icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

puhinka
3. mar 2011

@deniskateniska ,tak to máš ťažké potom,to neviem prečo ti nechce ani potom tam spinkať 😒

miculienka
3. mar 2011

@olo2003 - a nechceš tú moju ???? ponúkam ďalej 😀 😀

miculienka
3. mar 2011

@monky1 - teda, ja už nemám slov, tá chooroba sa vás drží ako kliešť ☹ a čo tie terapie jaskyne a podobné dýchačky v horách ? neskúšala si niekde kuknúť , či by nepomohlo Hanke aj tebe ?
@mojalili - a u vás sa tiež akosi smola drží ,
to už začínam byť dievčatá rada, že mám problém len so svokrou , to je proti všetkému nič

puhinka
3. mar 2011

http://flexa.dk/German_(D)/Produkte/Kombination...
Igorko dostal túto postieľku 🙂

puhinka
3. mar 2011

moc sa z nej teším,len musím dokúpiť matrac a ešte sú k tomu také látky na bunker a vreckár 🙂

anjelicek26
3. mar 2011

@puhinka - mne ten link nejde 😕

zojec
3. mar 2011

ani mne nejde.. to preto ze su tam %.. ked su v odkaze tak MK ich nepusta.. .. nasa mala rybka:

https://www.youtube.com/watch?v=L9XE7bbWhYg

, stale ju laka krb, neviem co tam idem dat za zatarasu...

ellysa
3. mar 2011

@zojec jej ako taký malý tuleník sa hýbe a nožičky by už chceli behať 😀 😀
babule ani neviem na koho mám skôr reagovať, tak tak všeobecne, všetky sa držte, ja pokračujem v smutných správach, mamine musia vyoperovať štítnu žľazu, a svokra je v nemocnci asi má to isté, čo mô ocino 😔
fakt je tento rok ako zakliaty

ameanda
3. mar 2011

@zojec
srandovná je 🙂
fakt ako rybka alebo tuleň 😅 a ako sa teší, zlatučká 😉
a aj poslušná, to môj by just šiel k tomu krbu...

takyna
3. mar 2011

Ahojte babule 🙂
nejako konika nestiham, ale pozrite si toto videjko , stoji to za to 😉 http://www.facebook.com/video/video.php?v=45669...

deniskateniska
3. mar 2011

@puhinka chce byt pri mne

angie267
3. mar 2011

@zojec jeziiiis ta je podarena, ako rybka na suchu 🙂

mici111
3. mar 2011

@mojalili poslala som ti ziadost o priatelstvo na fc, tak sa nezlakni.. 😀 lebo mi neslo pridat ten koment k tej ziadost 🙂

mojalili
3. mar 2011

@bakatuska To veru nevieme, ale najprv ho bolel chrbát, daval si ladviňák a vrazilo sa mu to do nohy. On jazdi na nakladnej doprave vela rokov, dlhe trate, podla mna to je za tie roky nazbierane, prechodene zapaly, choroby a tak...☹ Zajtra sa uvidi, chcem mu navarit a pojdem za nim, je v Skalici.

@mici111 nezlakla🙂

mici111
3. mar 2011

@zojec juuuuuuj zlatusik malicky 😵 😵 😵 fakt ako taky tulenik 😵 😵 😵

mojalili
3. mar 2011

@zojec je krásna, ale uz mate len krocik ku stovrnozkovaniu, zachvilku pozes cakat, aj Danko takto zacinal 🙂

No mne deti spia, MM je na futbale. Mne je zle z ATB, klasika - navyse mam cely den migrenu, uz som si dala 2 paraleny...☹

puhinka
3. mar 2011

@anjelicek26 ,dúfam,že tento pôjde http://flexa.dk/German_(D)/Produkte/Kombination......
a ak nie,tak si ho skopíruj a daj do čistého okna a zobrazí ti to,no a a tá prvá,to je ona 🙂

angie267
3. mar 2011

baby aj ja by som vas chcela mat za priatelov na Facebooku 🙂 len nepoznam vase mena aby som vas poziadala o priatelstvo 😕

tintinka1
3. mar 2011

@mojalili držím bratovi palce aby všetko dobre dopadlo
@zojec 😀 😀 😀 perfektná je a ako rýchlo už ide. Ja som tiež dnes natáčala nášho partizána tak zajtra to stiahnem 🙂

puhinka
3. mar 2011
anjelicek26
3. mar 2011

@angie267 - ti poslem ss 🙂 Ostatne baby uz vydedukujes z mojich priatelov podla fotiek 🙂

ellysa
3. mar 2011

@puhinka ani jeden mi nejde zobraziť 🙄

mici111
3. mar 2011

@ellysa no Leni ako bee?? fotkyyyyyyyy hoooood 😵 😵 😵

zojec
3. mar 2011

diky baby, ja sa z nej musim stale smiat, ako mece tymi nohami 😀 😀 to ona furt aj v manduce, na rukach.. stale v pohybe..
@ellysa
@mojalili ked sa one tak sa one.. :( zelam vsetkym skore vyzdravenie.. mne sa vratila choroba.. ale uz nie v podobe horucky, ale upchali sa mi vsetky dutiny.. bolia ma usi, kaslem.. no otras!! a uz som sa tak tesila, ze to mam za sebou.. dufam, ze b. sa uz nevrati.

angie267
3. mar 2011

@anjelicek26 dakujem ti velmi 🙂

monky1
3. mar 2011

caute baby, tak my s mm sme sa dnes urvali a nakupili sme ako besni - madrace dievcatam do detskej, paplony, prehozy na postel obidvom, obliecky ... hlavna vec, ze postele nemaju 😀 😀 😀

ellysa
3. mar 2011

@mici111 kukni do bee témy, dnes som ho stihla len zložiť, pri vrtuli sa nedalo, ako odtrhnutá z reťaze...
a ako sa cítiš? a čo malinká?
pozerám záhradu, čobejová by už mohla prestať s plastikami vypadá veľmi čudne 😅

riska
3. mar 2011

@ellysa, leni, preboha, na vas sa to nejako sype 😔 😔 a ocinovi už je aspon lepšie?

@monky1, však maš narodky, si si mala kupiť perly a diamanty 😀 😀 😝

weirdo
3. mar 2011

@tintinka1 - ahoj. My mame dlazbu v kuchyni a chodbe a mala si uz aj celo naburala, ked stvornozkovala, lebo sa hrala s poharikom a sa jej smykla ruka. Ale neda sa byt stale pri nej ... ale mala to cervene a placuuu. A ked sedi na tej dlazbe, uz len trpnem, nech ju nehodi dozadu ... co sa doteraz nestalo nikdy, iba v posteli, klop klop klop. Je to riadny adrenalin 😠
A este mame sokle a na konci ostre rohy, tak sa okolo nich mota, hruza. Prave cez vikend to musime nejako poriesit, lebo ked sa jej smykne, tak jej rozrazi hned nieco 😒
Cize ja som pri nej, ked lozi, tak ju necham a sa pri nej motam, ked sa dviha o veci na kolena, tak ju istim ...

olo2003
3. mar 2011

@miculienka jój, ďakujem , také zásielky neprijímam 😉
@monky1 práve aj my riešime že by sme mali ísť kúpiť do detskej matrace (jednému vymeniť a druhému nový), ale nejako sa nevieme dokopať 😖