icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

fatimuska
7. mar 2011

Tomáškom všetúčko najlepšie k meninkááám

etuska
7. mar 2011

@anjelicek26
som ucitelka-mam vzstudovanu anglinu-geografiu,ale poslala som prihlasku na tlmocnicky kurz,kedze tu nemozem zohnat teaching job 😵

anjelicek26
7. mar 2011

@deniskateniska - ja som sa vyblaznila nez som stretla draheho a v zivote by ma nenapadlo, ze ostaneme spolu... nejak sa to vyvinulo a on nic nepokazil, nebol dovod hladat nieco ineho 😅 😅 😅 Potom som otehu zo Saskou fuha a uz sme nemali na vyber ;) Srandujem, ale on zil vtedy uz v DE zasa, ja na Slovensku, chodila na vysku, planovane to rozhodne nebolo... nikdy sme predtym spolu nebyvali, ani nic... no ale zvladli sme to a neprizabili sa pri tom ;) A druhe uz bolo vymodlene babo 🙂 Nevymenila by som mojho draheho za nic na svete 😵

anjelicek26
7. mar 2011

@etuska - nehladaju ucitelov? Ja som myslela, ze tych je vzdy malo. Tak drzim moc palec, nech ti to vyjde. Tlmocnictvo je fajn robota... aj preklady chces robit? Ci len simultanne tlmocenie?

Ja som robievala simultanne preklady na strednej slovina/nemcina, este aj pri vyske, srnada to bola... naj bol asi preklad biskupskej konferencie, no to bolo nieco xixi... ani neviem, ako sme sa k tomu vtedy dostali 😕

deniskateniska
7. mar 2011

@etuska to pride na dlhsie? ci ako? to je jasne ze je najlepsie babka ako cudzi ludia 😉
@majuto gratulacie 😉

@anjelicek26 tak to je fpohodicke ked ho pocujes a mas ho blizko 😉 max je uz velky chlap ked je vo svojej izbicke 😉

deniskateniska
7. mar 2011

@anjelicek26 ani ja svojho aj ked frflem na nho niekedy 😀 😀 .. ja si myslim ze je to niekde "napisane" ze co sa ma stat 😉

majuto
7. mar 2011

@anjelicek26 dakujeme
@etuska dakujeme
no Jurko ma za ulohu mu nieco vyrobit v skolke sam si to vymyslel tak dufam ze nezabudne.a som aj zabudlla podat info co krv co nam brali tak Jurko v pohode ale Tomi ma znizenu imunitu a je chudokrvný takze vyfasujeme vitaminy od doktorky a budeme doplnat 🙂

etuska
7. mar 2011

@deniskateniska
na 3mesiace 😵 super pomoc-dufam,ze to s nami zvladne,predsa ma uz svoj vek a u nas je stale rusno 😀
@anjelicek26
praveze tu je ucitelskych jobov malo,ale uvidime-mozno casom.Chcem robit len simultanne tlmoc.,prekladam vacsinou priatelom a znamym zadarmo 😝
bavilo by ma aj prekladat ale na to musi mat clovek aj dost casu a pevny zadok 😀

etuska
7. mar 2011

idem kocky dovarit obed a vyvesit plienky na slniecko-u nas je dnes kraaaasne tak to musim vyuzit 😀
pekny den 😵

anjelicek26
7. mar 2011

Moja lasocka sa zobudila baby, tak sa lucim 😵

weirdo
7. mar 2011

@lenocka84 , @chani - aj u nas to par dni dozadu tak bolo, max 3 hodiny vydrzala (iba pred vecernym viac), ale aj tak viac ako 30 minut spinkavala len tusim do 3 mesiacov a teraz sem tam vynimocne. Ale 2 tyzdne dozadu utalo a je to takto. Ale u nas su prelomove 3., 6. a evidentne aj 9.mesiac. Vzdy si najde nejaky novy vrtoch 😉 . Ved ju to raz prejde. Teda mne neva, ze spi 2x denne, ale teda vzhladom na to, ze ako skoro vstava, mohla by potiahnut viac ako 30 minut 😀

weirdo
7. mar 2011

@piacere - tak vidis, vcera ci predvcerom, ked si to pisala, som Ta potichu lutovala a ze ako dobre, ze nasa vstava "az" o 5 a bumbac, prisiel na psa mraz 😀. Ale tak cez den Ti pekne potiahne 😉 . Ale ja verim, ze aj u nas sa to upravi. Mala mala krasny rezim a teraz to ma cele rozhadzane uz dobre 2 mesiace, odkedy zacala vstavat o tej pol 6 - 6 ... raz bude spat. Sama alebo s makovym vyvarom 😀

lenocka84
7. mar 2011

@weirdo ta obdivujem, ja by som zosalela. uz ked spi menej ako 3hod denne je hroznyyyyyyy, uplne ze zly

weirdo
7. mar 2011

@riska - na com ficia tie nase babizne, to nechapem 😕 😅

weirdo
7. mar 2011

@lenocka84 - a teraz to zabijem ... kocik moc nemusi, takze sa von tak casto nedostaneme 😀. Ale teraz ked je teplejsie, sa ju tam snazim davat, ked protestuje, sup do Manducy. Juj, ja by som kocikovala aj 2x denne, ale v kociku tak polhodku, aj to uz uz ze nezosalie. Darmo, doma sa jej lubi 😝 . Clovek si jednoducho zvykne ... su aj horsie veci.

