Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska ako ze zmierila by som sa, ale radsej by som prijala vacsiu prestavku... 😉 inak ja zo strukovin davam len hrasok a cervenu sosovicku... a raz som skusila aj fazulkove lusky, ale kedze ich sama nelubim, asi ich nebudme robit moc casto, hoci mala neprotestovala... 😉
@tintinka1 - gratulujem k vymesacninkam 😉 a tie cisla, treba podat 😵
Inac baby, neznasam, ked sa na nieco namotam 😠 . Toto som uvidela a som z toho hotova (ale to preto, lebo mala miluje take to auticko po byte a sedi aj hodku a vozime ju, ona si chyta co chce, v ruke drzi magnetku, tu dava na chladnicku atd., a kedze kocik moc nemusi, tak ze kuknem nejake to auticko, ale s kovovou kontrukciou na von, nech to je pevne a uz som namotana 😀). Ale je to az od roka a pol a bohvie, co ju uz potom bude bavit/nebavit. Mozno aj ten kocik bude mat rada, vcera tam dokonca spala 😝
http://www.puky.net/homepage/produkte/dreiraede...
Viem, ze Puky vyraba aj take lacnejsie verzie (toto ma stat cca 200€ 😲 ), ale tie su bez popruhov a od 2 rokov ... tak ale ja pocitam, ze ked bude behat, nesadne mi do nicoho, ako ju poznam 🙂
No ale neni to krasa tato masina? 😵
@deniskateniska - Max sosovicovu polievku papal a pohoda, ale z karfiolu ho ide roztrhnut a napr. z cerveneho melonu tiez, nechapem preco... fakt je kazde babo ine, treba to odsledovat... dnes dam par cestovin cvicne do babycooku a uvidim, co sa stane 🙂 Snad sa uvaria xixi 🙂 Dam vediet potom...
Nebolo by lepsie Romanka od teba odstahovat? Ze by spal len z manzelom? Lebo u nas to zaberalo na 100%... ako spala Saska u draheho, tak sa budila uz "len" 3-4x za noc, ze chcela papat... ak spala so mnou, bola kazdu hodinu aspon raz nacecnuta... hroza s nou.. vdaka bohu teraz za Maxa... to je obrovsky rozdiel... a robila som to s oboma detmi rovnako... on je proste ine dieta.
@tintinka1 - taky tak 18.9.2009 😅 😅 😅 Mrcha v nedohladne 😅
@deniskateniska ja som mala mrchu vždy problematickú , že chodila hoci kedy. Keď som chcela otehotnieť tak mi dal doktor antikoncepciu aby sa mi upravila a po 6 mesiacoch som ju vysadila a na prvý krát som otehotnela. Ale nebrala som tabletky ale mala som ten antikoncepčný krúžok , čo sa vkladá 1x do mesiaca.
@weirdo - hm to je od 80 cm, to mala Saska v dvoch rokoch a od 1 roka ficala na puky wusch a od 1,5 na normalnom odrazacom bicykli od kettler, toto by u nej neobstalo, ved tam nemoze slapat poriadne...
Baby inak neverte tomu, ze by dieta pod 3 roky slapalo na trojkolke tak, ze by ste sa niekam dostali 😝 😕 😕 😕 Chce to odrazaciu, taku, kde sa dieta od zebe odraza, nie slape do pedalov...
@anjelicek26 ked som bola chora alebo som kaslala tak som spala v obyvacke a maly s mm a nebolo to o nic lepsie...
@tintinka1 ja po vysadeni tabletiek som az o 2 roky otehotnela 😅 😀 😀 ale tak to asi malo byt 😀
cauteeeeeee babyyyy
konecne doma ... dosli sme az vcera
drzo sa opytam - co tu nove? ktora dobra dusa mi zreferuje?? 😀 😀 😀 😀 😀 😀 .. nestiham citat, mam doma aj hanku, este sa tento tyzden doliecuje 🙂
@monky1 tak v skratke. Viaceré detičky vstávajú veľmi skoro cca. od 4.00-6.30 .Mamičky sú nevyspaté . My tak isto ☹ Zúbky rastú ako tráva a viaceré detičky sa začali stavať (ako napr. Max a Alex ) ale v podstate niečo extra nové neni nič a počkáme čo nám zreferuješ ty , ako ste sa mali . 🙂
@tintinka1 dakujem - podobne je to aj u nas
a boli sme v pondelok u homeopatky, venuje sa zaroven aj akupunkture, takze si ju preklepla, urcila liecbu a o 2 mesiace kontrola ... ale urobila na nas dobry dojem 😉
inak nic nove ... este mame za sebou aj alergo kontrolu - ostava na liecbe, len dostala přidáno 😀 😀
ela po starom - sedi, stoji, stvornozkuje, 1 zub, v noci spi - 4 dojcenia, mlieka malo .... nic nove 😀 😀
@mici111 A nemam sa hnevat nad vyberom tych topanociek pre chlapcov? 😠 Nad dievcenskymi slintam. Mensi vyber z nich je aj tu http://www.liliputi.sk/, nie?
Inak baby, po troch dnoch nerozumneho vstavania mojho synatora o 6,00 uz druhy den sme vstavali o 7,30. Obcas ma asi aj pocuva 😝
ahojte, tak sme boli dnes v lese na " Skalke", celá rodinka🙂
jaj a ešte, v podstate asi tak v noci aj 8x je na prsníku asi tak 3 deň
cafte baby ja ani nestiham pisat, to moje dieta je ako masina, ciste psycho, nervozny jak slak, sople mu furt tecu, dnes uz aj 1x odsavacka zacala pracovat. vcera sme boli na kontrole klbikov, vsetko v najlepsom poradku 🙂 ze mu mame kupit pooriadne kotnikove sandalky dovnutra v lekarni a mozeme ho aj za rucicky obcas prejst na chvilku ked uz sam v postielke stepuje. zuby ziadne nove, takze taaak
@paris0 AHoj, vidim, ze mas tiez LILI, hovoris jej LILKA? moja to nema rada, v skoke ju tak zacali volat ucitelky, ked nastupila. ONa hovori, ze je LILIANKA? alebo LILI.🙂 Ma krasne vlaaasky
@monky1 vitaj, ako ste na tom s chorobami a zdravim? Dufam, ze je to lepsie uz 😉
@anjelicek26 ma pravdu - PRI KUPE TROJKOLIEK vazne necakajte, ze bude do tych malych slapatiek tlacit, velmi tazko to idem, skor vy budete ho tlacit . Lepsie je kupit odrazadlo,ale pozor, aby na zadnom kolecku nezavadzalo nieco...
@anjelicek26 no su take bicykliky kde si dietatko vylozi nohy a rodic ho tlaci a ked vie uz samo bicyklovat tak sa rucka da prec a dietatko samo frci... 🙂 a uz si skusala tie cestoviny? slo to v tom paraku?

@anjelicek26 skúsiť môžem , ale ja som nikdy nič nevyhrala . Moja najväčšia výhra je Alex a môj manžel 🙂