Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@weirdo ,no...ja som bola taká nerváčka kôli cigám ,keď som prestala,že až a pak keď som sa rozhodla,že kašlem na to,že budem fajčiť,tak som otehotnela a nezačala som,ale keď som prestala kojiť som tomu znova podľahla...je to tak...hambím sa to tu pred vami tak otvorene priznať,ale fajčím len veľmi málo a nikdy nie pri malom,takže najčastejšie večer,keď on už spí idem zaklincovať deň na dvor... 😅
@puhinka 😀 😀 preco sa hanbis.. a co ked fajcis, moja ja som prestala fajcit a skusila som a nechuti mi to.. a to fajcim tooooooooooooolko vela rokov 😀 😀 teda som fajcila 😀
@weirdo ja sa bojim ze v lete zacnem fajcit, ked budu grilovacky atd, nechcem ale uz teraz viem ze budem mat riadne abstaky ☹
@deniskateniska - ved to, je to lakave. Grilovacky, pohoda, kavicka na dvore ... to sa az pyta. V tomto smere chvalabohu byvam na byte 😀
@deniskateniska ,tak určite sa tu nájdu niaky odporcovia,že mám dieťa a fajčím... 😕
@weirdo a nefajčila som ani keď som kojila,až potom 😀 😀 😀
@deniskateniska ,hej,závislosť na fajčení je najmä o psychike,aj keď telo nepotrebuje... 😠
@weirdo ,dobrúúú 🙂
@weirdo 😀 😀 😀 bud rada 😀 😀
@puhinka ja som proti tomu ked matka fajci a doslova drzi dieta na rukach, by si neverila kolko je takych... a poznam ich dost, prefajcili cele tehotenstvo bez vycitky a fajcia doma v byte pri dietatku tak toto odsudzujem riadne.. ale inak, ked si zapalis jednu dve tri.. .co na tom ... nie?
@weirdo chod chod aj ja by som mala 😀 😀 😀
@deniskateniska ,to aj ja odsudzujem,to moja teta takto na kolenách bratranca a ciga v papuli,tak to by som jej ju vytrhla z rúk,alebo jeho...ja pri malom naozaj nikdy,ani keď som s ním na prechádzke...ani pri kočíku...vôbec,radšej až keď prídeme domou tak vybehnem na dvor,keď je s ním mama,ale inak ništ...to ja len potrebujem ten pocit,že áno,môžem si zapáliť a nemusím 20 za deň...
idem aj ja hajať...mm zavelil...ale hladná som...do kelu 😀 😀 😀
dobroooooooooou 🙂
@deniskateniska - ja mam babycook 🙂
bre ranko dievcata, noc amen tma medzi pol12 az neviem dokedy bo ho vzala svokra a priniesla ho az ked spal ale o trdtvrtena1 som mu uz aj panadol dala 1x v jeho zivote koli zubkom bo teplotu nemal, lebo taaak zalostne plakal :( ma vynimocne rano pustil k dasnam, ten vrch ma cely brutal spuchnuty a na spodnej jednotke sa uz zacala robit ciarka, to bude ukrutny tyzden ukrutny, strasne tazko sa mu chudatku tie zuby prerezavaju ☹ hovorila mi svokra rano, ze nie a nie ho uspat, furt plakal metal sa nepokojny bol, ani kocik nezabral ani ruky, tak si uz potom rezignovane lahla, dala si ho ha brucho, so zatvorenymi ocami sa kymacal a v sekunde odrazu prestal, odkvacol a zaspal a uz sa nepohol chudatko
akcna ponuka 😀
dobre ranko dievcata... citam, ze ste tu rozoberali fajcenie.. aj ja som fajcila a strasne dlho asi 15 rokov. niekedy viac, inokedy menej..nevedela som sa toho zlozvyku zbavit.. az ked som otehotnela, sekla som z hodiny na hodinu a verim, ze sa k tomu uz viac nevratim.. lebo si budem veeeelmi nadavat 😉
inak dobre ranko. vynimocne sme dnes spali do 7mej 🙂
dobré ránko, u nás je dnes oslávenec!!! Máme prvé meniny 😀 😀 😀
@puhinka No veru kaka, aj dnes krasne tlacil 2 minutky a tak si veselo zatlieskal, bol toho plny nocnik 😀 Davam mu ho s maslom, ale len jemnucko potretym a sem tam mu dam na to domaci dzem, svokra robila len rozvarene marhule bez stuzovacov a cukru...... Ked chcem, aby riadne papal, vyberam stred a davam do pusinky - do boku zvnutra na licko, a inokedy mu dam cely rozok,ale to je viac na zemi.
Dobré ránko kočky, tak mame za sebou pernejsiu noc, ale tak dalo sa. vonku je 8.my zub. 😀 a ja mam oci ako ziletky.
@jarus8 Jeeeej, BRanko ma prve meninky, VSETKO NAJLEPSIE 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵
@zojec Barborke vsetko najlepsie k 9. mesiacikom 😵
NO a dnes som zistila, ze DAnkovi su dobre vsetky LILINKINE ciapky - ktore teraz nosi.... SILA, on 9 mesiacov ona 5 rokov
dobre ranko 😒
noc desnaaaaaaaaaaaa ... hadam 100x som bola hore, Ela nevie dychat, nos upchaty, chrchle a horuckuje dalej ..... a to jej ide este len 2. zub 😖 ... sa tesim na dalsie
baby, nejaky dobry recept na muffinky????? mam jeden, len ci niekto nema lepsi 🙂

@mojalili ,ten tvoj syn je aký šikovný,že ti takto kaká 🙂
no a som sa ťa ešte chcela opýtať,že ako mu dávaš ten celozrnný chlebík a s čím?
@anjelicek26 ,všetko najlepšie k včerajším mesiačkovinám 🙂
@zhrkz ,no vitaj medzi nami,pekne si nás oboznámila zo svojím harmonogramom 🙂 hehe
nevadí,že veľa píšeš,my veľa čítame rady :D
@paris0 ,no a brušákuješ?
@lenocka84 ,tá liposukcia ultrazvuková-čo to je? a čo to stojí?