Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@zojec - vyberaj kludne, az cez vikend budem objednavat 😉
@mojalili - boze naaadhera 😵 😵 😵
ahojte, ja už nejako nestiham, tá moja malá frči v kuse, behá okolo nábytku ako besná, v kuse vykrikuje, sama sa pohrá len chvilku...a dalšie dva zuby sa nam tlačia, tak aj noci o ničom 🙂
ja som dnes bola na ko na endokrinologii a musim už brať tabletky, už soom ako dochodca 😝 😝
@anjelicek26, úžasne látky, ty vždy na niečo extra natrafiš 😵
@puhinka joj drbnute sestricky.. doktorka este viac, keby som mala istotu ze ine doky budu lepsie idem ale ked nemam a tuto aspon poznam... no pred 1,5 mesiacom sme mali 11,68 tak isto ma uz 12 kg 😀
no baby skoncili mi dni ze kukame telku a hrame sa... maly nechce nic ine len behat 🙂 chyti ma za ruky a utekaaaaaaaaa 😀 😀 😀
zla kvalita ale tak chvalim sa 😀 😀
baby spominali ste tu plavanie babatiek, my chodime uz druhy kurz a potapame sa bez problemov pekne na signal. Signal pouzivame ááááááááá šup a pri tom sup zanarame pod vodu, takto sa to ucime od zaciatku. Zaujima ma ako sa to ucia vase deticky a aku teplotu vody mate v bazene, my 30 stupnov.
v aktualnom mama a ja mate dlhý članok o potapaní babatiek a o signale 😉
@anjelicek26 jeminenku.. dlhy cas na vyberanie 😀 uz tam radsej ani nekuknem 😀 plati zatial to co mas v IP 😀 😀
@lenocka84 my chodime s Julkou na plavanie spolu na Sliac do kupelov 😉
@angie267 presne tak isto postupujeme aj my.. ten isty signal, tak isto zanarame 😉 voda ma skoro 32 stupnov.
@deniskateniska jeeeeeeeeej aky zlaty 😀 sikovnik.. ja sa tesim, ze sa moje dieta zacalo poriadne plazit.. dnes urobila reviziu mm v dvd 😀
@riska a je tam toho aj viac ako tu: http://www.mamaaja.sk/ActiveWeb/Article/2304/ba... ??
@zojec nas nechce ani za toho plazit... ten len hlada ruky aby sa mohol zdvihnut a chce utekat, maminku bolia stehna uz z toho :D a dnes sa suverenne sam pustil a krok urobil na gauci ale ked som ho dala na zem tak len ruky hladal 😀 😀
@deniskateniska
sikovny! neboj, mozno tolko ani nevazi, ked uz tolko beha
ja som tiez myslela, ze budeme uz mat cez 10kg, ale nejak sa nam to dost zastavilo, teraz uz malinko priberame a maly sa dost hybe, aj ked este ani nelozi, ani nebeha 🙂
@zojec
aj my mame kazdy den vyupratovane vsetky stoliky a sufliky, na ktore zatial z bruska dociahne 🙂
caute, u nas lazaret, aj ked uz deti su na tom lepsie, ja som zacala smrkat a kaslat vcera, takze preberam stafetu
musim sa pochvalit ze perego islo z domu a chicco snad do piatka tiez, @riska posledna sanca mi este napisat ak mas zaujem 😀 😀 😀
a kamoskin kocik pojde v pondelok takze to mam z krku, v dome ostava len jeden a to bude miesta a miesta 🙂
@deniskateniska .zlatý 🙂
no...ten môj syn nechce spať a tak som ho šupla do kočíka a tam nech si leží,ja už si chcem tiež oddýchnuť 😀

@mojalili ,ja už som komentovala v albume,ale musím aj tu,je to krásne,veľmi 🙂