icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

lenocka84
11. mar 2011

@mojalili dakujeme, dnes od rana, salenak maly, a potom sa cudujem ze tolko spiiii
dnes ze 3,5hod a to som ho bola budit

puhinka
11. mar 2011

@anjelicek26 ,aj mne sa Igorko stavia úplne pri všetkom,aj pri rovnej stene
a k tomu telefonu,každý mesiac posledný deň si presúvam všetky fotky a videá z mobilov a foťáku do pc,následne napálim na cd,niekedy pre istotu aj 2x,len z tochto jediného mobilu sa mi videá ukladali do zvlášť do skrytej zložky o ktorej som nevedela,ale už viem,všetky súbory sú zachrááánenééé 🙂
@babulina ,téééda,on už stojí? wáááu a to sme rovnako starí 🙂 teším sa a gratulujem 🙂
@miculienka ,hej hej,keď už neviem piesť,tak som aspoň technickýy zdatná,ešte by to chcelo mať chlapskú silu a ani doma chlapa nepotrebujem...no...iba na sex 😀 😀 😀

puhinka
11. mar 2011

@ellysa ,potom podaj info,budem ti držať pästééé...júúúj 🙂 ja sa teším z každého nového života 🙂
a ešte gratulujem k prvým krôčikom 🙂 krásne 🙂

julinka2787
12. mar 2011

jáááj babulky a kde ste všetky??? 😕 😕
mne malá už nechce jogurty. normálne mi spapala aj celý jogurt a teraz tak lyžičku a už viac nechce. aj vždy po jogurte grcká. tak to budem musieť nechať na neskôr a budeme fičať na kaši...

julianka777
12. mar 2011

ahojte maminky 😀 ako sa mame?konecne krasny vikend 😀 😀 😀 my pojdeme hadam pozriet babicku,davate uz vase malinke do sportoveho kocika?

chani
12. mar 2011

@julianka777 achoj, my sme uz asi mesiac v sportaku, do vanicky sa na dlzku v zimnej vybave nevpratal. sportak ma sklopny az do polohy lezmo, takze neni pb, som kupila taky maxi hruby fusak aby mu zima nebola, takze super 🙂

julianka777
12. mar 2011

@chani ahaa 🙂 ja som ju minule skusala dat do sportoveho,ale smykala sa z neho,este jej je velky 😖

chani
12. mar 2011

@julinka2787 tak to nas maly sa tak chova k jogurtom od zaciatku ze 2-3 lyzicky a dost a potom je mama na rade 🙂

chani
12. mar 2011

@julianka777 no bez zimnej vybavy je to aj u nas bieda, kedze sme taky spuntik malinky 🙂

julinka2787
12. mar 2011

@julianka777 my sme v šporťáku už asi pomaly aj štyri mesiace... do vaničky mi už nevošla. dlhaňa dlhá. takže kľudne môžte so šporťáka. 😉

monky1
12. mar 2011

zdravim, maminky

baby, je tu niekto, koho permanentne boli hlava???? ja som uz z toho na nervy
aj vodu pijem, aj jem .... a boli a boli ... tabletky neberiem, len natieram pepermint. olejom, chvilku pokoj a zas 😠

a ela sa pohorsila v spani - noc neriesim, ale den ... HROOOOZA - vcera vstala rano pred siestou a zaspala poobede o 15h 😖
dnes sa polepsila - zaspala uz o 12.30 ..... nechapem, asi prechadza na jeden spanok ci co ..... si uzijem, tesim sa ☹

a nic sa neda doma robit, lebo stale striehnem, kde sa dvihne, stoji vsade, kam sa dostane .... ale ved to poznate 😀

monky1
12. mar 2011

a este otazka - jedavate kyslu kapustu??
ako deturence - reakcia - v pohode??? ja dnes chystam kolozvarsku a chystam sa ojest do osalenia, tak snad elu v noci neroztrhne 😀 😀 😀 😀

weirdo
12. mar 2011

@monky1 - ahoooj. Mna boli prasina kazde rano po zobudeni. No, rano, to je este noc 😀 a trva to do prveho spanku, ktory dam s malou a potom sa mi cez den este pripomenie. Ale to je z toho spanku divokeho. Kapustu radsej nejem, bo moja prdluje, ked sa na strukovinu co i len pozriem 😀. Ale uz je ok s cibulou, cesnakom, kel, s mierou. Kapustu este vyckam. Ale zase to mas co clovek, to ine. Napriklad @zojec myslim, ze mala Barborka nema problem. Tak prijemne obzerstvo prajem 😉
Co sa tyka Vasho spania, tak 😠 . Aby sa vam to co najskor polepsilo 😉

@julianka777 - ja ako julinka2787, tiez mala je v kociku od tusim ukonceneho 5.mesiaca 😉

mici111
12. mar 2011

@julianka777 to aky mas prosim ta kocik, ked ste este vo vanicke?????? 😕 😕 😕 😕 tu uz vsetky deti davno v sportakoch..my tiez od novembra asi..
ja som sa dnes zobudila ako zbity pes, vsetky kosti a svaly ma bolia, hrdlo, hlava..fasa..ale ideme do sadu janka krala, ked je tak pekne..

