icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
10. mar 2011

@zojec aj ja si ju zavidim, ja som taka stastna ako blcha, ked sme u nich alebo ony ked pridu cez vikend, ved ja by som bez nech uz na psychiatrii skoncila z toho maleho duracelka asik

chani
10. mar 2011

a to zasek co je tu vonku za chnus....ja odpadnem, ako sa moze tak doondiet za noc pocasie eee

zojec
10. mar 2011

@chani 😉 ale neboj, kebyze si nutena, tak si poradis aj sama.. ale je to super mat taku svokru z ktorou si aj rozumies 😉 inak @miculienka tu uz davno nebola. dufam, ze ju nepiclo zo svokry 😀 😀 😀 dakujeme dievcata za gratulacie, az mi je z toho smutno, ako to rychlo leti

chani
10. mar 2011

@zojec asi hej, keby nemam na vyber, tak sa hecnem 🙂 ale s nami je ked si to tak uvedomim v podstate skoro stale niekto, bud som ja u nasich, alebo sme u svokrovcov alebo ony u nas, alebo moja mama alebo sestra u nas, z celeho mesiaca sme len par dni sami v podstate, aspon doteraz to tak bolo 🙂

chani
10. mar 2011

a vcera sme sa konecne uzniesli na termine dovolenky, ideme druhy julovy tyzden do demanovskej doliny-jasnej, tatralandia je blizko a hotel je v krasnom prostredi hor, normalne sa tesujem jak malaaa 🙂 idu aj svokrovci a pravdepodobne aj moji rodicia s nami, bude veselo 🙂

jenie123
10. mar 2011

Ahojte baby.. Malo sem prispievam, ale citam Vas staaaale.. 🙂 Teraz neviem ktora ste si kupovali kocik Hauck malibu.. Potrebujem poradit, ci ste s nim spokojne.. Neviem si vybrat.. 🙂 Este sa mi paci Mark Q.. Mate aj tento niektora z vas..

jarus8
10. mar 2011

je tu ešte nejaký leňoch, ktorý nechce loziť? Máme 10 kg, skoro 9 mesiacov, 6 zubov ale loziť sa nám nechce, už s mm padáme na .... 😒

mojalili
10. mar 2011

@jenie123 desmodka ma HAUCK MALIBU a viem, ze je s nim velmi spokojna. KEby som byvala blizko BA, tiez by som si ho sla kupit... 😉

@chani jeeeeeeej, super, pekne si treba uzit dovolenku, aj na SK vie byt pekna...

My budeme na malte.... 😀 😀 😀 no a s krompacom a sterkami 🙂 🙂 🙂 ale aj na to sa tesim.
@zojec - veru mas pravdu, velmi to leti, ved uz mame riadne velké tie nase bábá 😕 zachvilku nam zacnu papuľovať 🙂

Vcera sme boli v kostole v miestnosti, kde su deticky a za DAnkom prisla tak 1,3 rocna slecna...normalne jej chcel dat DANKO pusinky.....cmukal naprazdno, lebo sa nechytala 😀😀

chani
10. mar 2011

@mojalili sme si povedali, ak budu evrace, tak hadam buduci rok bude more,ale s takymto skvrnatom si trufame tak max na slovensku, ale tak tesim nech je to kdekolvek 🙂

zojec
10. mar 2011

@zojec ja som sa zas pristihla, ze mne je tu samej cez den dobre.. 🙂 mame uz svoj rezim s b. a ked je niekto doma, tak uz je naruseny 😀 ale vecer uz ocenujem spolocnost 😉
@jarus8 b. zacala aktivnejsie lozit (plazit sa) cca 2 tyzdne dozadu, takze neboj aj malemu sa uraci 😉 uz som vcera vsetky kvety vyniesla do pracovne, ostalo tu pusto 😒

zojec
10. mar 2011

@chani malo byt pre teba.. 🙂

chani
10. mar 2011

@zojec pochopila som hehe no u nas tym ze takto fungujeme od maleho narodenia, tak uz sa vsetci rezimu prisposobili, nastastie mu to nic nenarusa, lebo ak sa take stane, hlavne ked cestujeme sa mu ten rezim rozondie, tak to je potom cely oprskly

jenie123
10. mar 2011

@mojalili dakujem, spojim sa s desmodkou.. velmi sa mi pacil a nasla som super cenu kocina na amazone. Tak nad nim dost uvazujem.. 🙂

@jarus8 ani my nelozime.... ☹

puhinka
10. mar 2011

@paris0 ,100??? to by som ja neurobila ani náhodou 😀 😀 😀 ja lenivec urobím 70 a odpadávam,ale každý deň,k tomu 30 min bicyklovania a 30 klikov na prsia...no ale už týždeň mám dovolenku ak nie viacej 😀 😀 😀
a si pamätám,že po pôrode som začala cvičiť až keď mal malý niake tri mesiace a to som sa ani zdvihnúť nevedela,som urobila 10 brušákov a padla som...

