Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@deniskateniska - dnes fakt treba vsetko citat, lebo co su tam oni schopni dat 😕
@anjelicek26 vsetko naaaaaaaj ... takze torta sa vydarila?? tesim sa, ze chuti 😵
vdaka za sedacky, kukam, hladam, ale len jednym okom - cakame navstevu, idem sa este uclovecit do sprchy, lebo pohlad na mna je zalostnyyy
a @stelika aj Elinke dnes vysiel zub - druhyyy 🙂 ... sranda, lebo presne s mesacnym odstupom - 13.2. vysiel prvy, 13.3. druhy 😀 .... dalsi mam cakat 13.4.???? takym tempom jej porastu do puberty 😀
@anjelicek26 všetko naj , naj,naj... 🙂
@mici111 ja so tú trojkolku už objednala. Takže vďaka za tip. Ja som videla jednu babu v meste a bola super ale nevedela som značku. Ja som objednala tú čierno bielu cez perinbabu , tam je ešte lacnejšia. Hádam za tú cenu bude aj kvalitná
@tintinka1
@mici111 ja som pôvodne chcela smoby be fun comfort ale táto je viac super! 😀 a hlavne táto má pogumované kolieska, takže by nemala tak hrkotať ako s umeláčmi. mňa z takých zvukov triafa šľak, takže trojkolka by bola asi len doma. 😀 😅 no už som vyhlásila pátranie aj v belgicku po takejto trojkolke, a tiež sa mi najviac páči tá čiernobiela. ale tak uvidíme čo sa podarí. chcem jej to na narodky... 😉
@anjelicek26 vsetko najlepcie prajem 🙂
my sme už dostali trojkolku do daru , nejakú ružovú , ešte sme ju neposkladali , nemáme na to náladu , na obrázku vyzerá byť príšerne romantická 😒 , no čo už , tým čo nám ju darovali sa páčila a nás sa nepýtali
@anjelicek26 ano? tak to musim pozriet a odsusat 🙂
ahojte nemate tip na nejake dobre odrazadlo pomocne choditko?dakujem
baby a akú funkciu majú tie trojkolky, čo sa tisnú? mne sa to zdá to isté ako kočík 😅 ,
akurát sme sa príšerne povadili s chlapom, tak sa odúvam
@riska aha, tu ju maju v akcii..autosedacku..len asi nie vasu farbu..
http://www.babymarket.sk/sk/3527/1829/kingplusd...
@mici111, no maju aj čiernu za tú istu cenu, rozmýšlame nad nou tuho, tuho, lebo tú sme mali vybratú ako prvú, len mne sa potom zapáčila ta s béžovou...ale v principe na autosedačke je to jedno, asi ju vezmeme 🙂
inak aj ja začinam sopliť 😠 😠 tak ešte sa zajtra rozhodnem, či pojdem...ach jaj 🙄
@mojalili ale kvôli bordelu, doma, on samozrejme celý týždeň, čo bol sám ani prstom nepohol a anajviac ma štve to, žte mi je zle -zimnica, hlavu mi ide rozhodiť a on to prehliada a ešte buzeruje. už zjavne prišiel na to, že to prehnal, lebo ma poslal do obývačky spať, nech sa vyspím, ale je sa stále ofukujem 🙄
@riska - my mame tuto farbu, som z nej namakko ... ale asi jedina s mm, mala neocenuje 😀
Co sa tyka sedenia v nej, tak hadaj 😀 . Puci sa tam, nudi po prvej minute ... a to mame cyklovozik, investovali sme do neho, doplnkov a ako to vidim, bude nam na 2 veci 😲 ☹ 😀
@mici111 - tak nech Ta tie susniska prejdu 😅

@mici111 - tieto som obzerala aj ja, vcera sme boli vonku na inom auticku, takze tiez premyslame nieco takeho, aby sa dalo uz teraz ist, ked bude pekne ... stavim sa, ze ruzove Ta omina, co? 😀