icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

tintinka1
3. mar 2011

@zojec no asi ho budem musieť nechať nech vyskúša , veď nemôžem ho nechať plaziť sa na ploche 2x2 metre. My máme dlažbu len dole , v obývačke s kuchyňou a hore v izbách máme tiež plávajúcu podlahu. Jedine v Alexovej izbičke je koberec .

monky1
3. mar 2011

ahojte babule
ja vas trosku zanedbavam - prepacte mi to, ale neviem co skor - ela cez den odmieta spat, len mrnci, asi zuby, sopli, kasle, chrci, vesa sa po mne ako opicka .. teraz zaspala, tak som zapla net ze vam napisem

hanka bola vcera na ten snimok pluc -nastastie toto je ok, ale kasle tak, ze o chvilu ju roztrhne - prisaham, usta sa jej nezavru - aj 4x za minutu kasle .... ju lutujem, uz ju isto boli cele brucho z toho, ako ho napina - suchy drazdivy kasel - zacalo to v noci o 3h a kasle a kasle a usta sa jej nezavru ☹ ☹ ☹ ... vcera nafasovala dalsi inhalator, dokt. povedala, ze mam zacat zvazovat Šrobárov ústav, inak sa moze prekaslat do astmy ..... no dakujem za taku spravu

ela bola na koznom, ekzem sa rozsiril - uz ma tri flaky na tvaricke, ale to zhorsenie moze byt tym nachladnutim

a do tretice - aj ja bezo zmeny - stale kaslem 🙄

zojec
3. mar 2011

@monky1 vy by ste mali kompletne ist vsetky 3 nie do ustavu, ale k homeopatovi !!! skusit to cez prirodu lebo cez lekarov je kruh uzavrety.. necakat ale konat!

monky1
3. mar 2011

@zojec uz po tom patram 😉 ... len v PO neviem o ziadnom dobrom 😒

zojec
3. mar 2011

@monky1 mozno
@tintinka1 by sa mohla spytat v NR ci nevedia o nejakom v PO alebo BJ.. idem sa aj ja spytat svagrinej, ona niekam chodi ale neviem presne kde

tintinka1
3. mar 2011

@monky1 Zojec má pravdu. Kamoškina malá skoro rok stále pokašliavala , už mali podozrenie na astmu a potom začali chodiť k homeopatovi a malá je už úplne v poriadku. No ale je pravda , že tento rok je to nejaké rozšírené. U nás ocino kašle už dobré 3 týždne a najhoršie je to v noci. Synovci , tí sú tiež stále chorí a doma sú viacej ako v školke a môjho muža už zasa niečo obchádza. Tento rok to je už 3 x čo je chorý. Ja si musím zaklopať , ja sa relatívne držím , ale pripisujem to aj tomu , že sa snažím byť s malý každý deň aspoň 2-3 hodiny vonku.

monky1
3. mar 2011

@zojec vidis, to je dobry napad s tou nitrou, kebyze sa ich opytala ... lebo takto na dialku komunikovat bez priamej spatnej vazby je trosku o nicom 😒
ok, budem ti povdacna

monky1
3. mar 2011

@zojec teraz mi napadlo, ze ja si ich mozem aj sam opytat, ci nevedia o niekom v PO al. v BJ
dnes im napisem 😉

tintinka1
3. mar 2011
monky1
3. mar 2011

@tintinka1 no pozrela som - jedna z nich ORL doktorka, pri ktorej som bola s hankou - strasna osoba - mna s mm sprdla jak male deti, na mm nakricala, ci si nevie dieta podrzat, ked ho chce vysetrit - o nu zaujem nemam, dalsie dve v PO nepoznam - ale skusim sa popytat, ktora je vacsia odbornicka
a v BJ poznam dr. Mackovu, tu druhu nie, ale zistim .. idem volat mame, ona isto pozna

deniskateniska
3. mar 2011

ja som sa konecne vyspalaaaaaaaaa 😀 😀 spala som v obyvacke bo som kaslala v noci 😀 😀 😀 tak tatko sa staral... ved je v pohode ked je maly v posteli tak spinka pekne, neviem co sa mu stalo ked nechce byt v postielke...
no a baby kojime sa v noci uz len 2x 😀 😀 budi sa viac krat ale kojime len 2x 🙂

