ja som vzdy utierky pouzivala po kake, ked bol Matusko mensi (to som mala balik tak na 2-3 dni)
niektore su aj na cele telo, ale to som nikdy nerobila, este tak max rucicky, ked mal spotene
ale par mesiacov tiez uz len cistou vodou vzdy po kake a kazde rano a vecer pred spanim
toaletny u nas este nefici, lebo nocnika sa maly boji 😉

lenocka84
2. mar 2011

@zojec my tie obrusky po kakani, a este klas.plienkou namocenou vo vode, po ckani len klas. vo vode
a vonku len obrusky 🙂

puhinka
2. mar 2011

@lenocka84 ,tie sme skúšali aj my,no teda sme ich dostali od jednej známej,keď sa malý narodil a neboli zlé 🙂
@zojec ,aj mne a mojej mame býva zle,keď sedíme v protismere jazdy 🙂
@zojec ,ja používam vlhčené utierky stále 🙂 pri každom prebalovaní...teraz som si kúpila tie gaga z tesco a sú super a ešte k tomu aj lacné 🙂
@borci ,hej,ja mám bez rukávov 🙂
@chani ,huggies mám dobré skúsenosti len s vlhčenými obrúskami,plienky boli hrozné,ešte horšie ako sleep & play

miculienka
2. mar 2011

dievčatá potebujem nejaký fajn recept na tortu pre mm , bude mať v piatok narodky , ale fígeľ je v tom, že nemám formu okrúhlu, tak potrebujem niečo na normálny plech 😅 , asi upečiem dva piškóty rôzne a naplním niečím alebo ak máte nejaké nápady, tak sem s nimi 🙂

zojec
2. mar 2011

@mici111
@lenocka84 ja chodim na ten isty kurz co julka.. su tam rozne deti, kazde to inak znasa.. myslim, ze ak sa to dietatku nepaci a ma s tym problem, tak ho nenuti to instruktorka robit a ani potapat.. deticky tam mozu ist az od 6 mesiacov, mensie vacsinou neberie... citala som aj tie clanky co su proti signalovemu potapaniu.. nie je nikde vyslovene napisane nepotapat, ale nepotapat ked sa to dietatku nepaci.. ale to je asi aj logicke 😉 a ked s potapanim nie je mamicka stotoznena nech na plavanie nechodi, alebo uz mozno su aj take kde sa nepotapa 😉 barborke s tatkou sa to zatial paci, moja sa tvari ako keby ani pod vodou nebola 🙂 a co sa tyka dlheho ponoru, myslim, ze instruktorka vie, ktore deti mozu ist na dlhsie do vody a ktore nie, preslo jej uz cez ruky par deti... ja som zatial spokojna, aj ked nemam s cim porovnavat.. dolezite je, ze sa paci barborke, ak sa jej pacit prestane, prestaneme tam chodit, nie je nic jednoduchsie 😉

fatimuska
2. mar 2011

@chani ďakujem🙂

majuto
2. mar 2011

@mici111 bola som s nim uplne spokojna nenasla som chybu teda iba jedu jedinu (madlo aale to som zistila min týzden)ale nie preto som ho predavala proste som len chcela zmenu sice sa tesim na to prevratenie ocami mojho manzela ale to je v pohode on to uz neriesi teraz mam babypoint

julinka2787
2. mar 2011

@mici111 chodíme druhý kurz. začiatok druhého kurzu. každé dieťatko ide tak ako zvláda. niektoré viac , iné menej...máme tam chlapčeka, ktorý má 6 mesiacov, bol asi štyri či päť rázy a už ide pekne pod vodu, lebo to zvláda...a čo s tým signálovým ponáraním??
veď len také robíme... 😉

zojec
2. mar 2011

@anjelicek26 a akoze to si mam z tolkej krasy vybrat??? to je ale riadna fuska 😀

julinka2787
2. mar 2011

@mici111 a značím si ťa na zoznam ---> megastretko. zatiaľ to podľa zoznamu vyzerá na také trošku väčšie stretko je nás zatiaľ 11 maminiek.
tak babule, ak ešte niekto, hláste sa! mohol by sa termín hodiť predbežne na nejaký koniec augusta? to by už mohli aj všetky detičky bežkať. a niekto na nejaké návrhy na oblasti a konkrétne objekty, kde by sa mohlo toto stretko konať??

julinka2787
2. mar 2011

@zojec mne sa páči tá s tými drobnými farebnými srdiečkami... teda ak ti smiem vliezť do rozmýšľania a výberu 😀 😀 😅

zojec
2. mar 2011

@julinka2787 daj link 🙂 je ich tam asi milion.. ale ja som kvietkova 😀 paci sa mi tato: http://littlecherubsheirloom.com/store/index.ph..., a uz aj viem preco 😀 http://www.latkoveplienky.sk/produkt-detail/wee... 😀 😀 😀

anjelicek26
2. mar 2011

@zojec - ja som si aj myslela, ze sa ti to bude lubit 😀 😀 😀

zojec
2. mar 2011

@anjelicek26 😀 aj tato sa mi paci asi by sa mi aj do kocika hodila: http://littlecherubsheirloom.com/store/index.ph... .. ale uz asi ani nejdem dalej kukat , xi xi do kedy ti mam dat finalnu verziu? 😀 😀

julinka2787
2. mar 2011

@zojec http://littlecherubsheirloom.com/store/index.ph... mne sa táto páči velice veľa!! 😀 ale aj tá kvietkuľa čo si dala ty je suprová...

zojec
2. mar 2011

@julinka2787 😀 😀 oni su tie latky vsetky strasne krasne... 🙂 ale berem kvety a sobov 😉

julinka2787
2. mar 2011

@zojec sú, máš pravdu. akurát som sa tam "pohrabala" dôkladnejšie, teda a vedela by som si véééééľa vybrať.... 😅

mojalili
2. mar 2011

@zojec krááááááááásne látky, to nas obchod sa ani z 1 nechyta.. 😒

Ja som dosila deku do kocika, zateplila som to vatelinom a zospodu flis. Takyto je vysledok.

borci
2. mar 2011

@mojalili krasna decka, a Dankovi sa tiez pod nou paci 🙂
ja som sa pokusala usit podlozku do sportoveho, aj nanoznik, ale az tak sa mi to nepaci, tak neviem, ci neobjednam. 😒