Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
nie nemam to od zaciatku tak poslednych asi osem dni, no uz si davam dokopy ci to nemohlo sposobit to ze malinka mala zabku, nejaka z toho infekcia ....... ☹
@angie267 - no mne mal maly zabku na podnebi a blbo sa prisaval, dlho to trvalo,kym to zasa slo normalne. Aj to bolelo pekne pri kojeni, ked len bradavku cuckal...
Baby mam to moje dieta budit? Vsak zasa nemoze spat vecne... naposledy sa kojil okolo siedmej tusim... ale spi od pol jednej... co bude robit v noci??? Budili by ste ho???
@marcelka123 ked som sama doma s nim je to zle, ranajkum jedine tak ze ho polozim nech reve ja si nachystam ranajky potom sadneme pred telku on pozera tv a popritom ja ranajkum (najlepsie je strasne farebne nieco ked ide v telke) obed sa snazim ked spi aj to frisko lebo tie jeho mikrospanky .....upratujem zehlim cez vikend ked sa mu niekto venuje, varim ked pride drahy z roboty aj to na 2-3 dni dopredu... ja mam nastastie maminu doma tak sa to ako tak da
dnes sme za celu noc (od 22) naspali 4 hodiny... teraz drieme na mne a kazdu chvilu pootvori ocko ci znahdou som neodisla 😀
toto je ta vzacna chvila 😕
dobre ranko, i ked dazdive, ale konecne chladneeeeee 😵 ...konecne sa zo mna neleje ako z krhly 😀
@mojalili @fatimuska dakujem, ze na nas myslite 😉
@mojalili aj ja sa pripajam a prajem vsetko vsetucko naj naj naj a aspon virtualne ti posielam kusok z nasej torty 😉
oslava dopadla inak ako som planovala - dosli neplanovani hostia, ale dopadlo to ok - hanka sa vytesuje z babiky, co ma vlasy az po zem a vola ju Modelka 😀 (velmi po takej tuzila, tak sme jej ju kupili)
torta - vydarit sa vydarila, len vcera sa este nestihla vychladit, takze nebola az taka mnam mnam, ale dnes je ok - uz som kusok zobla, hehe ... ono to je vlastne recept na kavove rezy, ale ja som trochu navysila davku a urobila z toho tortu 😅 ...len som mala malo cokolady na poliatie 🙄
ahojte babenky ako dlho Vam nekakali babatka?
@mirka12011 MIrka, Danko nekakal poriadne 6 dni, a potom to bola katastrofa, ze sme mal vsetko okadene, vid na par stran vopred......vraj dojcene deti mozu aj tyzden nekakat 🙂
@bakatuska Dakujem za gratulaciu🙂
@mirka12011 máme 5 den
@mojalili my dnes 4 den a volala som sestricke z pediatrie ze u kojenych deti je to normalne ale neviem dokedy je to normalne my mame brusko makke aj prdkame len kakat sa nam akosi nechce dnes sme sa zacali pucit snad sa uz aj vykakame ..............
@fatimuska a davate nieco nato? ako cajiky ci feniklov alebo z razce? mam aj feniklov aj razcu 😀
@mirka12011 feniklový čajík, ale tak lyžička..ale je to jedno,ak je čisto dojčené, aj vyše týždňa môže nekakať, najprv sme mali 2 dni, potom 3 dni..a teraz začíname 5 deň, tie prdky sú také aromatické🙂ono sa vykaká keď bude chcieť, tiež sa mi pučí
@fatimuska no tu aromu poznam dnes som myslela ze si dam masku 😀 taky prdik smradlavucky mi pustila ze az 😅 ja sa im divim sak sa vykakam a mam pokoj klud ne? hih
@mirka12011 len im začalo lepšie tráviť a spotrebujú všetko mliečko, tak moc nemamú čo kakať🙂
@fatimuska no dufam, ked sa nevykaka do zajtra ide k doktorke nech ju zvazi ci pribera ked nekaka a zvoli postup....
@mirka12011 mne priberá, za 2 t. 680g, to sa neboj, ja by som to neriešila doki, možno po týždni, ak ju len dojčíš
@fatimuska krasne priberate.... 😎 my sme tolko mali za 3tt
dakujem, dievcata -
@fatimuska, torta je kavova, len som sa tesne predtym spamatala, ze KAVOVAAA??? pre dieta???? tak sme urobili s popradskej bezkofeinovej kavy a nema chybu 😉
@mirka12011 ked ma brusku makke a poprdkava, neries ... je to ok, ak je dojcena 😉
@bakatuska ak ma Baruska rada babiky s vlaskami, tak je to vdacna hracka - hlavne pre maminku, lebo ona vie tie vlasky zatial len poriadne zamotat a rozcesavat ich musime my s tatkom 😀
ahojte 🙂
pozeram, ze riesite kakanie....moja malicka kaka stale..kazda plienka je zakakana..niekedy sa mi zda ze kaka az prilis casto a neviem ci je to normalne 😒
@matulik284 a len kojis?

@weirdo dakujem ti velmi pekne, tak ma to boli aj na dusi ze tu revem ako sprosta ze nemozem normalne dojcit ☹ budem informovat ako sa nam dari....