icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

paris0
7. mar 2011

@lenocka84 skusala ale nejak sa to zahusti tak ze jej to nejde cez cumlik

lenocka84
7. mar 2011

@paris0 tak treba iny cumlik
my mame na mliecko jeden (avent), a na kasu druhy 🙂 (z dm babylove) aby nam pasovali. lebo avent nema taku vacsiu dierku

paris0
7. mar 2011

@lenocka84 ja mam avent 4 a dm babylove mate kolkatku?

paris0
7. mar 2011

@lenocka84 ja davam kasicku lyzickou ale skusim na vecer davat cez flasu

lenocka84
7. mar 2011

@paris0 no na mliecko tiez tu avent 4, a babylove tusim 1 na kasu, tam su dost velke dierky
ale to si pozries, je to pekne vidiet aj cez obal

paris0
7. mar 2011

@lenocka84 aku kasu davate ? lilke nejak ziadna nepasuje a to mam asi 4 druhy

lenocka84
7. mar 2011

@paris0 cistu obilninovu, ovocne su malo sytive
otestovala som si to na Patkovi, ked mal obilninovu spal, ked som dala ovocne, alebo ochutene, budil sa, a ked sme sa vratili na obilninovu, zase spal
takze teraz viem ze nemam vymyslat.

paris0
7. mar 2011

@lenocka84 nutrion?

lenocka84
7. mar 2011

@paris0 my mame babylove, obilninovu. mali sme hami tie ovocne, ale ee, nechutnali, nezasytili

paris0
7. mar 2011

@lenocka84 ok zajtra idem navsivit dm🙂)) ď...za rady🙂))

lenocka84
7. mar 2011

@paris0 nemas zaco, dufam ze pomoze, nam pomohlo

babulina
7. mar 2011

dakujeme velmi pekne za gratulacie k meninam 🙂

riska
7. mar 2011

@babulina, aj my sa pripájame 😵 😵 a torta bola? 😀

babulina
7. mar 2011

@riska -mali sme mat povodne zurku vcera so vsetkymi ale polovica z nas je chora resp po chorobe tak sme to zrusili, takze bude potom, ale aspon na nedelny kolacik sme napisali tomi sice pod tym nina lebo ninulka piekla, tak chcela tam byt aj ona napisana 🙂

bakatuska
7. mar 2011

@babulina aj od nas leti blahozelanie pre Tomaska 😉

babulina
7. mar 2011

dakujeme dakujeme 🙂

jarus8
7. mar 2011

@paris0 u nás je Branko už na UM a pije ráno 150ml, na desiatu 150ml, na obed polievka, na olovrant ovocie, na 1. večeru kašu a na noc 240ml a spí celú noc.
Vo štvrtok som sa pýtala lekárky, koľko by mal vypiť mlieka a povedala min. 500ml, takže som to takto podelila

weirdo
7. mar 2011

@majuto
@babulina - vsetko naj chlapakom 😉
@riska - a ako Ti Ninka spinkava cez den? Neviem, ci som to prehliadla, alebo si nepisala ...
@ellysa - viem, ze si kedysi riesila cyklovozik. Neviem, ci si kupila, kazdopadne v juni bude stretko cyklovozikov na Teplom Vrchu, ak by si mala zaujem 😉

bakatuska
7. mar 2011

@weirdo skus si pozicat od nejakej kamosky nejaky druhy kocik, mozno sa jej nrpaci len v tom svojom 😉

@mojalili a kde si bola kupovat? v perle? ja som tam bola dnes okukovat topanocky pre maleho

babulina
7. mar 2011

baby ako vas citam, tak nas maly potom dost malo mliecka vypije, maximum co je schopny na jeden raz vypit je 120ml aj to musi byt hladny, ked to zratam dohromady tak je to cca 400ml za den, to by som mu mala niekam este vtesnat aspon jednu flasku a este by sa mi hodila rada ja mu akosi neviem zorganizovat jedenie najma na vecer kuk na nase stravovanie
4h mlieko 120ml, 8.30 ovocna vyziva 190ml, 12h zeleninovy obed 200-300ml, 14h mlieko 90ml, 16h banan/jablko , 18.30 kasa 150ml, 19.30 mlieko 90ml, 23h mlieko 120ml, medzitym obcas kukucerva, piskotu a korka, rohlik
ked to tak pisem akosi aj malo sa mi zda ale co zmenit???? 😒

julinka2787
7. mar 2011

@weirdo a to chcete ísť s bicyklom až na teplý vrch? či sa tam odveziete autíčkom?? akože možno sprostá otázka,ale neviem si predstaviť toľkú cestu s bábom za sebou pri týchto našich "úžasných" šoféroch...

jarus8
7. mar 2011

@babulina prečo sa ti zdá málo, ja napr. neviem koško dávam polievočky, ale určite to nie je 300ml, a samozrejme na piškotkach a chlebíku frčíme pomimo, hlavne keď jeme my, to by sme sa nenajedli, keby som mu nedávala z môjho taniera 😉

babulina
7. mar 2011

neviem mu nijako vtesnat ranajky lebo ak mu dam pred 8h nieco zjest tak zje max lyzicku dve a potom zase nic az do obeda, najma neviem nacasovat vecernu kasu, kedy davate vy?

riska
7. mar 2011

@weirdo, ano, zabudla som.... no doobeda spí tak 1,5 hod (väčšinou tak 4 hodiny po zobudení) a poobede tak hodinu
@babulina, mne sa to tiež nezdá málo 😕

julinka2787
7. mar 2011

@babulina podľa mňa tiež papáte až až. my sa teda zďaleka nechytáme na vás...

babulina
7. mar 2011

@riska no tak dobre, ked vravite ze neni to malo

chani
7. mar 2011

@babulina pani tolko jedla nas maly zje tak mozno za 2 dni eeee, vy ste ale papkaci 🙂

weirdo
7. mar 2011

@bakatuska - ona celkovo nema rada pohybove obmedzenie 😀. Ale uvidime v inom kociku 😉
@julinka2787 - nieeeeeeeeeeeeee. Jednak tam zrejme nejdeme, nemame auto a busom alebo vlakom sa to trepat neda vsetko. To iste nie vo voziku na tom. To tam ludia pridu autom a potom chodia na vyjazdy vsetci spolu 🙂
@riska - tak to Ti celkom pekne pospinka ... i ked asi by si menila, keby potiahla rano viac, co? 😅

chani
7. mar 2011

@babulina a inak vsetko naj Tomaskovi k meninkam 🙂

jarus8
7. mar 2011

@babulina
náš harmonogram:
7.30- 150ml mlieka
9.30- 150ml mlieka
12.30 polievočka, neviem koľko
15.30 ovocie
17.45 150ml kaša