icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

sportpark
26. júl 2010

ahojte máte niektora skusenost s homeopatikami? na koliku?

angie267
26. júl 2010

@anjelicek26 no dufam ze to rozkojime, ano mame zabku na podnebi ale uz sa to lepsi, tak dufam ze aj mne sa to zlepsi..... no hlavne ze sa ti to neprenieslo na bradavky

monky1
26. júl 2010

@weirdo nie, ta je po dnesku uz asi neucesatelnaaaa 😀 😀 😀 ... a este cakam kamosku s 3-rocnou Emkou, tak snad neostane Modelka holohlava 😀
a zaneprazdnena je ... vid foto ... doobliekala sa, ona je mamka, ma ochrancu bobrika, kt. strazi ju a Modelku ... nech robi co chce, hlavne ze sa sama hra 😀 , lebo ja upratujem

weirdo
26. júl 2010

@angie267 - uf uf, ale ja super, ze aspon vies pricinu! A ten Canesten musis zmyvat pred dojcenim? Drz sa, snad sa mala vrati este k prsniku, ako radila @anjelicek26, treba dat najmensi cumlik, aby sa narobila a teda prsnik bol lahsou volbou 🙂

angie267
26. júl 2010

@weirdo ano musi sa zmyvat pred dojcenim, ale snad to zvladneme ☹

weirdo
26. júl 2010

@monky1 - eeeeej bistu, aka modna navrharka 😀 . Podarena 😵

weirdo
26. júl 2010

@angie267 - zvladnete, ale musis mysliet pozitivne, lebo sa to prenasa na malu a to neni dobre ... takze co to? Zvladnete! 😉
Na ten Canesten sa pytam, lebo mozno ho zacnem pouzivat, tak ze ako zmyvat? Len vodou?

jarus8
26. júl 2010

Ahojte, mi klobúčikujeme, zatiaľ žiadny problém, len sme v 6. týždni, takže včera papal akoby týždeň nejedol a dnes len spí a papá, normálne neviem čo so sebou, celý deň len sedím za kompom a pozorujem ho či dýcha.

Inak s klobúčikmi žiadne problémy, dokonca mlieka neuveriteľne veľa, ale skúšam stále aj bez nich. Len mladý pán nevie otvoriť dokorán ústa. Už v pôrodnici mu sestrička musela nasilu otvárať ústa. Dokorán ich má len keď reve ako tur. Neviete ako na to? Nemám žiadne zápaly ani sa nestráca mlieko, kľudne budem klobúčikovať ďalej, ale lepšie by bolo bez nich, nie?! 😉
Ako tomu hladošovi otvoriť ústa???
Inak všetkým Hankám a Ankám všetko naj... 🙂

weirdo
26. júl 2010

@jarus8 - aj moja mala malo otvara usta ... to bol aj dovod, preco sme 3 tyzdne odsavali a davali z flasky ... potom sa podarilo chytit. Prvy tyzden ci dva sa nacucla iba vtedy, ak riadne revala, vtedy otvorila usta. Casom sa naucila viac a teraz ju kojim z prsnika mesiac a este stale to neni idealne, poleziacky vobec nechce otvorit a ked kojim na vankusi, tak akotak otvori, podla nalady 😀 . Ale citala som, ze detom s tym treba pomahat, normalne otvarat pusinku a oni sa to vraj naucia ... tak stale dufam, ze to coskoro bude 100% 🙂 . Aj Tebe drzim palce ...

angie267
26. júl 2010

@weirdo ano staci len s vodou pekne poumyvat, prave idem skusit aj ja 😒

jarus8
26. júl 2010

@weirdo no, problém je v tom, že Branko papá len po ležiačky. V sede vydrží ťahať len 5 minút, inak dojčíme niekedy aj 40 minút.
Možno problém bude aj tam, že po ležiačky sa mu chytá bradavka ešte ťažšie.

ellysa
26. júl 2010

ahojte, tak naučila som svoje dieť labzovať a teraz nespí doma, tak sme zasa museli ísť na trojhodinovú prechádzku a dieťa chvalabohu spalo celý čas a ešte driemka-prešli sme asi 10 km no aspoň schudnem 😝
baby moja nie je kojená a už nekakala 2 dni ☹ , bruško ma mäkké, prdká, neplače ale je to normálne? my s tým musíme mať v kuse problém 😠

