Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
dakujeme velmi pekne za gratulacie k meninam 🙂
dakujeme dakujeme 🙂
baby ako vas citam, tak nas maly potom dost malo mliecka vypije, maximum co je schopny na jeden raz vypit je 120ml aj to musi byt hladny, ked to zratam dohromady tak je to cca 400ml za den, to by som mu mala niekam este vtesnat aspon jednu flasku a este by sa mi hodila rada ja mu akosi neviem zorganizovat jedenie najma na vecer kuk na nase stravovanie
4h mlieko 120ml, 8.30 ovocna vyziva 190ml, 12h zeleninovy obed 200-300ml, 14h mlieko 90ml, 16h banan/jablko , 18.30 kasa 150ml, 19.30 mlieko 90ml, 23h mlieko 120ml, medzitym obcas kukucerva, piskotu a korka, rohlik
ked to tak pisem akosi aj malo sa mi zda ale co zmenit???? 😒
@weirdo a to chcete ísť s bicyklom až na teplý vrch? či sa tam odveziete autíčkom?? akože možno sprostá otázka,ale neviem si predstaviť toľkú cestu s bábom za sebou pri týchto našich "úžasných" šoféroch...
neviem mu nijako vtesnat ranajky lebo ak mu dam pred 8h nieco zjest tak zje max lyzicku dve a potom zase nic az do obeda, najma neviem nacasovat vecernu kasu, kedy davate vy?
@babulina podľa mňa tiež papáte až až. my sa teda zďaleka nechytáme na vás...
@bakatuska - ona celkovo nema rada pohybove obmedzenie 😀. Ale uvidime v inom kociku 😉
@julinka2787 - nieeeeeeeeeeeeee. Jednak tam zrejme nejdeme, nemame auto a busom alebo vlakom sa to trepat neda vsetko. To iste nie vo voziku na tom. To tam ludia pridu autom a potom chodia na vyjazdy vsetci spolu 🙂
@riska - tak to Ti celkom pekne pospinka ... i ked asi by si menila, keby potiahla rano viac, co? 😅

@lenocka84 skusala ale nejak sa to zahusti tak ze jej to nejde cez cumlik