puhinka
3. mar 2011

@mojalili ,tomu ver,ten sneh...akože poďme sa sánkovať či čo 🙂))
to mi dnes kamoška volala,sme mali ísť von s malými,ale akosi sme to zrušili,bo ja som chorá...ako naschvááál,chjooo
@chani ,raz to muselo prísť,ja vám prajem 🙂
to komu tu vymazali príspevok?
ja dnes upratovať isto nebudem,cítim,že po mne prešiel tank v noci,tak kašlem na to...už ma nebaví každý deň vysávať a o hodinu zase všade bordel,tak sa len vyzúvam pred mojimi troma izbami a nepúšťam si sem psa...
ale asi zajtra už upracem,bo príde aj švagriná na week,tak sa rozhýbem 🙂
ale aj tak musím niečo uvariť dnes a nechce sa mííí,najradšej by som spala...jáj a ešte oprať mm veci do práce... ☹
@zojec ,zaujimavé je,že takéto mená dajú deťom len cigáni...kto iný...och joj... 🙄
@miculienka ,moja svokra robí v rakúsku,takže ju vidím len raz,maximálne 2x do mesiaca,ale to mi úplne stačí...ona si teraz začala užívať ,,pubertu,, ,tak z nej máme všetci ,,radosť,, 😀 😀 😀
@tintinka1 ,určite by si mu nemala brániť v pohybe,ale zase buď pri ňom,aj ja to tak robím,minule som si ale len odbehla do kuchyne a on ma dobehol a to máme od seba dosť ďaleko...ja ho ale na dlážku nepúšťam nie kôli úrazu,ale kôli tomu,že na chodbe máme psa a to by ee,chlpy a podobne

monky1
3. mar 2011

@zojec @tintinka1 tak v BJ uz mam jasno - vraj jednoznacne DR. Mackova, asi pojdeme tam - v PO nikto nepozna ani jednu

mojalili
3. mar 2011

@monky1 ty nezbednica, esteze si ma na facebooku nasla, inak by som nevedela HAPPY BIRTHDAY MONKYYYYYYY 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵

No baby, 30 minut som lezala, ale tak mi ide hlava rozletiet... 😲 😲 😲 😲 😲 😲 😲 uaaaaaaaaa.
Tak som napiekla pagace, pernikovy kolac, uvarila polievku, teraz slimacim tempom prevliekam periny. Musim nieco robit, lebo sa zblaznim od bolesti.....

No a dnes som sa dozvedela, predchvilkou, ze bratovi hrozi ochrnutie nohy, amputacia..... pred tyzdnom chodil lekarke do Polikliniky akoze zapal......davala mu injekcie. Mala ho hned poslat do nemocnice.....dnes CT potvrdilo, ze prisiel neskoro.....este ho zajtra caka lumbalka - ci ako sa to vysetrenie vola.....a potom sa uvidi, co dalej...... Jedno vsak viem, ak ochrnie, on to neznesie - neprezije to 😢 😢 😢 😢 😢 ked sa sere tak sa sere,pred mesiacom pochovali svokra.. ☹

julinka2787
3. mar 2011

babulkýýýý, u nás sa dnes prvýraz cikalo do nočníka... 😵 a zubáky budú asi čoskoro vonku. ešte sú pod ďasienkom ale už len kúsoček a budú von!!! 😀 takže zatiaľ sme ešte v bezzubom klube... a spíme dobre, nie je ani mrzutá ani sopľavá, ani nekaká veľa. akurát menej papá príkrmu. inak je super. snáď to bude takto pri všetkých zboch. 😝 😅

puhinka
3. mar 2011

@monky1 ,jejda,držkajte sa,je to horzné :(
@deniskateniska ,veď aj ty máš právo na oddych 🙂
a malý ti nechce spať v postieľke ani keď ho uspíš pri sebe a pak ho preložíš do postieľky?

