Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 no my papame normalne aj rozok aj chlebik .. vo vsetkom je trocha soli, to isto neuskodi, ale myslim ze vedome prisalat jedlo malemu babu 😒 ja cestovinu vyskusam v tom na ryzu co je a dam ti vediet 😉 zatial mi cestovinu nechcel pomixovanu ale kedze uz pucime stravu tak sa chystam vyskusat..
@ellysa ja robim brumika a tam davam do jednej davky 2 vajcia.. nesaliem z toho ze je tam vajce, ide o to aby toho nezjedli za tonu 😀 😀 😀 my aj piskotik spapame pod maminkinim dohladom 😀
@jarus8 bezvajecne, tie papame aj my 🙂
@takyna ja som dneska studovala tu knihu prikrmy od mama a ja. ze kniha casak teda.tak tam su ze do roka syri nie ze moc soli alebo take ze tu papaju deticky aj strukoviny a tam je tiez ze do roka nie.. no tak si vyber... podla maminkovskeho instinktu 😉
@mojalili ja som vcera dostala cokoladu milku velku a zozrali sme ju ze mi bolo zle.. 😒 ale neries chlapy su chlapy... ja som cakala kvietky ale nic ☹
@mici sleduj ako chrci a ci stale a popocuvaj ako dycha, myslim ze plucka normalne popocuvaj bo my sme s chrcanim islo do nemocky diagnoza obstrukcna bronchytida ☹ nechcem strasit,.. inak stodal aspon mne pomaha rychlo..
@deniskateniska - ja to beriem, ze strukoviny do roka nie kvoli naduvaniu, a to sa podla mna da odsledovat, nie kazde dieta naduva... ja napr. certovsky respekt pred rybami, odkedy mi Saska opuchla, ze sme skoncili na pohotovosti, tak to pockame u maleho... med tiez, ten si nechame este na dlhsie... nechyba nam... My inak cestoviny nemixujeme ani nepucime, dostava rovno do pusy take 0,5*1 cm kusky a v pohode rozzuje a zhltne.. inak cestovina v paraku napr. islo by to? Zajtra to tam skusim dat...
@deniskateniska Dnes mi na to povedal, ze v policke mam uctenku od klucov od auta (opravene), tak som mu na to povedala, ze na Den otcov mu nazberam uctenky za mäso 😀 😀 😀 😀 . My sa len tak doberame, ja nie som vobec na to nahnevana 🙂
Kocky, a nam ZASE lezu zubky, rev, krik, plac, kusanie vsetkeho... 😒 Sice spal normalne 20.30 - 00.20 - 1:30 (len mrncal) - 4.45 a rano pred 6.tou hore... ODkedy spava sam v obyvacke, je ten spanok lepsi......len my nemozeme pozerat TV ☹
Baby, drzim delenu stravu, ale vcera som zhresila, svokra poslala sišky 😒 ja krava....
@anjelicek26 AJ ja davam kolienka Dankovi cele do pusinky 😀 super, ako to zuje. Zo strukovin som davala sosovicu den predtym namocenu a fazulove lusky, a v pohode.
@anjelicek26 no kable to uz frci davno, a tiez ma ide rozhodit. na narodky dostane par metrov kablov a nech sa hra.
@hori a co by si chcela? mrsku alebo tehu? 😉
dobré ránko, tak ja vytešujem ako divá, ako náš Branko krásne spinká a dnes vyšlo z mm, že on vstála ráno pred šietou, len ja spím ako drevo, tak ho každý deň mm rieši v kuchyni kým nevstanem, nechápem ako ho vie udržať v tichosti 😀 😀 😀
@mojalili my nepozeráme TV už dlho, keďže máme 1-izbový byt a malý spí v izbe s telkou, tak my každý večer sedíme v kuchyni a šepkáme, čumím do kompu a čo chcem vidieť, tak si pozriem z netu a konečne sme sa znovu začali rozprávať s mm, lebo doteraz ja telka a on komp, tak sedíme oproti sebe a kecáme čo kto našiel a prečítal, tá telka fakt obeerá o čas a partnera, bože kde sú tie čase pri sviečkach a petrolejkách 😉
Bre ranecko, u nas fajn, maly mal o polnoci flasu, o tretej sa potom zobudil a to som si ho vzala uz k sebe do izby a spal do pol siedmej... sa pomaly dostavame do normalu, ze 1-2x hore ako ked som ho kojila... to by bolo super... dnes ho skusim v izbicke nechat az do rana, podla mna to bude uz v pohode. Krasne tam spinka.
Dobré ránko , my sme dnes znova od 6.00 hore , tak ale asi je to vždy lepšie ako minule o 4.50. 😠 Dnes oslavujeme 9 mesiačikov , tak dúfam , že junior bude poslúchať. Teraz som ho vyložila na terasu , lebo je nádherné počasie , nech sa trošku vyhreje na slniečku. Už tak vo vzduchu cítiť jar , to už človek hneď ožije 🙂
@mojalili Ja mám televízor aj v našej spálni , kde spí malý a vôbec mu nevadí. Ale má postieľku otočenú opačne , že je krytý baldachýnom a z druhej strany má stenu , takže tam má šero. On tak spáva od narodenia , že je pustená telka .
@mojalili - jaj ze zuby, Maxovi sa dnes prerezal 7. zubok, dolna dvojka a druha dvojka presvecuje... to ako aby nam nebolo smutno za soplami 🙄 Zas ma sviecku az po zem... ale aspon dobre spinkal...
