icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

weirdo
13. mar 2011

@mici111 - tieto som obzerala aj ja, vcera sme boli vonku na inom auticku, takze tiez premyslame nieco takeho, aby sa dalo uz teraz ist, ked bude pekne ... stavim sa, ze ruzove Ta omina, co? 😀

weirdo
13. mar 2011

@deniskateniska - dnes fakt treba vsetko citat, lebo co su tam oni schopni dat 😕

mici111
13. mar 2011

@weirdo 😀 😀 😀 😀 jasneeeeee, ze vahas..ale to tmavo ruzove...kraaaasne

weirdo
13. mar 2011

@mici111 - 😀 😀 😀 . A este Ty si kup velky ruzovy bicykel a budete paradna dvojka 😉 . Uz si zdravsia?

monky1
13. mar 2011

@anjelicek26 vsetko naaaaaaaj ... takze torta sa vydarila?? tesim sa, ze chuti 😵

vdaka za sedacky, kukam, hladam, ale len jednym okom - cakame navstevu, idem sa este uclovecit do sprchy, lebo pohlad na mna je zalostnyyy

a @stelika aj Elinke dnes vysiel zub - druhyyy 🙂 ... sranda, lebo presne s mesacnym odstupom - 13.2. vysiel prvy, 13.3. druhy 😀 .... dalsi mam cakat 13.4.???? takym tempom jej porastu do puberty 😀

tintinka1
13. mar 2011

@anjelicek26 všetko naj , naj,naj... 🙂
@mici111 ja so tú trojkolku už objednala. Takže vďaka za tip. Ja som videla jednu babu v meste a bola super ale nevedela som značku. Ja som objednala tú čierno bielu cez perinbabu , tam je ešte lacnejšia. Hádam za tú cenu bude aj kvalitná

julinka2787
13. mar 2011

@tintinka1
@mici111 ja som pôvodne chcela smoby be fun comfort ale táto je viac super! 😀 a hlavne táto má pogumované kolieska, takže by nemala tak hrkotať ako s umeláčmi. mňa z takých zvukov triafa šľak, takže trojkolka by bola asi len doma. 😀 😅 no už som vyhlásila pátranie aj v belgicku po takejto trojkolke, a tiež sa mi najviac páči tá čiernobiela. ale tak uvidíme čo sa podarí. chcem jej to na narodky... 😉

chani
13. mar 2011

@anjelicek26 vsetko najlepcie prajem 🙂

riska
13. mar 2011

@weirdo, a nelke sa v sedačke páči či zdrhá aj odtial? 😀

@mici111, dobrý typ, dávam do založiek...budeme mať rovnaku? 😵 😵

miculienka
13. mar 2011

my sme už dostali trojkolku do daru , nejakú ružovú , ešte sme ju neposkladali , nemáme na to náladu , na obrázku vyzerá byť príšerne romantická 😒 , no čo už , tým čo nám ju darovali sa páčila a nás sa nepýtali

stelika
13. mar 2011

@anjelicek26 ano? tak to musim pozriet a odsusat 🙂

stelika
13. mar 2011

@monky1 je super , ale tak hadam na ten druhy nebudem cakat az tak dlho 😀

sofinka2009
13. mar 2011

ahojte nemate tip na nejake dobre odrazadlo pomocne choditko?dakujem

mici111
13. mar 2011

@weirdo ja mam ruzove auto 😀 😀 😀 😀 to mi staci 😀 😀 😀 spustila sa mi nadcha brrrrrrrr 😠

mici111
13. mar 2011

@riska jasneee 🙂 baby budu chodit na rovnakom..ale asi ruzovu nechcete ze? 😀 😀 😀 zajtra idete hej?

ellysa
13. mar 2011

baby a akú funkciu majú tie trojkolky, čo sa tisnú? mne sa to zdá to isté ako kočík 😅 ,
akurát sme sa príšerne povadili s chlapom, tak sa odúvam

mici111
13. mar 2011

@ellysa kvoli comu? 😀 😀 😀 no neviem, ja si myslim, ze mala mi vydrzi skor v trojkolke ako v kociku..lebo sa obcas jeduje ked tam sedi a nudi sa uz..a neskor uz moze aj sama slapat..

