Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
čaute babule , náš junior sa rozhodol , že nebude spávať a ráno vstáva už o 5.30. Dnes za celý deň spal hodinu. Ja nechápem čo sa deje , veď predtým za deň spal cca3-4 hod. a ráno vstával o 7.00-7.30. Nechcem si predstaviť , kedy bude hore , keď sa bude meniť čas ☹ A tu je naše plazenie
https://www.youtube.com/watch?v=-PuOq5NxXzE
@tintinka1 - jej aky maly partizan 😵 Myslim, ze letna zmena casu nam mamickam skoro vstavajucich deti len prospeje, ci nie... ak vstava o 05:30 tak to uz bude po novom 06:30... takze nie az tak skoro 😝 😅
Nas malinky spal fajn 19:30 - 00:30 - 06:30 (to sa kvalitne posral) - zasa zalomil ale hned po prebaleni do 08:30 (to sa posral zas... do desiatej prosim kakal 4x... chudatko moje, kedy ta hnacka uz skonci... cez obed spal 3,5 hodiny... fajne... drahy je v nemecku, tak sme sami, prave ideme na nakup, s dvoma detmi je to vzdy "zazitok"
@lenocka84 - to nejako urovnate, my sme ani nie tyzden po dovolenke a uz je dobre, zasa sme nabehli na rezim. Cim su starsi, tak to aj budu lepsie zvladat.
@mojalili - vauuuu aka kocka!!!! Nieco taketo si ja chcem dat spravit na svadbu o dva mesiace 😵 Takze sa podarilo kluc spravit duplikat? Budete musiet auto odtiahnut do servisu? No potesi... ale asi stale lepsie, ako menit tie zamky...
@anjelicek26 hej,da sa to, najprv do servisu musime a potom esteku kluciarovi, musi dobrusit ten kluc namieru...🙂 Stale lepsie, nez vazne menit vsetko 😵 😵 😵 tak mi odlahlo 🙂
toto ma cesala muzova sestrenica, je sikovna, aj ma malovala. Uces vznikol tak, ze nevedela ani co z toho bude, lebo mam strasne huste vlasy, No a dala mi pricesok 🙂
@anjelicek26, a nemala si mať svadbu v marci, či sa mi to poplietlo 😕
@riska - az 30.4. je svadba, v marci mame 7 rocne vyrocie 🙂 zajtra 🙂
@anjelicek26
no ja sa už zmeny času neviem dočkať 🙂
konečne budeme vstávať v relatívne normálnom čase
@anjelicek26
aj my máme 7me výročie o pár dni 😉
@anjelicek26
@riska no jasné , s tým posunom času máte pravdu ja som to mala pomýlené naopak , že budú vstávať namiesto 5.30 už o 4.30 tak to by ma vážne piclo 😒
@mojalili že aká kočka , hlavne si to užite a konečne sa aspoň psychicky odreaguješ. 🙂
Zajtra sa svokra rozhodla , že si vezme malého k sebe hneď od rána tak som zvedavá ako to dopadne. Ja ho kojím už len ráno,večer a v noci a cez deň má príkrmy. Tak snáď to spolu zvládnu , lebo ho bude mať 1x na celý deň. 🙂
@tintinka1, @riska - nasa mala vstavanie tiez postupne posuvala az tak, ze dnes vstala pred 5 😲 . Doteraz to par tyzdnovbolo o pol 6 ... a sa mi to zdalo skoro. Oproti tej 5 rano sa mi to uz tak skoro nezda 😀
A cez den tiez tomu az tak neublizi, tak 3x pol hodinka ... ale unavena je jak siesti, ale nezaspi. Trdlo 😵
@anjelicek26, gratulujem 🙂 a kde bude svadba?
@riska v Nemecku a vyzera, ze nam dovtedy spojazdia mlyn, no tak ak ano, tak tam... restiku mame, aj jedlo vybrate, uz mam saty (este ich musim dat skratit), hudbu mame zahovorenu, tortu a fotografa, kadernicku, to nam este chyba... a teda oblecko pre deti... len s Maxom neviem aku velkost, asi uz 80-ku... len ked mu to bude velke, si hlavu budem buchat..
@anjelicek26, jeeej, super....saška sa už asi teší, že? 🙂
@tintinka1 @weirdo 😀 😀
@riska - Saska je uz vytesena ako leco, ona ponesie prstienky, bude jedina mala druzicka, no proste hotova je z toho, teraz vyberame saty pre nu 🙂 chce mat presne take ako ja, tak hladame tomu co najpodobnejsie... zlatinko moje... som zvedava, ci tam Max uz bude aspon za rucicky bezkat... to bude mat 5 tyzdnov pred prvymi narodkami... ale asi este nie...
@anjelicek26, to bude zlatééééé...dufam, že nam potom hodíš aj nejaké videjko 😵 😵
@angie267 , to poteší 😢

pre vsetkych priatelov je pristupny novy album 🙂