icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ameanda
6. mar 2011

@paris0
no my bludime po celom byte, ale zase nemame ho nejaky velky 🙂
a vsetko "nebezpecne" sa snazim mat z dosahu alebo som pri malom, aby som v pripade potreby zasiahla

ellysa
6. mar 2011

@ameanda a čo si robila keď grcal? ja som preventívne vynechala mlieko, deň zvládla ale čo bude večer, kúpila som jej pohánkové, myslíte, že jej to môžem dať?

ellysa
6. mar 2011

môj utrápenček

ameanda
6. mar 2011

@ellysa
my sme sli k doktorke 🙂 lebo on nam grcal v priebehu hodiny 4x, ale brutalne 4 velke plienky
potom sa to uz nastastie nezopakovalo...
doki nam kazala nasadit "dietu", lahsie jedla, najlepsie prikrmy jednozlozkove (zemiak, mrkva, ryza - ak by zacal hnackovat), podavat dostatok tekutin (aj pigi caj - ale len lyzicku a slabulinky) a kedze ja kojim, tak som mlieko mohla podavat aj dalej
keby som nekojila, tak by som ho mala obmedzit (ale cim nahradit netusim) a vsetky mliecne vyrobky som mala prestat podavat na take 2-3 dni, podla potreby
a z liekov: sinupret, bio gaiu na ten rozkyvany zaludocek a hlieny odsavat + libenar

ameanda
6. mar 2011

@ellysa
fesanda mala, nevyzera utrapene 🙂
nech su hlieny cim skor prec!...

mici111
6. mar 2011

kocky, potrebujem radu..mala ma uz asi tyzden pri kojeni strasne mooc kuse, a neviem ako ju to mam odnaucit 🙄 vzdy syknem a vytiahnem jej didik z pusy, ale nejako jej to zatial nedocvaklo..hm? nejake rady?

riska
6. mar 2011

@ellysa, jej ty si u rodičov? tak to sa zajtra zasa neuvidime 😒 ale aspon si trocha oddýchneš, hlavne ked je oliv chorá

mici111
6. mar 2011

@riska Zuzi, my sa ufam zajtra vidime 😀 😀 😀

riska
6. mar 2011

@mici111, no však toto....nie že sa sarinka pokaká a nepridete 😀 😀

mici111
6. mar 2011

@riska 😀 😀 😀 😀 ale vtedy by sme to nijako nestihli..porozpravam jej do duse 😀 😀

babulina
6. mar 2011

caute, konecne uz zavitam aj ja medzi vas, choroba nas pomaly a dufam ze aj isto opusta, tak bude viac casu, dam posledne info z poradne 8480g a 76cm, takze sa nam mega priberanie zastavilo ale vdakabohu ved by bol ako tucniacik xixi
@anjelicek26 - az mi zle prislo ked som citala ze sklo mu saska lovila z pusy 😔 hlavne ze sa nic vazneho nestalo az na ten prstek ale snad to neni az take zle
@paris0 - nas lozi po celom byte ale teraz chodi za ninkou ako psicek takze kde je ninka tam je tomi, ale uz budem musiet viac striehnut lebo mlady muz sa skusa postavit, este mu to velmi nejde ale obavam sa ze cochvila bude po kludny dnoch a budem ho nahanat aby si hlavu nerozbil

weirdo
6. mar 2011

@riska - fiha, aky rekordisko! I ked taky trosku falosny 😀
My? No od 4:59, aby som bola presna 😀

weirdo
6. mar 2011

@piacere - a ako by sa nechumelilo sa tvaril, ze? 😕 😀

weirdo
6. mar 2011

@anjelicek26 - fuha 😲 . Esteze to vsetko relativne dobre dopadlo. Mala je fakt hrdinka. Ani nemysliet, co vsetko sa mohlo stat 😕 . Gratulujem k statiu maleho 😉 . A ked to teraz skusa, nechavas ho aj tak behat sameho?

riska
6. mar 2011

@weirdo, ty ani budik nepotrebuješ, ked máš nelku 🙂 🙂 a cez den ti kolko spala? inak gratulujem k 9mesiačikom 😵

scandy
6. mar 2011

Maminky , môžem sa pridať, tiež mám doma júnovčiatko 🙂

riska
6. mar 2011

@babulina, babul, ako? podarilo sa predať krásny kočik? mm zavelil, aby som si vybrala a kúpila nový, tak takej ponuke nemôžem odolať 🙂 ale ostaneme pri chiccu

riska
6. mar 2011

@scandy, jasné, pridaj sa a píš 🙂

zojec
6. mar 2011

@ellysa jaaaaaaaaaaaaaj aka je krasna olivka 🙂

weirdo
6. mar 2011

@riska - veru nepotrebujeme. Raz sme omylom nezapli budik na mobile, asi mesiac dozadu a potiahla do pol 7 a mm zaspal do prace 😀
Cez den, rano, som ju po velkom prehovarani (rozumej drzani rukou v polohe lezmo v postielke, aby sa nepretacala, co sa jej nepacilo, ze jo) uspala po 4 hodinach jej akcnosti a spala, ako inac, 30 minut 😀. Potom tahala dalsie vyse 4 hodiny a to dala az hodinu aj nejake drobne. Som nechapala, co sa jej stalo, ze tak dlho 😅
Ninka ako cez den?
Dakujeme moc 😵

weirdo
6. mar 2011

@scandy - vitaj 😉

anjelicek26
6. mar 2011

@weirdo - no dnes sa prvy raz postavil a spravil to asi 5x... stojim za nim a striehnem... aj ked z tych 5x sa dva krat zrubal 🙄 Ale tak budem mu stat za zadkom... mam ho aj na videjku, ako sa postavi, musim to stiahnut. Fakt sa toho tento mesiac tooolko naucil, dobieha... vo vani je to sranda, stvornozkuje lezie, toci sa, sadne si... zlaty je...

@ellysa - mala je krasnunka ako vzdy 😵

Maly je dnes prvy raz vo vlastnej izbe a vo vlastnej posteli baby, no to som zvedava, co bude... zatial teda nespi... lebo z kosa mi zacal vyliezat, uz sa bojim ho tam mat.

scandy
6. mar 2011

@riska ...super, dcérka spinká , tak som sa konečne pripojila k tejto téme 🙂

scandy
6. mar 2011

@weirdo ...ďakujem 😀

babulina
6. mar 2011

@riska - perego je z domu a chicco uz ma jedneho zaujemcu ale to je taka nejaka nemozna zenska uz dva tyzdne ma natahuje, nemam na to nervy, ale myslim ze golfky sa lahsie predaju zaciatkom leta, tak este to neni uplne stratene, hlavne ze mm je nadseny ze velka ostara odisla, golfky ho netrapia
a ked ti manzel schvalil novy kocik tak to treba brat jasnacka, bez debaty 🙂

anjelicek26
6. mar 2011

@scandy - vitaj medzi nami 🙂 Kolkateho sa mala narodila?

babulina
6. mar 2011

@scandy - vitaj vitaj 🙂

scandy
6. mar 2011

@anjelicek26 ďakujem, malinká je narodená 7 júna, takže zajtra máme 9 mesiačikov 🙂

tintinka1
6. mar 2011

@scandy vitaj medzi nami
@anjelicek26 určite pridaj video ako sa Max postavil a potom to ja budem Alexovi púšťať aby sa motivoval 😀

tintinka1
6. mar 2011

a ešte nedeľná chvíľka poézie v podaní Alexa

https://www.youtube.com/watch?v=_RsdbDya_v4