icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

bakatuska
2. mar 2011

@miculienka sprav ten mramorovy korpus a plnku zalezi aku manzel lubi
toto sa mi pacilo, dnes som to objavila 😀

ludka_r
3. mar 2011

Ahojte kočky,
ako sa máte?
My stále rovnako, Riško stále akosi málo rastie, ani o sedení zatiaľ chýru. Aj sa ho snažím davať nasedato,ale hneď padne, tak ho radšej netrápim. Tak to tak vyzerá, že ak za dva týždne nezačne sedkať, tak budeme chodiť na rehabilitácie. Nevadí. Ale prišli mu na to, že má málo železa, tak poctivo užíva liečiky. Dúfam, že to zaberie, a drobec konečne začne priberať.
A zub nemáme tiež zatiaľ žiadny. Ale neriešim, starší syn mal až po roku prvý zub, tak snáď to bude aj teraz tak 😀

mojalili
3. mar 2011

@bakatuska Dakumeme 😵

Dobré ránko kočky, co to je vonku?????????????? 😕 🙄 😕 🙄 😕 🙄 😕 🙄 ZE SNEEEEH

My sme spali na figu, kazdu 1 hod opet hore od polnoci.....ja uz neviem, ako by to vyzeralo, keby som nemala kocik doma, tam zaspi do minuty, v rukach reve reve reve...potom ho prekladam do postielky... 😖

chani
3. mar 2011

@mojalili no skoro som capla z noh, ked som sa rano von z okna pozrela, ze sneh, ved to uz co je totooooo eeee

chani
3. mar 2011

bre rano dievcata, ja sa aj bojim to povedat, aby som to nezakrikla, ale my uz 4 noc spiiiiime, prve papanie byva az o pol2 a potom bud okolo pol5 alebo okolo pol6, dnes sme potiahli az do 7:15, ja neviem ci mi dieta nevymenili, lebo minimalne polku noci spi aj u seba v postielke a to tu teda uz dlho nebolo 😕

mojalili
3. mar 2011

@chani moja, prajem ti to. No dobre povedane - mate klud od zubkov - načas ... 🙂

Ja som pozerala o polnoci, ako zacal padat sneh, tak kazdu hodinu som chodila pozerat, kolko opet napadlo ☹

A viete co som teraz urobila? Lili je v skolke a Danka som zabalila s jedenim na cely den ku svokre.... 😀 a ja idem najprv upratat a potom oddychnut a potom pozhanat LILI darcek k narodeninkam 🙂

miculienka
3. mar 2011

@bakatuska - hehe , dobrá cici tanečnica 😀

idem provokovať - u nás SVIETI SLNIEČKO

no a dnes som dala malej prvú látkovku na riťku, tak som zvedavá ako zabehneme

miculienka
3. mar 2011

@mojalili - júj, fajný program , ja bavím malú , mm spí po nočnej , potom nachystám obed a poobede ešte netuším

mici111
3. mar 2011

baby ja uz tiez nevladzem..uz neviem kolko noci som nespala..oci mam jak angorak, palia ma, mala v noci stale mrnci..ja uz neviem co s nou robit..najhorsie je to, ze ja zadriemem a ona zacne mrncat a takto dokola celu noc..

ellysa
3. mar 2011

@mici111 my presne tak isto, sme hore od 6.00 teraz zaspala ale tiež sa hádže a mrnčí, asi tie zuby hnusné

riska
3. mar 2011

aj ja sa pripajam....my sme dnes hore od piatej, čo vam budem hovoriť 🙄 🙄 ale včera som konečne našla prerezane dalšie 2 zuby, tak snad bude par dni pokoj

ellysa
3. mar 2011

@mojalili dobre si to vymyslela, len rozmýšľam komu zabalím moju 😀 😎

mojalili
3. mar 2011

@ellysa no dopila som kavu a trosku ho pozmenila, nakolko sa mi nic nechce...idem spat 🙂 😀

