icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

ellysa
14. mar 2011

no dnes budík o 5.20, už týždeň takto vstáva asi ma porazí, umrnčaná je ,oči si šúcha ale spať ani bohovi ☹
@weirdo cyklovozík sme chceli ale momentálne to finančne nevzchádza, tak neviem, či sa po dajakej sedačke poobzeráme, my sme len takí rekreační cyklisti

mojalili
14. mar 2011

@ellysa AHojky, aj teraz som prisla na net, ked spi Danko v obyvke, je to hroza, o 20tej ideme vsetci do postele 😀

Inak dnes sme vstali o 5.20 tiez ☹

Dobré ránko kočky,
my sme sa opet pokazili v spani, uz to ani neriesim, len som zvedava, dokedy to takto bude. Zubky??? uz netusim ktore a v akom mnozstve, lebo ma cele dasna napuchnute cervene.
@babulina nádherný a krásne oblecený 😵 😵 😵

Kocky, nam uz dochadza oblecenie, musim sa vydat na nakupy oblecenia pre DAnka, prosim vas, kde sa da v BA dobre nakupit pre deticky? alebo v TT?

mojalili
14. mar 2011

Este som zabudla, dostanem dalsi sijaci stroj po svagrovej babke, ona bola krajcirka. Super 😵 😵 😵 😵 , aj ked by som bola radsej,keby ju pouzivala. 😔

ellysa
14. mar 2011

@mojalili no Oliv spí posledné noci pekne, bez mrnkania, raz sa zobudí na papanie, zaspí tak okolo 19-20, len teda, že tak skoro vstane a to je na mňa moooooooooc skoro, aspoň hoďku by ešte mohla pospať, lebo potom aj ja musím ísť večer spať s ňou aby som prežila.

ja mám doma stroj a neviem čím začať, nikdy som nešila, tak neviem, čo mám skúsiť ani ako to vôbec robiť,svokra mi len ukázala, ako sa čo kde zapína a prepína, ale ešte nejaký kurz by sa mi zišiel

mojalili
14. mar 2011

@ellysa skus najprv na kusku latky si vyskusat stehy, endlovanie, a tak....skusaj, ono do toho prides, neboj. Len tie stehy kde aky sa nauc pouzivat, no veru by nejaky kurz bodol asi... 😒

NO prave sa Danko tak dovracal...ze nosikom mu to slo, chudatko, cele 2 jogurty co zjedol dal von......niekde u LILI nasiel 1/4 lentiky, samozrejme vsetko do pusinky a uz to slo von... 😠 😠 😠 tak uz spime..

zojec
14. mar 2011

@ellysa chcelo by to uplne nieco jednoduche.. napriklad vankus, alebo nejaka tasticka, proste len nieco rovno zasit.. 🙂 su inak aj knihy na sitie.. tato je velmi dobra, ale zial je skoro vsade vypredana :( http://www.martinus.sk/?uItem=5634 , ale urcite kebyze nabehnes do knihkupectva najdes nejaku knihu.. 🙂
alebo jednoducha je napr. aj suknicka.. vystrihnes si dlhy obdlznik.. cca 60x30 , podhnes urobis tunelik na gumicku zosijes na bokoch, vovlecies gumicku a je 😉 a aky mas stroj? znacka?kolko je tam stehov? a ake? len zakladne?

miichaela
14. mar 2011

Ahojte..
chcem sa spýtať keď Vašim drobčekom rástli zúbky tiež prestali papat resp...papali menej..Lebo náš malý mi posledných 5 dní vôbec nechce poriadne papať aj polievočky čo má najradšej odmieta neviem či to môže byť z tých zubov lebo budeme mať 9 mesiacov a nemáme ani jeden zub...už ma to veľmi trapi 😢 času vypije aj za vagon ale papa hrozne málo..jedine večer vypije mlieko a potom ešte raz v noci a doť

zojec
14. mar 2011

@miichaela ano, moze to suvisiet aj so zubkami, alebo ma len take prechodne obdobie, ani moja mala bohvieako nepapa.. len 3 x denne max 50-60 ml, trva to uz asi mesiac . ale ja ju dost casto dojcim. nejaku tragediu z toho nerobim. nasilu nenutim, ked bude chciet bude papat viac 😉
@mojalili to danko zje na posedenie dva jogurty??? 😕 😕 uff to mam aj ja co robit

ellysa
14. mar 2011

@zojec stroj je starší, nejaká lada 604, ale je to z krajčírskeho učilišťa, dá sa s ním aj vyšívať
no niečo poskúšam, pôjdem kuk do kníhkupectva, či nemajú nejakú dobrú knihu a hlavne do ikea kúpiť nejakú látku, mám len plachtu, čo skúšam stehy na nej
@mojalili chúďatko 😒