julinka2787
12. mar 2011

babule blaváčky, poznáte detské plávacie jasle v trnávke?? bolo to alva ale teraz sa to volá nejak baby water club, či ako... dnes mi ocino volal a poslal fotky odtiaľ. je to tam kráááásne. teraz tam niečo prerábajú (to robí ocino), ale strašne sa mi to tam páči. chodíte tam niektorá? už mi chce sondovať nejaký skrátený plávací kurz 😀 , len by sme nemali zatiaľ kde bývať. 🙄 ale normálne by ma asi ukecal a šla by som tam. 😝 😅

bealondyn
12. mar 2011

caute baby

@julinka2787 moja mala tiez obcas grckala po jogurte, hlavne ked zjedla viac, tak som prestala davat. skusime neskor. 😒
@julianka777 my sme tiez v sportaku uz daaaavno, tusim od oktobra, ale mam polohovatelny, tak pohoda. 😉
@monky1 mna hlava nastastie nebolieva, obcas rano po zlej noci, ale len vynimocne. a vstavame kazde rano o 6, som zvedava ako sa jej to upravi naspat v londone lebo tam by to bolo o 5 a to by som uz asi neprezila. 😀 a kapustu ja jem uuuplne v pohode, klop klop. 😉 tak dobru chut, nech Elu neboli brusko. ja som tiez pytala od maminy recept na kolozvarsku mnam! 😝
@mici111 tak snad zase nebudes chora, teraz si nieco prekonala nedavno nie? 😕

ameanda
12. mar 2011

@julinka2787
nasmu jogurty nechutia vobec, prvu lyzicku spapa, lebo nevie, co dostava a potom ani za pana...

@julianka777
my sme v sportiaku od pol roka
ked spi, tak ide uplne do lahu a ked chce pozerat, tak ho drzia pasy, lebo inac sa mi tiez este smyka

ameanda
12. mar 2011

@monky1
ja jem vsetko, maleho este brusko z toho co som jedla nebolelo (si musim poklopat)
akurat sa mi vyhadzal po maku, ale to som sprasila cely makovnik 😝

ameanda
12. mar 2011

@julinka2787
ja som nas tam akurat prihlasila, ale este som tam nebola
zaciname o tyzden
tak ked budeme, mozem podat viac info...

julianka777
12. mar 2011

@ameanda
@chani
@weirdo
@mici111
@bealondyn zle som to napisala,nie vo vanicke ale v hlbokom 😀 mame velyky kocik,neviem presne aky typ,jeden z tych starsich,lebo som chcela velku vanicku...ale dnes sme sa dali do sportaku,len sme to vystlali dekou,fusakom,na vrch deku,takze tam bola jak vo vaticke 😀 a musim povedat ze sa nam tam neuveritelne pacilo 😀

jarus8
12. mar 2011

@monky1 ahoj, ja som mávala migrénu pred tehu, v tehu sa to upravilo a teraz asi mesiac po odstavení sa mi telo úplne dalo do predchádzajúceho stavu, teda aj hlava začala bolieť. Asi budem musieť ísť znova na lieky, ale tak nechcem, no niekedy sa to nedá vydržať, až zuby ma rozbolia 😖
@julinka2787 my sme tiež už v šporťáku

puhinka
12. mar 2011

@julinka2787 ,ale nééé,to vážne?a aký si jej dávala?
@julianka777 ,my už sme v športiaku asi dva mesiace 🙂
@chani ,Igorko mi zase spráska dva jogurty a musia v ňom byť piškóty alebo ovsené vločky,inak je stále hladný 🙂
@monky1 ,mňa bolí hlava už dva týždne permanentne,neviem čo s tým a tiež dodržujem pitný režim...no a Igorko tiež spánok nepovažuje za adekvátny a tak sme každý deň od piatej hore...ja s mm sa snažíme spať a on si z nás robí preliezku 🙂

julianka777
12. mar 2011

takze po dnesnom uspesnom dni,ked sme boli prvy krat v sportaku,zajtra bude pokracovanie 😀 pojdeme pokukat na jedno veeelke detske ihrisko tu u nas,uz sa tesim 😀

bakatuska
12. mar 2011

@julianka777 mi sme este vo vanicke ale je tam fest natrepany 😀 uz som mala 2x prehodeny sportiak a tento mesiac ho dam uz nastalo

@monky1 kyslu kapustu som uz jedla a v pohode tak snad aj Ela bude v pohode 😉

miculienka
12. mar 2011

ak budem mať niekedy čas, tak si také uhačkujem 😵 😵 😵

julianka777
12. mar 2011

@bakatuska no aj ja uz budem asi len v sportaku 🙂 a aj tak budeme davat kocik svagrinej,bo caka babatko a nam ma dat sestrinho priatela mam sportovy kocik 😀

deniskateniska
12. mar 2011

@mojalili no nam ten excipial pomaha.. nema akoze az take strasne, ze ekzem alebo co, ale tak ten excipial alebo ta modra indulona... a vysavac miloval doslova pri nom zaspal 😀 😀 😀 a vzdy ked som visavala tak huu huuuuuuu huuuuuu a smial sa.. a od nemocnice ako mu tam tahali sopliky z nosteka - hrozneeeeeee bo tam maju taku hadickovu odsavacku, hocikedy mu krv tiekla co mu tak sliznicu rozdrazdili tak odvtedy nechce o vysavaci ani pocut ☹

deniskateniska
12. mar 2011

ahojte, som dnes ostala v soku riadnom... vo vyzivkach ovocnych je cukor.. no koniec... a ja nedavam malemu cukor, nesladim mu atd no a toto... tak uz len domace robim 😒

ellysa
12. mar 2011

ahojteeeeeeeeee konečne sme doma, hádam vás aj za ten týždeň dočítam 😉

@zojec mám stroj, prosím ťa nemáš nejaké linky,a lebo tip, že čo by som mohla skúsiť ušiť ako prvé, niečo veeeeeeeeeeeľmi ľahké