@zojec Barborka má tie plavky Happy Nappy vo veľkosti L ? Aké sú jej , úplne dobré alebo trošku veľké a koľko váži. Ja som Alexove M-ká predala , lebo už mu boli malé a teraz mu chcem kúpiť nové a neviem či L alebo XL. Potrebujem ich viac menej na leto a neskôr lebo chceme sa prihlásiť na ďalší kurz
@tintinka1 - gratulujem Alexovi k 9 mesiacikom 😵 😵 😵
@anjelicek26 aj my mame opet sople. MAxovi rychlo narastli zubky, ved nedavno nemal este nic 😀
@tintinka1 Danko ma cez den tuhy spanok ale v noci aj prd ho obudi 😀
Telku by som ani nemusela pozerat, keby som mohla tie sit @zojec, ale tu na rodinnom dome je vsetko pocut, navyse moja stara Veritaska je hlucna 🙂
@tintinka1 gratulujeme k 9. mesiacikom 🙂
@anjelicek26 ďakujeme. A Max má veľmi motivačný vplyv na nášho krpca. Púšťala som mu Maxa ako sa postavil a na druhý deň sa sám z kolienok pritiahol k sedačke a postavil sa . Mala si vidieť ten bležený úsmev , že sa mu to podarilo. Už to začal robiť aj v postielke, takže bude veselo 🙂
@mojalili - myslis? V 5,5 mesiaci dolne jednotky, v 7 mesiacoch horna dvojka a jednotka... v 8 mesiacoch horna dvojka a jednotka... a teraz dolna dvojka v 9 mesiacoch... tak akurat mu to vychadza... tento zubok nas nastastie az tak nepotrapil, som kukala ako puk dnes rano, ze to uz vonku...
@anjelicek26 jaaaaj, tak to si nebola asi ty 😀 😀 😀
@tintinka1 - jeeeej 🙂 Super, ze aj vy uz stojkate... ja mam co robit s tym nasim samovrahom... aj ked uz vcera poobede zacal sam zliezat, aby sa nepriizabil, rucicku dolu a tak... aj dnes rano sa zrubal uz len raz, inak zliezol sam... on je nastastie pomalinky (tu je po l ake i/y ??), ziadne hrrr hrrr, takze si na seba dava pozor...
@anjelicek26 no presne, ja sa neponahlam s jedlami, viem ze tieto co mu robim mu chutia, neublizia.. strukoviny, u nas su ako casovana bomba 😀 😀 naduva mna manzela a z mliecka potom aj maleho tak si neviem predstavit co bude robit ked to bude papat on... 😒 a med - my hovor mm mu ho chce dat ze imunita, nech ide do kelu, svokra mu ho davala na cumel ked plakal a nepozerala som sa alebo som nemala cas zakrocit, potom som im to vysvetlila, ze si to nezelam 😠 nemienim mat alergicke dieta 😠 😠 😠 a aby malo miesto zubov kratery 😅 no skusila som malemu dat cestovinu - odhryzol si a fpohode, tak dnes mu to dam pekne nech papka a myslim ze v paraku by sa to dalo, ked som pozorovala ako sa tam ryza robi tak buble tak to tam asi pomaly vrie. tak horucu vodu ked tam das do toho cestoviny tak by sa to mohlo urobit ... ci?
@mojalili 😀 😀 😀 hej hej daj mu 😀 😀 😀 😀 bude sranda 😀 😀 😀 my spanok 0 bodov, mam cele dotrhane doskriabane usi, kope ma toci sa, nemozem sa od neho ani len pohnut ☹ neviem co sa mu robi.. myslim ze zuby, lebo vyplazuje jazyk ale nevidno mu nic...
@jarus8 ja by som tiez brala tie casy "petrolejkove" 😀 😀 ked sme byvali v parnici, telku sme nemali, alebo sme mali len stv1 tak sme vobec nepozerali do noci sme boli vonku alebo v kuchyni sme sa rozpravali a teraz? ja comp a telka ide cely den... ☹ uzsom si sto krat povedala ze na pc nepojdem ale akosi mi to neda ☹
@anjelicek26 ozaj teraz keď si viac menej prestala Maxa kojiť už ti prišla mrcha? Lebo ja ešte stále nič , ale tak nesťažujem si. Idem teraz v piatok na preventívku a keď sa ma sestrička opýta , že kedy som mala naposledy , tak v septembri 2009 🙂
@hori teraz bola vatkerty v telke maju rozdiel medzi detmi 12,5 mesiaca.... povedala ze je to super, ze vsetko si odbijes naraz, prebalovanie, vstavanie v noci atd, ale horsie pre maminku, ale ze sa to da zvladnut.. neboj bude dobre, a hlavne bude tak ako to ma byt 😉
@tintinka1 ja mam mrchu ked mal maly 3 mesiace.. a moja mama dostala hned po sestonedeli pri kazdom dietati 😅 ako je to o drzku, bo si to dobieha vsetok cas co som nemala 😅

@mojalili - neries, moj ani nevie, ze nejake MDZ je... co uz... a ten nart mi ani nespominaj, Max ma strasnu labu vysoku, to sa nam bude "uzasne" kupovat... aj Saska ma taku, siroku v predu, vzdy musime kupovat topanky o cislo väcsie 🙄