Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
ahojte , tak dnes je to 9 mesiacov 🙂 , ako jedno tehotenstvo 😀
riešite fusaky , ja som si ušila sama , dve vrstvy flísu som dala , vnútri je bledoružový a vonka bordový a našila som tam srdiečka na ozdobu , malá v ňom zatiaľ spí v noci ale občas jej ho musím rozzipsovať, lebo je jej horúco , ak stihnem, hodím sem foto
@deniskateniska - naše deti budú z tých čo budú najskôr chodiť a plaziť sa budú potom 😉
@deniskateniska mne sa z Johnson vysypal malý... ale až tak, že bolo podozrenie na atopický ekzém... ale keďže boli všetky výsledky OK, skúsila som vysadiť Johnson a odvtedy má krásnu kožičku 😵 takže Johnson nikdy viac. Sesternica mi je lekárnička a tá mi vravela, že za svojej praxe zažila neskutočné množstvo ľudí (dospelých, detí), ktorí majú alergickú reakciu na Johnson... takže asi až tak skvelé a klinicky testované to nebude... 🙂
Ja osobne som sa od Johnson pleťovej kozmetiky v puberte strašne škrabala... až skončila v koši....
joj a mimochodom.... ahojte 😅
@miculienka kraaaaaaasny fusak 😵 😵
inak o tej kozmetike johnsons som aj ja pocula a preto to malej nekupujem..ze strasne vela alergickych reakcii je na nu..
dnes je ako kraasne vonku 🙂
@miculienka aka sikulka 🙂
@mici111 ja malej pre istotu na telicko nedavam absolutne nic.. 🙂 niveu SOS, ked ma cerveny fliacik niekde..
inak poculi ste o tom zemetraseni v japonsku? moj buduci svagor mal v pondelok letiet z tokia domov.. :( som zvedava ako pride.. ☹
@mici111 - ďakujem 🙂
malá kuká spievankovo , kuká na to ako puk 😀 , pritom to pozerá už neviem koľký raz , sranda na ňu pozerať , inak neviem ako vás , ale mne strašne trhá uši , že tam nepoužívajú mäkčene kde treba - napr. klúčik - kľúčik je to predsa , vrrr , aspoň tí dospelí by sa mohli kontrolovať
@zojec - ďakujem
bolo zemetrasenie ?? ešte o tom neviem
@miculienka no klasika, aj moja Spievankovo uplne zerie..normalne pri tom tancuje..a co cakas? klucik - sag blavacke deti, neeeee?? xixi 😀 😀 😀
@miculienka sijes vo velkom? mat tak vase nervy a hlavne deti 😀 😀 😀 ja niesom schopna usit vreckar na plienky 😅
@piacere no uplne mal take cervene ruky suche horeli doslova, som mu to hned klasickou indulonou natrela na hrubo nech mu to prebije potom to umyl a bolo fpohode... uz som to mlieko vyhodila ... tak ostaneme pri excipiale ako doteraz.....
@deniskateniska aj my sme používali excipial... a odkedy zmizol ekzém, tak fičíme zásadne na modrej Indulone 😅
@miculienka
vy ste tu take sikovne
hezkej fusacik... aspon mam inspiracie
@miculienka
u nas taky tak
maly na to pozera odusu a nic ho vtedy nevyrusi, nerozrusi... 🙂
na zaciatku ten "klucik" aj mne trhal usi, darmo, som z Oravy, tam makcia aj kde netreba 😀 ale zvykla som si
ale maleho budem urcite ucit pekne minimalne polomakko 🙂
@zojec zrovna som to zapla, hrozneeee, naozaj....☹ v poslednom case sa akosi vela zleho deje. 😖
PRedvcerom doobeda vyskocila pred mojimi oknami mladá lekárka z okna pred ocami pacientov. (byvam oproti skukromnemu sanatoriu) . JE v umelom spanku, nakolko dopadla na hlavu. Ma 5 rocneho synceka a 11 rocneho, ach jaj...proste jej preskocilo. ☹ ☹ ☹
@mici111 @ameanda - mne to tiež ako stredoslováčke vadí , ale vadí mi aj tunajšie nárečie - kysucké 😝 , mám obavy , že malá pochytí od svokry také výrazy a potom ju to bude ťažko odúčať , ale nechcem zas vyrývať, že má s malou vravieť spisovne , veď ani nevie 🙄
@deniskateniska - Deni , šijem asi mesiac ako mám stroj kúpený , tak sa snažím keď mi malú niekto baví, inak sa nedá , ani keď spí - hneď to počuje a zobudí sa - vtedy hačkujem 😵
idem kuknúť to zemetrasenie , hrôza čo sa robí
@miculienka ten fusak je vlastna tvorba? Krasny 😵 😵 😵 😵 Ja uz spekulujem, co by som dalsie posila 😀
@mici111 verut reba, ked ide vikend, ja sa toho najviac bojim. Dankovi sa ten exem tiez nelepsi a aj na rucke som ho objavila, tak pojdem pondelok, este pockam chvilku,
kocky, viackrat ste tu davali link na pekne latky
niekde som si to ulozila a ani za pana to neviem najst
pls, hodte mi ho niektora
dakujem!
@miculienka ja by som tiez prijala nejaky tichy model stroja.. :D :D :D lebo ja sijem vylucne v noci.. malu to nebudi, ale muz sa vecne stazuje.. a ja sijavam tak do polnoci a viac.. cez den mi nema kto malu povarovat :( vsade sa hovori teraz o tom zemetraseni, vsetko im tam hori ☹ ☹ och ja tu vysedavam a svokrovci na ceste.. :( :( verite mi, ze na nich vobec ale vobec nemam chut?? som to ja za nevestu.. 🙄
@mojalili - vlastná , ďakujem 🙂
@zojec - ja som sa raz pokúsila šiť keď malá zaspala a hneď sa zobudila , nato prišiel mm a ťukal si do čela či mi šibe - že šiť keď spí , tak som dopadla 😀 , a teta v obchode ešte vravela, že to šije celkom ticho - hehe vtipná bola
že chuť na svokrovcov - to ja nemám nikdy , s tým sa netráp 😉
až sa mi chlpy stavajú pri pohľade na tie zábery z Japonska ☹

@mojalili krasne fotecky 😉 a hojdacka je tiez super
@puhinka pozerala som tvoje fotecky pekne su a ty si ale aka sexica 😀 chudunka jak modelka 😉 no kocka