icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
10. mar 2011

@jarus8 - som ešte zabudla k tej nátierke - nivu treba nastrúhať

miculienka
10. mar 2011

@piacere - u nás moja mama , ale u nej to liezlo 2 roky , striedalo sa dobré obdobie a zlé 😔 , ach jaj , je to strašná choroba

anjelicek26
10. mar 2011
fatimuska
10. mar 2011

@miculienka no v podstate sú aj na to, tieto sú po zime veľmi vykŕmené...alebo by sa s tým pohrala pár mesiacov...a potom tresk po hlave🙂)))

fatimuska
10. mar 2011

naša hojdačka

chani
10. mar 2011

@puhinka aj my chceme ale nie prv ako bude mat maly 2 roky, az potom zacneme snazilkovat, sa bojim skoor koli jazve po cisarskom

miculienka
10. mar 2011

@fatimuska - len už je len škoda, že si od ruky , inak by som pouvažovala

paris0
10. mar 2011

@puhinka no na to doma az tak nebavi radsej ist niekam ale musim sa premahat tebe to ide lahsie este ja mam o 13 rokov viac-)))) kolko si pribrala??18?

anjelicek26
10. mar 2011

@ellysa - da sa dat zo sedanky zappu xtra strieska dolu? Odopnut? Prosim prosim...

mici111
10. mar 2011

no baby, vy tu o fajceni..ja som tiez hodne fajcila pred tehu..a nehulim..a som na to hrda 😵 😵 😵 uz mi to smrdi..aj fajciari mi hrozne smrdia 😀 😀 ale neodsudzujem, chapem to..ale presne ako sa hovori, ze najhorsi su byvali fajciari 🙂

puhinka
10. mar 2011

@jarus8 ,tak už sme tri 🙂 ako ja viem,že je to zlé,ale teším sa,že niesom sama 🙂 hehe
@anjelicek26 ,ty sa nemáš za čo hambiť,keď pri tom kašleš,ja kebyže niesom taký nervák bez nikotínu,tak by som určite nefajčila,ja fajčím pre dobré vzťahy v rodine 😅 😀
@lenocka84 ,ani ja niesom zástanca detí hneď po sebe 🙂

lenocka84
10. mar 2011

@puhinka ja to tak 3-4 roky za sebou

puhinka
10. mar 2011

@chani ,hej,to som čítala,že dva roky po cisárskom sa neodporúča otehotnieť 🙂
@paris0 ,však to je v poriadku,že sa ti nechce,ja som sa len čudovala,že 100 chceš zmáknuť 🙂
no a ja som pribrala cez tehotenstvo 14 kg necelých...inak moja mama má 40 a tiež chce schudnúť,jej stále hovorím,že nech ide korčulovať,ale ona to nevie a ani sa naučiť nechce,že jej stačí bicyklovanie 🙂 ale tak mne sa páči aj takáto,ja len jej hovorím aby sa začala hýbať kôli tomu,aby mi v 50-tke nepizukala,že nevládze lebo je stará... 😀

puhinka
10. mar 2011

@lenocka84 ,ja keď si tu kukám tie fotoblogy mamičiek,čo si chystajú výbavičku,tak by som aj chcela,ale keď si predstavím absolvovať to celé odznova,tak to neeee...ak náhodou raz ešte náááhodou ostanem tehu,tak si to nechám,ale inak nechcem 🙂

lenocka84
10. mar 2011

@puhinka to ja druhe urcite chcem, to je jasne, ale to ma este cas
v celku dost casu 😉

zojec
10. mar 2011

@mici111 prosim ta.. ten fusak co si kupila aj s @ellysa.. kolko je tam vrstiev ? je to nejak vyfutrovane, alebo len dve vrstvy flisu? uz mam vsetko nakupene na sitie, dufam ze mi ostane aj cas 😉

puhinka
10. mar 2011

@lenocka84 😀

ameanda
10. mar 2011

@zojec
ked spichnes fusak, pls hod tu navod 🙂
aj ja chcem jarno-jesenny domacej vyroby 😉

mici111
10. mar 2011

@zojec no musim kuk, lebo kocik mam v skrini, kde spi mala..ale tusim len dve vrstvy fleecu takeho hrubsieho a medzitym nie je nic..

julinka2787
10. mar 2011

niečo od nás :D

puhinka
10. mar 2011

@julinka2787 ,krásne fotečky 🙂
ozaj,kedy bude ďalšie stretko v Hopsasa?

puhinka
10. mar 2011

aj my máme new foto,ale všetky mám vo fotoblogu 🙂 pridávala som asi pred dvoma dňami 🙂

zhrkz
10. mar 2011

@ameanda Ja som si tiez šila fusaky, fotos su v mojom fotoblogu Priateľ Ihla a kamoška Niť. Na návody este nebol čas.
Ten jarný je z dvoch vrstiev - hnedá je taký chlpatý fleece a zvnútra je žltý flanel - stačí to už aj na teraz. Pomeriam a pripnem fotky. Strih som robila od oka podľa spacieho vaku - obdĺžnik dolu zaoblený, horný diel je v strede rozstihnutý, na zips. Ten vak je navrhnutý len tak, aby siahal len po pazuchy, to zn., že spodná časť nie je pod hlavičku - chcela som to len akoby namiesto deky. Ale u voľakoho som videla návod aj na taký s kapuckou...

deniskateniska
10. mar 2011

ahojte ja len tak na rychlo.. chapete to z mm ma alergicku reakciu na johnsons baby lotion ruzove telove mliecko... mala som to na stole malemu som masirovala nozicky a tak si natrel suche ruky... a tak ho palia a cervene su ako paradajka... 😕

deniskateniska
10. mar 2011

@miculienka pridavam sa ani snaha o lozenie u nas nie je 😀 😀

deniskateniska
10. mar 2011

čočočoččoooooo????, tu snazilkuje uz niekto???? 😨 😀 😀 😀 to kolko som neprecitala 😅 😀

zhrkz
10. mar 2011

Jarný fusak (aj spacák to volám) šírka 42cm, dĺžka 65 cm, v spodnom dieli sú dierky na traky podľa kočíka. Pôvodne som dierky na traky nemala vyšité a zvrchu som tie dve vrstvy nezošila, aby som mohla fusak dodatočne otepliť vatelínovou vkladačkou, aj som to na jeseň robila, ale teraz, keď sa drobec viac hemží to už bolo nepraktické, krčilo a zošuchovalo sa to,a tak som vrstvy zošila. Cez dve horné pútka prestrkávam ramenné popruhy.

mojalili
11. mar 2011

Jééééj, vy ste toho popisali, ved som nemala cas prist....KRASNE POLOHY SPANKU, UUUUZASNE 😵 😵 😵 😵

My sme spali klasika - 20 - 11.20 (to bol prebudeny omyl) - 00.20 - 4.00 - 6.15 hore

Ja stale kaslem ako stary hrnec, v krku mam polepsovnu, ach jaj....vcera mi prisli obrazy pre MM k narodeninam, tak idem kupit cervenu a modru stuhu, previazem ich a Danko a LILI odovzdaju tatinkovi darceky od nich ..🙂 Tu su obrazy

mici111
11. mar 2011

@mojalili kraaaaasne 😵 😵 😵

mojalili
11. mar 2011

@mici111 Dakujem, snad sa to bude pacit i muzovi, do noveho domu 🙂

@fatimuska Danko sa predvcerom tiez hojdal prvykrat. To mam po LILI.