zojec
3. mar 2011

@mojalili a co keby si vynechala to upratovanie a zalahla hned? 😀 ty furt len upratujes, vy musite mat doma vyluxovane teda riadne 😉
@miculienka potom chcem pocut ohlasy 😉
@mici111 :( :( a asi ani cez den sa ti neda zdriemnut co? :( vcera som citala, ze v 9 mesiaci deti najhorsie spavaju, ad 1. celodenne prezivanie spracuvaju a ad 2. idu uz vacisne zuby a tie trapia.. tak treba dufat, ze je to len docasne..
aj moja sa v noci zobudila a nevedela zaspat.. evidentne ju nieco trapilo, ale neviem ci brusko, ci zubok ci zle sny.. potom chvalabohu zaspala 😉

borocka
Odpoveď bola odstránená
chani
3. mar 2011

@mojalili tak nejak asi sa mu ten 1 uplne prerezal, tak bude par dni klud, som zvedava kedy to opat zacne.
dobre si spravila, ja by som nemohla, to by som musela aj prsa pribalit hehe, UM ked som skusala, tak ma oplul hehe 🙂 este ze cez den si v par intervaloch vystaci s prkrmami a cajikom 🙂

v sobotu vecer sa chystam ist kuk kolegovcov na chatu na pezinsku babu, tatinko bude mat premieru v nocnom strazenim, tak som zvedava ako bude, idem len na 2 hodky cca tak hadam zvladne 🙂

anjelicek26
3. mar 2011

@zojec - tak o tomto Max dneska nic nepocul, lebo spal 20:00 - 00:30 - 06:30 😕 😕 😕 O tej polnoci si dal flasu, za tym prso a tahal az do rana... nechapem z neho, ale tesiiiim sa. Dnes nas ani brusko v noci netrapilo 😵

zojec
3. mar 2011

@ellysa ked vymyslis komu ju zabalis, daj vediet, aj ja pribalim moju 😀 😀 😀 inak niekedy vam mamicky zavidim ze mate komu dat deti.. moja mama je uz sice od noveho roku na dochodku, ale doma sa teda absolutne nechysta zostat, svokra je tiez na dochodku , ale 180km daleko.. takze aj ked sme teraz boli chori, nikto nam nepomohol.. svokra vyhlasila, ze ona radsej pride, ked budeme zdravi, ze co ked sa nakazi, co budeme potom s nou robit.. boji sa o seba hrozitansky.. no a ked sem pridu na vikend, tak to tiez nie je ziadna pomoc, lebo treba postele nachystat, vymysliet co varit na 3 dni, varit, upratovat... no ale aspon s malou idu vonku 😉 nemozem ist nikam, ani na kozmetiku, ani k zubarovi, k lekarovi som mala ist uz v decembri na krv ... ale nemam kde nechat malu.. .. 😒

ellysa
3. mar 2011

@zojec ja som na tom podobne, celá rodina 260 km v paži, predtým ešte sem tam došla mama, ale teraz má čo nrobiť s otcom...

zojec
3. mar 2011

@anjelicek26 tak bud rada 🙂 a ver ze to je nafurt 😀 😀 ja sa ale tiez nejak nestazujem.. bola to asi hodinka ked som si prisla lahnut aj ja.. ja inak vobec nemam hodinky pri posteli, takze nikdy neviem kolko je hodin 😉 inak o onurovi ste uz poculi? http://www.pluska.sk/slovensko/regiony/narodil-... 😀 ja telku vobec nekukam, ale tento serial to bude zas asi riadna pecka 😉

zojec
3. mar 2011

@ellysa moja mama je odo mna 200metrov a vidime sa tak 2x do tyzdna, ked pride rano a pozdravi nas... akoze lubi barborku aj ju rada vidi, ale nema cas.. ako ekonomka na zaciatku roka.. ona si vobec nechce pripustit ze uz je na dochodku.. strasna je!! aj teraz je chora a chodi do roboty, som dnes na nu musela nakricat !!! a aj tak nepomohlo 😠

