Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
tak mm som vyslala kúpiť tesco plienky, vravím mu kúp GAGA,jasné, že doniesol tie čo sa ešte vyrábali pred 11 rokmi, originál modré tesco šušťavé s lepkami, tak dnes išiel opäť kúpiť pampers baby aktiv...ale nemajú vzadu gumičku, aj tak pekne držia v noci moč?🙂)
@zojec onedlho pôjdeme k susedom na opačky a baba látkuje, tak som rozmýšľala, že jej nejakú peknú plienočku kúpim, poradíš? som dnes na prechádzke tak vyzvedala, tak že má nejaké popoliny, také ako ednorázové, čo sa perú celé, ja som myslela na nejaké také tie farebné pekné, len sa v tom vôbec nevyznám 😅
@ellysa - no, je mi jasne, co na nu povie 😀. Ale stale verim, ze prilubi. Ja som vobec nestudovala tieto kociky, len sa jej lubi v takom Chicco auticku doma a premyslam, ze ved ta Nuna, co si tu spominala, je polozena tak nizko, ze mozno to prilubi 😀. Tak reku jej kupime. Teda ak sa tam dokaze narvat a nieco to vydrzi. Ale pre mna je dolezitejsie, aby prilubila Chariota - cyklovozik. To bola trosku vyssia investicia 😀
baby raz ste tu spomínali nejake homeopaticke čipky čo daate detom po očkovaní a pri prerezavaní zubkov.prosim vas ako sa to vola?
@majuto viburcol je to ... nam to zabera vzdy.. aj na zubky aj na teplotky 😉
dobre ranko vospolok
ako sa mavate? ja som mala vcera cestovny den, tak som nemala cas na konika 😅
@mici111 dakujem 🙂
@deniskateniska dakujem 🙂
@weirdo dakujem 🙂
DObré ránko kočky,
4. fotka my dnes mame velky den, prvykrat Danko kakal a cural do nocnicka. JA viem, nie je to nic velke, ale ja som rada, ze konecne pochopil podstatu nocnika 😀 😀 😀 tak sa vytesujeme s MM ako male deti...🙂
No a zistili sme, ze v nasej spalni nemoze zaspat, je tam asi zla zona, no je to rohova spalna, vedla kuchyna so sporakom a ladnickou ihned vedla....z jadra je wc, tak mu to asi nerobi dobre....u LILI v izbe spal aj pri chrapajucom tatkovi 😀 tak ideme zase premiestnovat, bude spavat v obyvacke, a my nebudeme pozeravat telku, ale aspon budeme po nociach sexovat a spavat 😀 😀 😀 😀 😀
2. 3. fotka - NO a prosim vas o radu POZNATE TAKYTO EXEM????? moj lekar mi dal uz 2 masticky a nam to nezabera, len sa to horsi, ma to na nozickach ☹
1. fotka No a tato fotka, je krasne, ked dieta vie pekne sediet, takto vysypete vsetky hracky a hra sa 🙂
@mojalili - Gratulujem k nocniku a spaniu 😉 . Bude tam spavat sam?
Co sa tyka ekzemu, tazko povedat. Nasa mala ma vraj atopicky, je to takisto cervene, loziska kade tade, ale toto mi pride skor akoby v tom boli male pupaciky, tazko to z foto spoznat. Nasa mala nema take pupacikovite. Takze neporadim. Ale ... ak je to aj suchsie, mame olej do kupela, super vec a co nam teraz namiesali 2 nove maste (stare uz nepomahali), tak zakladom jednej je Advantan krem a druhej je Belogent, oba mastne kremy. Nasa mala to ma totizto cervene a suche ... a na kozne vas neposlal?
@ellysa no ja som velmi spokojna s tymito plienkami : http://www.ekoplienky.sk/product/wonderoo-v2-mi..., potom : http://www.ekoplienky.sk/product/bumgenius-ones..., tieto su tie iste a trosicku lacnejsie : http://www.ekoplienky.sk/product/bumgenius-ones..., myslim ze ani jednou touto plienockou nic nepokazis 🙂 vsetky su All in one 😉 teraz testujem tieto: http://www.ekoplienky.sk/product/bitti-dC2B4lis..., zacinam byt unesena 🙂 🙂 ale sedia az vacsiemu babatku dobre vo velkosi L skor pretekaju okolo noziciek, lebo su veeelmi uzucke 😉
@mojalili aj moja mala taky podobny ekzem na rucickach.. natierala som niveou SOS 😉 pomohlo .. momentalne to ma celkom pekne
@mojalili 😀 😀 😀 aj ja som si odfotila prve hovienko 😀 😀 😀
@ellysa - ale ak budeš objednávať tú plienku z tej stránky ekoplienky , tak počítaj, že to príde tak o dva týždne, aspoň mne to tak poslali , ale ak to tam majú tak možno aj skôr 😉
@mojalili moja mala take na rucickach.boli sme u koznej na kramaroch.dala jej 2 zarabane masticky.som ich pozerala na tej jednej nieje napisane ako sa vola ale je taka hneda smradlava 😀 ,druha je sinderman(ak to dobre citam bo je to tak doktorsky naskrabane) a tretiu Locoid Lipocream.mne osobne sa doktorka nevyjadrila z coho to ma.ale tie maste jej pomohli.a na isty cas som ju nekupala mydielkom.
@miculienka plienky urcite pridu skor.. 🙂 to len vtedy bola taka akcia na flipky a tie nemala na sklade 😉 ale pre @ellysa bude lepsie skocit do kamenneho obchodu v BA 😉
@mojalili inak ani ja vobec malu neumyvam mydlom, nepouzivam ani ziaden olej, len cistu vodu 😉
@mojalili ja som take mala zo slnka.... alebo v porodnici asi z tych praskov alebo co to tam maju, z toho vsetkeho co tam pouzivaju.. tak skus zmenit prasok na pranie, alebo nakupkanie neumyvaj nicim len cistou vodickou 😉
spali sme krasnych 2hod a 20minut
ale ani sa necudujem ze potreboval dospat, po vcerajsom dni s otcom

No odtahovku mam vybavenu kamarata, inak by som zaplatila neuveritelne peniaze, a kluc sa da oslovit Opel spolocnost a podla dokladov o aute sa da zhotovit novy kluc, vyjde to 100€, ale to nevadi. Len sa bude cakat na to zopar tzdnov....ale to nevadi, stale lepsie ako menit cele vnutro... 🙂