deniskateniska
3. mar 2011

@puhinka ked ho prelozim spi tak hodku a mrvi sa a ked spi v posteli nemrvi sa vobec spi celu noc neplace... a ked spi v postielke prehadzujem ho niekedy aj kazdu polhodku... 🙄 🙄

babulina
3. mar 2011

@monky1 -ach jaj, vy to teda mate zaujimave, ja by som sa obratila tiez na tvojom mieste na homeopatku, ja mam skvelu aj akupunkturu robi ale je to v BA, takze vam uplne od veci, drzim palce nech uz ste von z tej hnusnej choroby 😔

stelika
3. mar 2011

@julinka2787 super Juli gratulujem k nočníčku a nech Vám to ostane už sa len obrniť trpezlivosťou 🙂 náš drobec tak piští keď sa pýta cikať a začína sa pýtať aj kakať aaaa 😉 my sme začali od nedele behať po štyroch hurááááá a je to stale lepšie a lepšie už som myslela, že ani nebude ale najprv zrobil veľa krokov kým začal po štyroch 😀

a zuby nás stále nič...čakámestále na ten prvý ☹

monky1
3. mar 2011

@mojalili hej, ja som taka nezbeda 🙂 ... som sa ti votrela 😀 😀 😀
@babulina neviem ci zaujimave, ale na porazenie urcite 😒
@puhinka vdaka 🙂

olo2003
3. mar 2011

čaute kočky, takže v rámci obeda si vás opäť čítam
@monky1 zase to máte perné, no ale ten homeopat je dobrá voľba, inak my sme v tých všetkých možnostiach využili aj morskú soľnú jaskynu a ti poviem, že ked sme sa vtedy vrátili domov, tak aj to ticho sme počuli konečne 🙂

olo2003
3. mar 2011

inak @zojec ja dnes varím rýchly obed- mm kapustnica z pohára a ostatní jablkové lievance,

olo2003
3. mar 2011

inak som sa pobavila na ponúkaní svokry, asi najlepšia svokra je 180 km vzdialená , tak ako moja,u nás bola naposledy pred 5mi rokmi, dokonca ani na krst neprišla (čo môj otec okomentoval, že ked neprišla tak ani neodišla) takže ja ju už neriešim, ona sa už nezmení.

monky1
3. mar 2011

dievcata, a para je vhodna? myslim nie velmi horuca sauna ... mame doma taky sprch. boch aj s parou - saunou .... lebo kamoska mi radila ze ano, ze je to velmi dobre pri tych dychycich, ale treba pravidelnost - aspon raz do tyzdna
opakujem, nie taka teplota ako v saune, ale nizsia
piste, radte 😒

olo2003
3. mar 2011

@monky1 no podľa našich skúseností suchý dráždivý kašel je horší samozrejme pri suchom, prekúrenom vzduchu, a preto si myslím, že by jej to mohlo pomôcť , ale neočakávaj markantné zmeny 😒 , ak u nás nabehne takýto stav, tak hned robíme tzv. saunu v kúpelni a močíme tam nohy vo vode, kde rozpustíme morskú soľ (sú rôzne), príp. pár kvapiek euklyptového oleja, alebo yin-yang oleja. ja by som to skúsila, ak by sa jej malo ulaviť, lebo takto s bude len dusiť a nikto sa z vás nevyspí

bakatuska
3. mar 2011

@monky1 ja by som skusala take naparovanie pod dekou s kamilkovym cajom. A nasa dokina nam tiez kazala kvapkat do odparovacov na radiatore eukaliptovy olej a este skus kupit mineralnu vodu vincentku a nech si Hanka par krat za den z nej upije ale chutovo je hnusnaaa 😀

@zojec mi sme mali rybu a zemiakovy salat

ameanda
3. mar 2011

@tintinka1
aj my sa hupeme kazdu noc od jednej do tretej 🙂
ale s otvorenymi ocami a zvukovym doprovodom

ameanda
3. mar 2011

@mojalili
tento rok je velmi narocny! zo vsetkych stran same smutne spravy...
na zaciatku roka astrolgovia a numerologovia vraveli, ze bude ovela tazsi ako minuly
takze sa len vsetci nejak psychicky drzme!

deniskateniska
3. mar 2011

ahojte, tak sedime si len tak na nocniku - malemu sa tam paci 🙂 a ten sa vycikal a vykakal a chcel ist z nocnika prec, a spadol na nos 😅

bakatuska
3. mar 2011

@mojalili ani neviem co na take nieco napisat ale snad to dobre dopadne. A z coho tam dostal zapal?