a inak dobré ránko 🙂
@lenocka84 ,ani tých 60 nieje až také hrozné,no a keď pôjdeš,tak referuj,že ako to robili a tak,že by som šla aj ja? 🙂 no neviem 🙂
@jarus8 ,gratulujem k meninkám 🙂
@zojec ,gratulujem k mesiačkovinám 😀 😀 😀

lenocka84
10. mar 2011

@jenie123 ahoj, marka Q ma @babulina, ja mam len ten klasicky,
ale chcem kupit druhy. a pri hauck som kopala do tej tycky co je medzi zadnymi kolieskami 🙂

lenocka84
10. mar 2011

@puhinka tiez si myslim, ze raz za pol roka ist, to nie je take drahe.a ide tam aj babulina, takze budes mat 2 referencie 🙂

puhinka
10. mar 2011

@chani ,u nás len prší,ja sa aj teším,bo nemusím ísť ešte dnes do záhrady,stačí zajtra,to dám asi malého do kočíka a pôjdem 🙂ale až zajtra ...dnes ani von nepôjdeme,keď bude pršať,bo nemám pláštenku,musím kúpiť...:/
a k tej dovolenkemy asi nejdeme nikam,ale neberem to tragicky,mm je stále v robote a pre mňa bude dovolenkou už len to,že bude s nami doma...keby len dovolenkou,ale medzinárodným sviatkom 😀 😀 😀

puhinka
10. mar 2011

@lenocka84 ,oki oki,teším sa...no a prečo chceš vymeniť mark 4?

lenocka84
10. mar 2011

@puhinka pride mi taky tazkopadny, a doslova tazky napriek tomu ze ma len 8kg
a hlavne pre mm je nizky. absolutne nevhodny kocik pre vysoku babu.
neviem ako ten mark Q, ale ten klasicky je nizky.

ameanda
10. mar 2011

u nas dnesna noc tiez otrasna
hore od pol12teh do 4tej rana, len sa metal, prehadzoval, plakal a kusal a kusal
chudatko asi dalsie zuby, zda sa mi, ze horne, ma to take napuchnute
ale ak sa budu rezat ako dolne dvojky, tak sa dalsi mesiac nevyspim ☹

ameanda
10. mar 2011

a tiez blahozelame vsetkym oslavencom aj oslavenkynam 🙂

ameanda
10. mar 2011

@jarus8
my estre nelozime, iba plazime
ale on velmi chce, len sa mu smyka a potom nevie ako posuvat rucickami 🙂

julinka2787
10. mar 2011

@puhinka aj ja fajčím opäť. no slaboch som ☹ . a to som s tým sekla keď som sa dozvedela že som tehu. potom som vydržala aj keď som kojila a vôbec mi to nechýbalo, ale raz po súde s exom som bola taká nasraná že keby som si nečmudla asi ma roztrhne, takže som "v tom" zas. ale tak ako píšeš ty. pri malej nikdy. a keď sme vonku a chcem si čmudnúť, tak idem od kočíka ďalej a tak aby to nevialo na ňu. júúúúj, a to som ako piskovala ešte v lete do kamošky, že opäť začala, keď mala jej dcérka asi dva mesiace... 😒 že či jej to tak chýbalo... a je to tu. ale tak kým malej doslova nedymím pod nos, tak myslím že to nevadí. 😨

julinka2787
10. mar 2011

všetkým oslávencom aj meninkovým aj mesiačikovým veliká gratulka 😉

zojec
10. mar 2011

@julinka2787 och ti chlapi, este aj fajcit kvoli nim musime 😀 😀 och ja verim, silno verim, ze nezacem, lebo budem na seba zla... 😠 😠 😠 to je tak super ked clovek nefajci.. ani tie kila navyse mi nevadia 😀 😀 len nefajcit..

puhinka
10. mar 2011

@lenocka84 ,jáááj,to som nevedela,že ty si vysoká
ja som nízka,ne plne vyhovuje,ja som nadšená 🙂
@julinka2787 ,tak som rada,že v tom nejsom sama 🙂 hehe
@zojec ,to môj mm zase zarytý nefajčiar a keď som sa rozhodla,že začnem znova,tak som sa ho na to najskôr opýtala,samozrejme,že sa mu to nepáčilo,ale nakoniec povolil,bo vedel,že aj tak by som si zapálila natajnáša.Len mi povedal,že si mám nakúpiť 2 kg žuvačiek 🙂

julinka2787
10. mar 2011

@zojec no vrav mi niečo... ja som mala so seba taký dobrý pocit, že som nefajčila, ale no zabijem sa že nie som dokonalá?? 😀 😀 a mne ti nejako ani teraz tie kilá navyše nevadia 😝

julinka2787
10. mar 2011

@puhinka neboj nie si. len ja som sa táááák hanbila dať to sem do éteru, takže si ma nakopla k priznaniu verejnému. 😀 😝

lenocka84
10. mar 2011

@puhinka ja niesom vysoka, som nizka, az moc. ale je taky tazkopadny a to mi vadi. inak je ok.

zojec
10. mar 2011

@julinka2787 nikto nie je dokonaly 😉 kazdy mame nejaku nerest.. ale ked tak premyslam, xi xi kebyze prestanem jest sladke, tak mi uz k dokonalosti vela nechyba 😀 😀 😀 😀 😀