lenocka84
7. mar 2011

@weirdo ty brdo, tak to mas naozaj "zabavu" Patko tiez v kociku max ked spi, inak ani za svet. ale aspon ze v nom spi

weirdo
7. mar 2011

@lenocka84 - ale ona ho este prilubi, citim to v kostiach 😀. A ked nie, tak aspon dufam, ze ked bude cupitat, bude rada chodit von ...

lenocka84
7. mar 2011

@weirdo no snaad ano, deti radi 🙂 hlavne ked treba spat 😀

weirdo
7. mar 2011

@lenocka84 - 😀

lenocka84
7. mar 2011

offujem dievcata, ide sa kocikovat
pekne popoludnie, neskor som zase tu ako na koni 😀

deniskateniska
7. mar 2011

@etuska no tak to je super ...

mojalili
7. mar 2011

@anjelicek26 ja by som tak rada dala DAnka do vlastnej izbicky, ako bola LILI od 7. mesiacoch......ako som Danka dala do obyvacky, tak zacal pekne spavat, uvidime nasledujuce dni, Tu nemoze mat vlastnu izbicku, tak obyvka je jeho 🙂

DNes som ku kupila prve topanocky, no hruza. KRasny vyber, ale Danko ma tak vysoky nart, hrozneeeeeee. TAk mame č.19 az, no myslim, ze ma tam cca 1 cm volne v prstekoch,ale su na zavazovanie kotnicky, tak pekne mu to stiahlo nozicku.

zojec
7. mar 2011

baby moja mala prestala skoro uplne jest.. uz ma ani nebavi jej varit.. akoze neriesim to nejak brutalne.. lebo myslim, ze nic jej nechyba, ale je mi luto vsetkych tych surovin, co denne vyhadzujem :( ranajky uz robim len max 75 ml, zje tak max 5 lyziciek, desiata mlieko, obed dnes 4 lyzicky, potom mlieko, olovrant mlieko.. este asi 5x denne ju kojim.. vodu pije z pohara, caj nechce tiez ziaden.. flasu odmieta.. do lyzicky mi pluje.. u nas sa proste vylucne dojci 😀 som zvedava cim ma opluje vecer.. a ked sme zacinali s prikrmami, tak bastila jedna radost..

chani
7. mar 2011

@zojec my sme mali taketo obdobie pred emsiacom a trvalo 2 tyzdne ale potom sa to postupne upravilo, isiel ma slak trafit z toho kolko som vyhadzovala, ale aj tak som varila kazdy 2.den na 2 dni, co ak by mu nahodou zachutilo z nicoho nic 🙂

desmodka
7. mar 2011

@zojec uz som sa zlakla ze to len u nas sa strajkuje s jedlom 😀 😀 mne nezje ani tolko co tebe, my sme len dojceny
@mojalili na vysoky nart je protetika dobra
@anjelicek26 preco si teda nedas maxa k sebe do postele???

http://www.nosenie.sk/?jazyk=sk&kateg=130

paris0
7. mar 2011

@anjelicek26.... takze ten kvet musim odlozit myslela som si ze ju naucim aby k nemu nechodila

anjelicek26
7. mar 2011

@desmodka - no on polku noci je aj tak u mna v posteli 🙂 Len ja sa bojim, ze sa mi zrube, ked sa v noci mrvi a lezie... ako my mame taku vyvysenu postel, ze spadne z 65 cm dolu 🙄 A to v spanku neni sranda...

@zojec - Max mne tak malinko tiez jedaval, ako sme presli na UM, tak spapa 2x tolko ako pred tym - tych 80-100 ml teraz, u nas normalne slava 😎 A dnes nahodou vypil uz 200 ml caju, len cumim 😕

@paris0 - hmmm kvety, Saska vyhrabavala hlinu, vykarala som ju, pozametala, isla odniest metlu - dojdem - uz tam je a vyhadzuje hlinu. A to mi spravila do dna minimalne 5-6x 🙄 🙄 🙄 Takze ano, tu kvetinu daj prec 😝

lenocka84
7. mar 2011

kde ste kto?

paris0
7. mar 2011

@anjelicek26 kolko ti papa UM 80-100ml? lilka spapala 240 teraz o 19 a o 2,00 je hore ze je hladna ja tomu fakt nerozumiem. a pritom vazi cca 8kg.

lenocka84
7. mar 2011

@paris0 a neskusala si to sytiace mliecko? alebo 1-2odmerky kase?
mne maly vypije 210ml + 2odmerky kase, ze to nema total huste a spi do rana 😉