icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

zojec
4. mar 2011

inak som zabudla, ze dobre ranko : )

ellysa
4. mar 2011

@zojec dobré ránko, tak jasné ty toľko kočík ani nebudeš využívať malá sa bude hrávať pred domom, tak ale v meste inú možnosť nemám

zojec
4. mar 2011

@ellysa ja stale hovorim, ze proste ked potrebujes, tak potrebujes :D :D :D ja tiez teraz surne potrebujem novu plienku 😀 😀 neriesim, ze ich uz mam milion.. tak ako neriesim ani baby ci maju doma 5 kocikov, ci jeden 🙂 ak si to moze penazenka dovolit.. hor sa kupovat :D ved peniaze su na to , aby sa tocili... co s nimi doma v ponozke 😀 😀 😀

monky1
4. mar 2011

dobre ranko, idem balit kufre .... sa rozhodujem, ci dat tohto 🙂 , ci tohto 😒 ..... 😀 😀 😀

zojec
4. mar 2011

@monky1 a kam ides?

monky1
4. mar 2011

@zojec klasika - k svokrovcom 😀 ... ale aj sa tesim - ked neratam vcerajsie nakupy bez deti, tak uz 2 tyzdne sedim doma a kvalitne mi z toho sibe

kuriatko33
4. mar 2011

@ellysa gratulujem ku kočíku 🙂 krásny je 😉

ellysa
4. mar 2011

@zojec tak tak, ono je to o tom, že aj tak som chcela tento, a kým som ho nemala nebola som spokojná, ale už som mužovi povedla nech mi hlavu odkrúti, ak budem nejaký ešte chcieť, tak sa vyjadril, že nie kočík, ale ja pôjdem z domu 😀

ellysa
4. mar 2011

baby a malá si strekla okenu do úst, mám niečo robiť?

olo2003
4. mar 2011

Dobré ráno prajem,
@ellysa krásny kočík,
@zojec to poznám s tými plienkami, tiež látkujem a mám v tom miernu mániu, ale teraz už sa krotím, to ked som bola tehu tak furt som stále niečo kupovala, momentálne sa začínam realizovať u švagrinej chce látkovať a tak jej asi niečo kúpim, a skúsim aj ušiť, len to musím pokukať tie látky na ne;
@monky1 to poznám, my sme sa minulý víkend vrátili od svokrovcov, tiež to beriem ako spestrenie na materskej, lebo inak som v jednom kole, manžel od rána do večera v práci, moji rodičia ešte pracovne činní, jeden školák a jeho krúžky no a plus drobec a domácnosť, niekedy si pipadám ako organizér.

olo2003
4. mar 2011

@ellysa vypláchni jej ústa vodou, alebo namoč plienku a vytrieť dutinu, si myslím

chani
4. mar 2011

bre ranko...no takze, sa pomaly ale isto zaciname vracat k umrncanym nociam, po 4 dobrych nociach bola tato noc zase uvrieskana ble, ale sme este u nasich, tak mi s nim mama pomohla, tak som zvedava na dalsie noci ble furt smrka ma taky vodovy soplik stale ale len mini trosku, tak hadam je to koli zubkom.

inak som v stredu kupila malemu tie farebne plastove gulicky 200 ks v tescu, sa z toho tesim minimalne tolko co maly ak nie viac hehe 🙂

@mojalili aj ja som ti poslala request na FB, inak mas take iste priezvisko ako kamaratka zo Senice 😀

chani
4. mar 2011

inak co sa tyka kocikov, ja som furt fajne nerozhodna, som chcela s velkymi kolieskami, lebo sak s malymi mam, ale si tak hovorim, ved to moje dieta bude zachvilu chodit a potom kocik konec, aj tie male budu stacit, ja som skor rozmarna, preto by som chcela 😀

a v pondelok som bola u kadernicky na cerveny melir a novy strih a vcera mi sestra urobila gelove nechty, uz som chcela opat peknu ruku 🙂 tak mam take fajne cervene a nie moc dlhe, tak sa tesim ako male decko 🙂

julinka2787
4. mar 2011

už je zub vonku. maminku už škrabe do prsta... 😀 😀 takže opúšťame náš obľúbený klub bezzubáčikov... 😅

chani
4. mar 2011

@julinka2787 gratulacia 🙂

julinka2787
4. mar 2011

@chani vrelá vďaka 😉 už som si myslela, že sa ani nedočkáme a nakoniec to bolo rýchle, bezbolestné a hlavne už je to TU!! 😀 😀 😝

mojalili
4. mar 2011

@ellysa LIli mi zase slohla flasu s Cif na kupelne.....kazali mi na pohotovosti pozorovat, ci nevracia, vela pit musi.....ale neboj, urcite si nedala vela 🙂