miculienka
3. mar 2011

@ellysa @zojec - takže baby , mám sa radovať , že bývam so svokrou a tá si ide ruky nohy polámať len čo sa naskytne príležitosť malú varovať 😀 - ale narobí pri tom hovadín , inak dnes asi začína prelamovať ľady , pred chvíľou tu za mnou bola - po mesiaci nekomunikácie , že chce vlny na pletenie čo mi dala v zime aby som malej hačkovala z nich - len sú na figu, lebo sú tenké a chlpaté a ešte chcela faktúru od pevnej linky - tak sme mali hustý pokec 😀 😀 😀 , no a včera kúpila malej čiapku - inak jej hačkujem čiapky, tak ich máme plno - asi ma chcela vytočiť 😝
@zojec - zatiaľ to ide ok , dala som štvorec a na to moju vkladačku , potom som ju mala rozbalenú a stihla sa vtedy aj vykakušiť - takže super no a teraz spinká v novom , zatiaľ sa nesťažuje 🙂

zojec
3. mar 2011

@miculienka 😀 po spani ju daj vzdy na nocnik, uvidis ze sa ti pekne vycika 😉 a dakujem, taku svokru si neprosim :D :D :D ja som rada, ze je moja tam, kde je 😀 😀
baby co dnes varite??? normalne sa mi po dlhej dobe stalo ze neviem co od radosti navarit...

ameanda
3. mar 2011

no mne sa este nestalo, aby mi ktokolvek vzal maleho na prechadzku 😒
a ked som unavena, tak mi max. povedia, ved si sadni na dvor k nemu, nemusis ho vozit, nech spinka... take nieco, ze polenosit si a venovat sa sebe alebo aj domacnosti... fuuu tak to sa este nacakam 🙂

@zojec
niet nad krasne slovenske mena, ze 🙂 o chvilu tu bude bennu a melek a kerem 😀

zojec
3. mar 2011

@ameanda no aspon nie som sama 😀 😀

miculienka
3. mar 2011

@zojec - vidíš, si mi pripomenula, že zajtra mám v meste kúpiť šerblík 😉
naozaj nechceš tú moju starú ??? vďačne ju zabalím a pošlem , aj poštovné uhradím 😀 😀 😀
ja mám od včera fazuľkovú polievku a druhé ešte netuším, nejaká rýchlovka , už som dávno nerobila zemiakovú babu, možno to

tintinka1
3. mar 2011

čaute maminy , my sme tiež boli každú chvíľu hore ale nie kvôli zubom ale kvôli tomu , že mladý pán odkedy sa začal húpať tak nič iné nerobí. On spí zvrtne sa na brucho , oči zavreté a húpe sa a pritom mrnčí a tak dokola. Nič iné nerobím , len ho otáčam. 🙂
@zojec nechávaš Barborku loziť už po celom dome ? Máte dlažbu alebo parkety ? Lebo Alex sa už tiež plazí ale ja sa ho bojím pustiť na dlažbu , lebo ešte koľkokrát na podložke sa mu podlomia ruky a padne na hlavičku. 😝 Tak si to neviem predstaviť na dlažbe. Alebo myslíte , že ho mám nechať nech vyskúša? Už som mu aj tú helmu dala ale strašne sa pod tým potí a potom je z toho nervózny.

zojec
3. mar 2011

@miculienka 🙂 dik neprosim.. xi xi.. zemiakovu babu som robila predvcerom.. v horucke najrychlejsie jedlo.. pucil mm 😀

zojec
3. mar 2011

@tintinka1 moja sa este len plazi a hlavu si neudiera zatial.. a ano plazi sa po celom spodku... my mame len plavajucu a podlahove kurenie..

tintinka1
3. mar 2011

Čo sa týka svokry , tak ja sa fakt nemôžem sťažovať. Síce je s malým len cez víkend , lebo robí . Ale keď je s ním , tak sa mu venuje celý víkend. 🙂