@sportpark ja som bola u detskej čo je aj homeopatička, dala nám chamomillu vulgaris, lycopodium clavantum, gastrocynesine, a jánsky olej na bruško, na začiatku to super zaberalo, ale neviem, či si už zvykla alebo čo, ako som písala zasa máme problém s kakaním, ale koliky nám prešli, už len má problém vykakať sa

cmuky82
26. júl 2010

@monky1 super fotky malej prajem jej vsetko najlepsie 🙂

ellysa
26. júl 2010

@monky1 všetko naj naj naj k meninkám. Hanka je krásna slečna
inak my sme dnes skúšali šatku a takto to dopadlo
a už sme hore, ale stihla som kávu vypiť 😝

cmuky82
26. júl 2010

@ellysa strasne je zlatucka v tej satke 🙂

fatimuska
26. júl 2010

@weirdo nie nám to nekombinovali s ničím, samostatne nám to dali stojí prvá dávka 66 eur, ale poisťovna prepláca 11eur, tak 55 eur

anjelicek26
26. júl 2010

@ellysa - mala je nadherna v satke 😵

U nas satka neprichadza z dovodu strasnej pazravosti mojho syna vobec do uvahy. Akonahle ho mam co i len pol metra od prsnika, mysli len na to jedno - ako sa dostanem k jedlu!!! A knuci, tlaci sa tam, driape, ovoniava, oblizuje cez tricko. A to moze byt najedeny ako sud. U nas ani nejake velke pestovanie nefici, aj zaspava pekne sam po leziacky... lebo inak by bol furt prisaty 😝 Vsak je to aj na nom riadne vidno 😠

ellysa
26. júl 2010

@anjelicek26 som sa pobavila, musí byť chutný pri tom 😀 😀 😀
no tak práve sa na tri prdy po dvoch dňoch zasrala až za ušami, ale bolo to úplne kaki hnedo zelené,až čierne je to normálne, alebo to riešiť u doktora

sportpark
26. júl 2010

elyssa a kam chodis k lekarke? poznate nejaku dobru v Bratislave?

sportpark
26. júl 2010

ellysa aj my tak kakame v pohode skus daj teplu prevarenu vodu nám to dnes zabralo......a ake ste mali presne práznaky koliky?

tintinka1
26. júl 2010

@ellysa malinká je strašne zlatá a koľko má vláskov. Náš Alex má len taký poprašok a aj z toho mu už polovica vypadala . Ale hádam narastú.
@anjelicek26 to s tým jedením akoby si môjho malého opisovala 😀 tiež to na ňom už riadne vidno aká je gulička. A to ho kojím každé 3-4 hodiny.

mirka12011
26. júl 2010

babky hlasim uspesne pokakanie sa to bola spust po 4dnoch 😀
tak dufam, ze aj ostatny sa uz pokakali alebo pokakaju....

mirka12011
26. júl 2010

inak pridala som nove foto do albumu tak kukuc 😉

sofinka2009
26. júl 2010

@anjelicek26 nevies kolko mate teraz priblizne vahu?

anjelicek26
26. júl 2010

@sofinka2009 - no vcera mal 5004 g 😀 Uz len 96 g a zdvojnasobi porodnu hmotnost 😅

monky1
26. júl 2010

dakujeme za priania a vsetkym Ankam - Hankam zelame vsetko naj k dnesnemu sviatku 😵

sofinka2009
26. júl 2010

@anjelicek26 tak to uz mate pred nami riadny naskok my este len 4000 teraz cca 4200 maximalne.

anjelicek26
26. júl 2010

@sofinka2009 - neviem, z coho tak pribera...no ale tak len spi a je, tak asi je to tym... on ani nie je hore cez den...tak tri hodky do dna maximalne, zvysok prechrape... strasne pohodove decko 😎

Som mu dnes kupila nove lehatko, tak sa tesim... mame take hojdatko/lehatko, ale to podla mna nie je take, ze si ho dam, kam potrebujem, je to nespratne...

bubina1
26. júl 2010

baby ... mam otázku... na ktorej strane v aute je bezpečnejsie vozit bábo vo vajičku (samozrejme vzadu.. s tým, že ja som šofér)
ja by som vajíčko dala na tu stranu kde je spolujazdec... ale ked sa tak zamyslim tak na strane šofera by to možno bolo bezpečnejšie, kedže sofér sa instinktívne chráni pri nehode

bubina1
26. júl 2010

... a dnes mi volala kámoška, že odkedy berie pona probiotiká tak malý nema problém s bruškom....