@chani už som si ťa pridala medzi priatelov. No v Senici je dost s takym menom, mozno to je rodina 🙂
@chani pocuj, malej som kupila tie plastove gulicky, no v cinziaku to je horooooor, nahanala som ich vsade, aj ked boli v bazeniku 🙂 Ale LILI stale po takych tuzi, aj ked ma 5 rokov 🙂
@zojec, ajajaj, nic nie je horsie opdla mna ako nadcha, ked upcha dutiny, potom je clovek ako ovaleny, skore uzdravenie, aj @deniskateniska, skore uzdravenie,

NO a MOJ BRAT - CT mu zistilo zlomene platnicky, stavec a pricviknute nervy, tak ho caka surna operacia, ale druhy brat mu to skusa vybavit v BA (samozrejme protekcia musi byt, bohuzial) ☹
Dnes mam Danka opet u svokry na cely den, lebo idem s rodicmi do nemocnice, a tam deti nepatria...MM mi dal volno, ze mam si oddychnut pred plesom, hahaha...ale myslel to dobre 😀 😀 😀

Vcera ma zkolila migrena spolu s ATB, tak mi bolo zle, hlava mi sla prasknut, 😀 prehanalo ma, hruuuuuuuuuuuuuuza.

@ellysa - dnes v noci som Danka sledovala, ako sommu dala pit o 3:30 hod, tak normalne jeho budia tie sny.....smial sa mi zo sna dobre dlho, kecal.......takze toto budenie je iste zo snov podla mna... 🙂 Krasny kocik, pekne si to zkombinovala 😵 😵 😵

ameanda
4. mar 2011

@deniskateniska
vitamin B (B komplex napr) 🙂

mici111
4. mar 2011

@puhinka paraadna postel 🙂 Igorko bude santit 😀

chani
4. mar 2011

@mojalili pozeram ,ze ju mas aj medzi priatelmi, Silvia Kalamenova, tak neviem ci ste aj rodina? 🙂

mici111
4. mar 2011

@ellysa jeeeeeeeej, kraaaasaaaa 😵 😵 😵 😵 boze, normalne mi cervicek vrta v hlave, vrrrrta 😀 😀 😀 😀 som zvedava nazivo.. 🙂 nedonesies v pondelok na cvicenie, ze pojdeme aj kocikovat? proooooosiiiiiiiiiiiiiiiiim 😵 😵 😵 😵

ameanda
4. mar 2011

@ellysa
ja by som poriadne vyplachla usta
tiez pred malym schovavam vsetky tieto prostriedky, ale my este nechodime, takze je to jednoduchsie
dovtedy to bude musiet ist vsetko z dosahu, lebo vzdy len cakam, kde aky prasok alebo saponat vysype a zacne to papkat 😒

mici111
4. mar 2011

@anjelicek26 xixi, inak toz otazka.. 😀 ze na koho alebo na co sa viac tesis...ci na sestru alebo na bee??? 😀 😀 😀 😀 😀 😀

chani
4. mar 2011

@puhinka superskaaa postielka, Igorko sa ale bude mat 🙂

ameanda
4. mar 2011

@puhinka
tiez som uz premyslala, ze coskoro budeme musiet vymenit postielku za postel
maly ma skoro 80 cm a postielka mu zacina byt kratka
aj ked, on spava s nohami vylozenymi na rebrinach 🙂 takto by nam vlastne este asi celkom dlho mohla posluzit 😎

mici111
4. mar 2011

@ellysa xixi, co isla okna umyvat??? 😀 😀 😀 ale tak hadam, len vyplachnut nejako a snad toho vela neprehltla.. 😕

mici111
4. mar 2011

@julinka2787 gratulujume Tatke k prvemu zubku 😵 😵 😵

deniskateniska
4. mar 2011

@puhinka 😀 😀 😀 nabuduce skusiiiiiiiiim 🙂

@anjelicek26 aj ja si myslim ze to bude z tej choroby a vsetkeho

julinka2787
4. mar 2011

@mici111 ďakúšík 😵
@ellysa daj jej veľa veľa piť, nech nie je z toho opitá a nemalo by jej byť nič. veď kadejakí bezďáci to slopú na litre a tu sú. troška jej nič nespraví... ale aká fajnšmekerka je tá tvoja olivka 😀 😀

deniskateniska
4. mar 2011

@puhinka super je ta postielka, igorko bude mat svoje kralovstvo nadherne 🙂
@anjelicek26 my rozmyslame dat maleho do postele uz teraz, vies co mi zacal robit? prvy krat v postielke spinka pekne hodinu, druhy krat polhodinu a potom ani za pana... polozim ho do postielky a zobudi sa a zacne revat... a potom inak nechce spat ako v posteli a este ma aj vytlaca z nej vrti sa kym sa ja nezvrtnem naopak - hlavu mam tam kde maju byt nohy a nohy pri maleho hlave ... no a nevrti sa ... zistil ze moze mat viac priestoru ako v postielke tak tam uz nebude... je mi z toho smutno bo tam krasne spinkaval, ale od nemocnice nechce inak spat ako pri mne...... tak rozmyslam ze kupim to "zabradlie" ci ako sa to vola aby nespadol z postele a dame mu postel miesto postielky, no ale este prespekulujeme ci nebude chciet dako predsa v tej postielke 🙂