ellysa
13. mar 2011

@mici111 taká som vytočená, že mám chuť hneď rozvodové papiere podpísať 😠 😠 😠 😠
no tak som zvedavá,a ko sa bude Sarinke páčiť 😉

riska
13. mar 2011

@mici111 , my sa chystame ist, už aj mm sopli, dufam, že nebudem aj ja 🤐 sari už je lepšie?
ešte musim všetky tie trojkolky a odražadla naštudovať, lebo v tom mam hokej 😎

mici111
13. mar 2011

@riska jo, sari je uz lepsie, este sem tam zakasle a to stoji za to..sople ma furt a nejdu ani odsat..v utorok mame poradnu..tak uvidim..akurat rozmyslam ci zajtra ist, lebo som uplne ze grogy..no uvidim ako bude zajtra..

mici111
13. mar 2011

@riska aha, tu ju maju v akcii..autosedacku..len asi nie vasu farbu..
http://www.babymarket.sk/sk/3527/1829/kingplusd...

riska
13. mar 2011

@mici111, no maju aj čiernu za tú istu cenu, rozmýšlame nad nou tuho, tuho, lebo tú sme mali vybratú ako prvú, len mne sa potom zapáčila ta s béžovou...ale v principe na autosedačke je to jedno, asi ju vezmeme 🙂
inak aj ja začinam sopliť 😠 😠 tak ešte sa zajtra rozhodnem, či pojdem...ach jaj 🙄

mojalili
13. mar 2011

@ellysa jejda, cim ta tak vytocil? 😕

@mici111 ja som mala trojkolku takeho psika doma, LILI sa to hned pokazilo to otacanie, mali sme nanic kolieska - umelohmotne, tak sa s tym nedalo nikam ist a veru ju to nebavilo dlho. Skor ju bavilo odrazadlo.

ellysa
13. mar 2011

@mojalili ale kvôli bordelu, doma, on samozrejme celý týždeň, čo bol sám ani prstom nepohol a anajviac ma štve to, žte mi je zle -zimnica, hlavu mi ide rozhodiť a on to prehliada a ešte buzeruje. už zjavne prišiel na to, že to prehnal, lebo ma poslal do obývačky spať, nech sa vyspím, ale je sa stále ofukujem 🙄

weirdo
13. mar 2011

@riska - my mame tuto farbu, som z nej namakko ... ale asi jedina s mm, mala neocenuje 😀
Co sa tyka sedenia v nej, tak hadaj 😀 . Puci sa tam, nudi po prvej minute ... a to mame cyklovozik, investovali sme do neho, doplnkov a ako to vidim, bude nam na 2 veci 😲 ☹ 😀
@mici111 - tak nech Ta tie susniska prejdu 😅

babulina
13. mar 2011

@mici111 - mam doma tu trojkolku, nejako moc som z nej neni odviazana, ale malej sa v nej pacilo, mne strasne vadilo ze hrkoce cez cele sidlisko, ale stari rodicia su z nej uneseni a kocik nikdy nechceli len trojkolku, takze som asi len ja divna 🙂

babulina
13. mar 2011

este par foto z dneska 🙂

weirdo
13. mar 2011

@babulina - fesak! A ake spolunazivanie so sestrickou 🙂
Taka otazka, ako dokaze tak sediet vo vanicke? Myslim obsediet? Nasa mala ani len v tej vani nevydrzi a lieta po celej vani hore dole. Kupili sme sedatko, je na na nic, mozno neskor 😅

babulina
13. mar 2011

@weirdo - nas tomi je pohodak krizeny s flegmosom xixi, baby ti potvrdia ze drzi rekord v pozerani na plafon, @riska mu to raz aj stopovala v hopsasa

weirdo
13. mar 2011

@babulina - hehe, zavidim 😉