moja je dnes umrnčaná, ach jaj 🙄

miichaela
14. mar 2011

@zojec ďakujem aspon trochu su ma potesila ani ja ho nenutim ale ma to trapy 😢 ... ved co spapa mu staci teda myslim

mojalili
14. mar 2011

@zojec Ano, 2 Activie urcite, ked je smotanovy tak 1 s ovocim, ale ak samotny, tak 1,5 jogurta. Nechcem ho prejedat, ale to mate vidiet, co robi, ked mu dam 1 jogurt a idem prec.....hruuuuuuuuza, to je krik, rev, ked pridem spet s dalsim jogurtom, tak sa ukludni, otovri papulku a papa.....

Toto je ked nekombinujem s ovocim, ked ano, aj so susienkami, tak 1 staci...

zojec
14. mar 2011

@mojalili odpadavam .. moja sa cez vikend naucila krutit hlavkou nie.. ked k nej idem s miskou jedla kruti, nie nie nie.. zje tri lyzicky a staci.. potom zapije mliekom

mici111
14. mar 2011

baby, viem ze ste to riesili uz..ale ake jogurty teda davate detom? ja som kupila zatial bielu activiu..asi dnes skusime prvykrat..este ake sa mozu? mozu sa aj ovocne? ja som myslela ze len ciste .. 😕

mici111
14. mar 2011

@zojec xixi my to iste..ja som ju tiez "prezieravo" naucila ze nie, nie, nie..a teraz na vsetko kruti hlavou 😀 😀 😀 aj na jedlo..

piacere
14. mar 2011

@mici111 ja som dala malému bielu Hollandiu a do nej som mu popučila banán 🙂 oblizoval sa až za ušami 😀

chani
14. mar 2011

@miichaela aj u nas sa uz 2 mesiace papa tak ze 3x denne max 100 ml ale vacsinou okolo 60-80 ml na posedenie. ked mu vysiel pred 3 tyzdnami prvy zub tak tie dni potom jedol obed 140-160 ml podla toho co mal ale vcul ide zrejme dalsi tak konec, viac nechce a nutit ho nebudem 🙂

chani
14. mar 2011

@zojec
@mici111 aj u nas sa zatnu pery, a kruti hlavou a ked mu ide karta tak aj odstrkuje lyzicku rukou, niekedy je to normalne nocna mora to krmenie 😉

mici111
14. mar 2011

@piacere hej, viem ze aj hollandia sa moze, ale u nas v obhcode ju maju bielu len 500 ml..a to kto poje??? 😀

piacere
14. mar 2011

@mici111 ja som ju včera kúpila a celú som ju spraskala sama 😀 Ale jasné, je to veľa... u nás majú v Kauflande len to veľké hebedo 😀 ale dostať ju aj v Bille... a viem, že aj Balla má jogurty Hollandia, len neviem, či aj bielu....

chani
14. mar 2011

@mojalili ja ked nakupujem, tak H&M a Tesco to vzdy istia, a obcas Brendon ale to malo kedy 😉

chani
14. mar 2011

@mojalili a este obcas Mothercare, ked na nieco dobre natrafim 🙂

mojalili
14. mar 2011

@chani u nas je Tesco na chlapcenske teraz akesi velmi slabe, fakt hroza. NO za ostatnymi znackami ja sa musim vypravit inde, tu nie je nic, pes skapal

@zojec Sikulka Barborka, som rads, ze Danko sa nenaucil povedat nie, NIE mi staci od LILI 😀 😀 😀

Baby, prave mi MM oznamil, ze pri cuvani nabural...no na paradu. 😕 🙄

Baby, mne tak blbo chodi rodicovsky prispevok, raz pride a potom nie, tak idem si posvietit na toho chlapika co tam sedi... 😠 😠 😠

mici111
14. mar 2011

@mojalili no ja ked chodim nakupovat, tak tesco na domace veci a inak tak ako sa pritrafi..next, hm, ca - tam maju pekne veci a nie drahe..mothercare, ale tam tiez len vo vypredaji, leob su nehorazne drahy..

