icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

miculienka
11. mar 2011

@ameanda - ja mám takúto stránku - www.kremik.sk

jarus8
11. mar 2011

práve som malému pustila spievankovo, tiež na to čumí ako puk. Ja som to doteraz nevidela, pozerá to s mm a jemu klúčik nevadí, on tiež tak rozpráva 😠
Ja si na to neviem zvyknúť, lubim ťa, ludka, lalia, ludia a pod. 🙄

miculienka
11. mar 2011

@jarus8 - hm, rovnaký problém , tiež ma to štve , nie si náhodou slovenčinárka ??

miculienka
11. mar 2011

inak z mrchúva sa mi , po 9 mesiacoch pohodičky 😝 , len neviem či je to ok, malú ešte dojčím, ale už nie tak často , asi 5x to vychádza dokopy za 24 h, pred týždňom asi 5 dní zo mňa liezli ružovkasté a krvavé hlieny aj brucho troška bolelo , ale žiadna veľká intenzita , potom týždeň kľud a dnes zas také hlieny s jasnočervenou krvou - sory , že vám to tu popisujem , ale neviem , či to tak môže byť , či čo sa mi už robí , tiež máte takú skúsenosť ???

anjelicek26
11. mar 2011

@miculienka - ja som po Saske mala prvu mrchu po porode po 8 mesiacho, ale bola normalna.... ziadne spinenie a potom zas... pockaj este par dni a keby sa to nelepsilo, skos k doky... podla mna prvy raz po porode sa mozno aj ta jazva po placente moze nejako inak odlupovat, preto tie hlieny (?)

Pri Maxovi zatial mrcha nic, a to ho kojim uz len medzi polnocou a siestou rano...takze 2x v noci... cez den uz vobec... ak do dvoch tyzdnov nedorazi, normalne zacnem panikarit 🙄 Ale nie, meram si bazalku, stale je nizucka, ovulka poslednych 48 dni nic, tak snad pohoda...

Nas v noci trapili zuby, teda nevedel sa ulozit vecer a o jedenastej zasa vresk a ani bohovi do postielky, tak siel ku mne a spal az do rana, no nenecham ho tam revat, ked viem, ze ho nieco boli. Snad sa ten dalsi zub dnes prereze, pod dasnom ho uplne vidno.

jarus8
11. mar 2011

@miculienka hi-hi ako vieš? V škole sa stále vadím so študentmi, žijem v BA a oni nepoznajú ľ. 😒

jarus8
11. mar 2011

@miculienka ja som dostala mrchu ešte počas dojčenia a bola hneď úplne normálna, dokonca silná!!! ☹

miculienka
11. mar 2011
miculienka
11. mar 2011

@anjelicek26 @jarus8 - tak počkám čo sa z toho spustí , ak to bude takto, tak zájdem ku gynde 😒

@jarus8 - lebo ja som tiež , väčšinou nás slovinárov štvú takéto veci 😀 - deformácia

julinka2787
11. mar 2011

@miculienka ja chcem také waldorfské bábätko!!! kto sa podujme??
😀 😀 😀

puhinka
11. mar 2011

@bakatuska ,ďakujem...no to tá fotka niak vyšla,ako ja vážne mám brucho,také ovisnuté,huspenina...tá vesta to zakríva a tie nohy,čo ja viem,aj tie sú niake zkreslené,bo mne sa zdajú normálne 🙂 ale každopádne moc ďakujem,aj anjeliček mi písala na fb,na tú foto,tiež má potešila,zlaté ste 🙂 hneď ste mi zdvihli sebavedomie 🙂
@chani ,dnešná noc...no od štvrtej som asi hore a non-stop rev...už som bola v koncoch ,aj keď som mu dala mlieko,aj keď som ho prebalila,stááále rev...pak už som aj zahučala na neho,samozrejme,že začal ešte viacej,ale mne sa uľavilo...skončilo to tam,že ešte aj s mm som sa pohádala a keĎ nasratý odišiel do práce,tak som ostala s malým sama a už bolo dobre,už neplakal a zjedol mi dva jogurty za sebou...ja neviem,čo sa deje,že by mu nestačilo to mlieko na raňajky??? mám mu už začať dávať niečo sýtejšie?
prosím poraďte mi baby,vy ste skúsenejšie,ja som okrem môjho syna oklo bábätka takpovediac ani neprešla... ☹
@miculienka ,ten fusák je krááásny 🙂
@piacere ,nám tiež nevyhovovalo johnson to tuhé mydlo,ale teraz mám ten olej a telové mlieko na dobrú noc a to v pohode znáša,ale zase mi nezniesol aviril...z toho bol ako krupica
@paris0 ,jasné,že je to skvelý výsledok,veď aj ja len spevňujem,ale akosi to nejde tak,ako by som si to predstavovala 😠

bakatuska
11. mar 2011

@mojalili a ako sa volala ta doktorka?