chani
14. mar 2011

@mojalili v tescu ja vacsinou biele bodynka na dlhy a kratky rukav a tielka, inak na chlapcenske fakt nic moc, ale vzdy sa nieco utre na doma ako pisala @mici111, a take lepcie H&M a uz aj v C&A som videla par peknych kuskov a ten mothercare ale H&M vedie a to je v BA v kazdom obchodnom centre tusim 🙂

zojec
14. mar 2011

tu rozoberate znacky.. kamoska mi poslala bodynka z Mothercare 7 ks, a strasne sa natahovali okolo krku.. mala vystrih ako keby isla na ples 😠 ale mam aj nejake teplaciky odtial, tie sa mi pacia.. ja som zatial najviac spokojna s oblecenim z nextu.. vela kupujem aj v sekaci, ale mam aj nove kusky.. je dost kvalitne.. ale stve ma ze je made in china 😠 😠 😠 no aj tesco bodynka nam robia paradnu sluzbu 😉 hlavne teraz ked sa plazi a rukavy ma za dve hodky ako robotnik, co cely den kope jamy . mam pocit, ze tu ani neupratujem 😒 a to kazdy den beham s vysavacom
@mici111 k tym jogurtom, radsej biely neochuteny a s co najkratsou trvanlivostou 😉 dochutis potom radsej doma ovocim.. lebo do tych prichuti davaja celkom slusne cukru , modifikovane skroby a neviem co este vsetko :( ale u nas jogurty este urcite nie.. ak , tak po 1.roku...

monky1
14. mar 2011

ahojte babule, boooze, u nas je dnes bozske ticho ... Hanka je v skolke, cele doobedu sa venujem Elinke .. normalne som zistila, ze som ju za posl. 3 tyzdne co bola Hanka doma "zanedbavala" .... jednoducho sa nedalo ... ani nervy nemam, nema kto napriek robit, ani kricat nemusim ... no kraaasny den 😵 😵 😵

len spat sa jej nechce ... idem o chvilu do skolky, tak trosku pofurikujeme po sidlisku a snad pospi v kociku

ale zato co stvara pri kojeni .... normalne liham z nej - vecer, ked pije - papa poleziacky a to je ako drava selma - nevie, na ktore prso skor skocit - doslova SKOCIT .... ona si ich prestriedava - si ma steluje ako otocny stojan s pohladnicami 😀 😀 😀

@mojalili to potesi ☹

@zojec ale som sa zasmiala 😀 😀 😀 ... musi byt zlata, ked ti kyve nie nie, ked k nej ides s miskou 😀
Eli zvykla kyvat nie nie nie na otazku - Nebudes dobra??? 🙂 ... ale uz ju to preslo

deniskateniska
14. mar 2011

@ellysa my to iste, len o 5,05.. ☹ zaspal o siedmej na hodku a teraz o desiatej urevany ako nikdy.. nerobi mi toto dobre...
@chani ja keby som chcela znacku daku lepsiu pre maleho, ani neviem kde najblizsie to je asi martin alebo zilina.... 😅 ale stavaju u nas komplex taky kde je bata, dracik a take obchodiky tak dufam ze tam nieco bude.. zatial mame bodynka len tesco, a z nich boli dobre len jedny, ostatne ci uz disney alebo ktore sa roztahali roztrhali pod pazuchou alebo tak.. ale kupujem len tam bo nemam dat za jedno body tolko co v tescu za 3 😒
@zojec o tom jogurte - som skusala malemu dat aktiviu bielu obycajnu... svokra u nas bola tak som mu dala bo sa nechce kojit ked nie je v klude alebo sam doma... no tak som mu dala a ksichtil sa riadne... a ta hned cukru mu tam daj a ved to trosku moze... som ju skoro zahlusila... je to moje dieta a nebudem ho napchavat cukrom alebo takymi debilinami nie? 😠 😠 😠 staci ked mu sladke dam raz za cas napr brumika alebo tak... joj a ma bude presviedcat 😠 😠 😠

mojalili
14. mar 2011

@monky1 MOni, dakujem moc a moc a moc za recept, v piatok idem na to a potom hodim foto, ok? 🙂

deniskateniska
14. mar 2011

@monky1 😀 😀 😀 nas zacal vyvadzat riadne ..... ked zbada naznak vystrihu alebo prso tak oci dokoran otvori a hodi sa mi na cicku ci je hola ci nie 😀 😀 a rehoce sa chyti pusti chyti pusti... 😅

miculienka
14. mar 2011

@zojec - moja opica už tiež ovláda od jedného času krútiť hlavou keď nechce , podarené sú tie deti pri tom a od piatku mi predvádza ďalší znak - svetlo - kuká na lampu a otvára a zatvára pästičku , vie už aj obidve naraz - že mliečko - zvykne si to sama precvičovať ale ešte to nepoužila na účel pýtania mlieka , sa tomu teším, aspoň je rozumná keď už hýbať sa jej nechce 😵