miculienka
11. mar 2011

@julinka2787 - zatiaľ sa nechystám , možno neskôr ma chytí múza 😉
@puhinka - ďakujem 🙂

môžem ísť na pohreb s hnedou kabelkou ? na čiernej som našla pokazený zips 😒

puhinka
11. mar 2011

@miculienka .myslím si,že kedˇbudeš celá v čiernom,tak hnedá kabelka nebude vadiť 🙂

miculienka
11. mar 2011

@puhinka - ja ti neviem s tým hladom , zas na noc nie je dobré ani veľa dávať, lebo im to ťaží bruško , možno mal blbú noc , nejaké sny , moja tiež zvykne vyvádzať a druhú noc je už dobrá , pritom jeme rovnako

miculienka
11. mar 2011

@puhinka - to je len taká malá, hádam sa to stratí , tomu mŕtvemu je to už aj tak jedno a ostatní ma nezaujímajú , dobre nie ? 🙂

puhinka
11. mar 2011

jáááj a ešte som sa vám zabudla pochváliť...včera večer som si vyložila telefón a foťák na gauč,presnejšie na operadlo,úplne hore,aby mi to malý neožužlal a nehodil na zem,tak mi malý pekne zaspinkala prišiel mm z roboty a pod gauč mi padla fľaša s čajom,tak som ho poprosila,že nech mi to vybere.Ako stačilo tam ruku strčiť,ale on niééé,on musí gauč odsunúť,samozrejme fotˇák s mobilom padli a na mobile mi odišiel display...ten telefón som dostala od mm pod stromček a teraz čo s tými videami a podobne malinkého? som na nervy...a mm čo nepovedal? že to je moja vina,že som si to tam nemala nechávať,ale že mi kúpi nový mobil,no neviem kedy... ☹ ☹ ☹ ...najviac ma štvú tie videá... ☹

puhinka
11. mar 2011

@miculienka ,asi tak 🙂

miculienka
11. mar 2011

@puhinka - ono tie videá tam budú, to sa neboj , odnes do servisu , tam sa ti na to pozrú

miculienka
11. mar 2011

@puhinka - aj ti poradia ako ich odtiaľ dostať , dá sa ti to napojiť na pc ? ak by sa ti dalo aj takto , tak pc ho rozozná a môžeš si to stiahnuť , ak je to len display , tak by to malo ísť

miculienka
11. mar 2011

idem sa chystať na ten pohreb , ešteže je pekne , včera snežilo, to by sa mi veru nechcelo v snehu postávať vonku
pa pa

puhinka
11. mar 2011

@miculienka ,no teraz som to na slepo napojila na comp,podľa pameti som odklikla na mobile pripojenie usb a našla som kartu,tak z nej si presúvam teraz do compu,ale tie videá sú v telefóne a nie na karte...skúsim ešte niečo,však ja som celkom aj technický tip,ale no neviem... 😀

mojalili
11. mar 2011

@bakatuska Daša Moravanska, príjemná, dobrá, dokonca suseda u mojich rodicov, boli sme kamaratky. ☹
@miculienka aj mna caka buduci utorok pohreb, nic moc prijemne...ides aj s Paulinkou? Ja deti nechavam u mojich rodicov.

Olupala som cinsku kapustu vrchne listky a dala do koša, zrazu vidim, Danko ma v ustach list a hloda ako zajacik...ach jaj, musim kos dat inam, mame ho novy tak som este nenasla vhodne miesto.

puhinka
11. mar 2011

@mojalili ,to mi je ľúto... ☹

anjelicek26
11. mar 2011

Babulky aj vam sa uz driapu a stavaju deti aj pri rovnej stene? On sa postavi uz fakt vsade, nejaku velku pomoc uz nepotrebuje a uz ani nepada, profesionalne si zlezie... tak aspon nemusim robit zachranny servis (uz len policajta 😝 )

@puhinka - telefon ma mrzi, ja pravidelne videjka presuvam do PC a este aj zalohujem externe, istota je istota.

@mojalili - nas takto utoci macke na granule, sa otocim a zas ich vyjeda, no neviem, co s tymto budem robit 😕

@miculienka - podla mna mozes, na pohrebe su dolezitejsie veci, nikto nebude komentovat farbu kabelky...

babulina
11. mar 2011

ahojte, mam vynimocnu chvilu, dve deti spia, ale pochybujem ze daju viac ako 20minut spolocneho spanku ale aspon som kuk, lebo odkedy tomi stoji tak furt iba za zadkom mu stojim aby niekam nehavaroval a i tak si dnes skoro zub vybil, ledva nam dva narastli 🙂

fatimuska
11. mar 2011

anketa: vadilo by vám kebyže predávam identickú vec cez bazár a skopírujem váš inzerát a urobím tam svoje úpravy?🙂

miculienka
11. mar 2011

@mojalili - už som doma z pohrebu , malú bavila svokra , tú by som tam nebrala
@puhinka - sa nezdáš , pani technička 😉

inak som nasratá , malej sme uzatvorili životnú poistku a dali sme platbu prevodom každý mesiac a dnes mi poslali upomienkový šek, že nemáme zaplatené , sakra, však na účte sú peniaze , tak čo to má byť, idem vybavovať

fatimuska
11. mar 2011

@miculienka daj im!

anjelicek26
11. mar 2011

@fatimuska - pokial das vlastne foto, tak nie 😉