icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

monky1
14. mar 2011

@ameanda aj u nas je vysavac "odlozeny" v obyvacke - ale my viac ako prach zo zeme sopliky tahame 😀 😀 😀

ameanda
14. mar 2011

@monky1
Matusko tiez v poslednej dobe meni polohy pri papani
da sa na brusko a taha
a ked ho to prestane bavit, tak sa mi prisaje na brucho a ustockami "prdka"
a cim viac mu to prdka, tym viac to skusa a uz je aj po papani 🙂

ameanda
14. mar 2011

@miculienka
sikovna! a mala je zlata, zjavne sa jej v "bazene" paci 🙂

mici111
14. mar 2011

@monky1 inak ja kavu pijem uplne normalne, take dve denne..a mala spi v pohode 🙂

ameanda
14. mar 2011

@monky1 🙂
ja mam kadeco ine "odlozene" v obyvacke, nakolko pri malom uz fakt nic nestiham

a nastastie my vysavame sopliky tak raz-dvakrat do tyzdna

ameanda
14. mar 2011

@miculienka
my nedame jogurt vobec 🙂
dam prvy lyzicku, maly hodi kysly ksicht a cokolvek ine mu z tej lyzicky davam, tak pery zovrete a "ee"
tak som tu od vas odkukala tip na podavanie tekutin zo striekacky
dam mu tam stavu z hrusky a po stave mi uz pekne papa, len jogurt uz neskusam 🙂

hori
14. mar 2011

@anjelicek26 este neviem, az v stredu... potom sa vam ozvem, ako som dopadla... no mrska este stale nedorazila... 😉

ellysa
14. mar 2011

@hori držím palce aby to dopadlo dobre 😉

anjelicek26
14. mar 2011

@hori - juuuj drzim vsetky prsty, nech tam krasne bije srdiecko 😵 😵 😵

julinka2787
14. mar 2011

kočky tak dnes bola poradňa konečne po troch mesiacoch a máme 8870g 😝 😅 a vraj má tatianka inteligentnú tváričku, že vraj tak na tri roky. no neviem čo dokina jedla, ale teda mne sa nezdá tatianka v tvári nejaká vyspelejšia. 😅 a vraj je krásne bábo a je s ňou úplne spokojná... a máme zaradiť RYBU (!!!! 😨 !!!!) do jedálnička. vraj hocijakú, či sladkovodnú alebo morskú. no môže čakať. 😀 a vraj aj špenát môžem zaradiť. nuž predbehla som ju už o pár mesiacov. 😀 😅 a mali sme pochválený aj jedálniček.

riska
14. mar 2011

@julinka2787, no kde ti doktori na to chodia, povedz? 😲 😉

anjelicek26
14. mar 2011

@julinka2787 - jej vy mate dnes na chlp rovnako, ako ma Maxik vahu, sranda 😵 😵 😵 A doky cislo, ze rybu 😕 😕 😕 No esteze vie kazdy svoje, ze ano 😎

julinka2787
14. mar 2011

@riska no a viem ti ja? 😀 😀

julinka2787
14. mar 2011

@anjelicek26 no asi sú si súdení títo naši dvaja drobci. 😀 😀 😀 no dokina je super, len teraz taký prvý akože prešľap by som povedala. ale aj tak si každý po svojom spraví. 😉

anjelicek26
14. mar 2011

@julinka2787 - ako ja poznam maminy, co davaju rybu, ja by som sa bala, ze mi dieta potom opuchne. Ked das prvy raz a dieta neopuchne - zo sladkovodnej ryby - tak alergiu nema a pohoda, mozes davat, no ale kto to vie dopredu? Z morskej ryby moze zareagovat aj ked alergiu priamo nema - Saska ryby je bezne a v 3,5 roku flaky po tele, cela opuchla, no des...

Tati je ale dlhsia, ako Max, ze? Ten ma len 72 cm stale...

julinka2787
14. mar 2011

@anjelicek26 no ja s rybou určite počkám ešte dosť dlho... 😉 no tatianka mala tak pred mesiacom 74cm čiže tých 75cm už asi má. zajtra odmeriam. na poradni ju nemerajú do dĺžky. len vážia a hlavinku merajú

puhinka
14. mar 2011

@monky1 ,tak to hej,obvolá všetkých aj za mňa a to ste ho ešte nevideli,keď ja alebo mama telefonujeme,on normálne žiarli 😀 😀 😀 vtedy najviac kričí 🙂

puhinka
14. mar 2011

@hori ,nooo,že by sa tam niečo klubalooo? 😀

no a ja som nenormálne vytočená na mm,ako príde domov z práce,ja chcem sť do sprchy,samozrejme,že mi nešla teplá voda a on mi ju nechcel ísť zapojiť a ja už som bola pri tom nahá a potom mi ešte pizukoval,že prečo si berem JEHO notebook do postele,lebo že to je JEHO a že keď ho naserem,tak mi ho zobere.tak som mu povedala,že je hajzel a že neviem,prečo mi robí naschvál,že sa naozaj nemám kedy cez deň osprchovať a on sa zobral a išiel spať do obyvka,tak tu teraz ležím celá mastná,ale notebook som si nedala zobrať...a ešte on mi povie,že tam máš svoju krabicu,to akože môj počítač...kebyže mu ja poviem,že toto je môj dom,tak by sa somnou ani nebavil a išiel by preč...ale dom je naozaj môj,...a mamin a bratov 🙂

anjelicek26
14. mar 2011

@puhinka - rozdychavat rozdychavat, za hadku take kraviny fakt nestoja 😉 Kto ti teraz zapne vodu, hm? Moj drahy keby stojim pred nim naha inak mysli na ine veci, ako na notebook v posteli 😕

puhinka
14. mar 2011

@anjelicek26 ,no nikto mi j nepustí,dnes sa sprcha nekoná... 🙄

ellysa
15. mar 2011

dobré ránko, my noc otras, celú prerevala a premrvila sa, dnes finito budíček o 6.00, ale tak čo je to proti tomu, čo sa deje vo svete 🙄

jenie123
15. mar 2011

@ellysa my sme mali presne taku istu noc.. este pridam, ze o 4 sa zobudila do 5, nakoniec som ju este prehovorila na hodinku spanku.. Takze sme od 6 hore.. ☹

mojalili
15. mar 2011

@ellysa Pridavam sa k tebe.....Danka sme ulozili o 20tej, isli sme si tiez lahnut, ze aby sme sa vyspali...o 21 hod budicek, do 22 hod som ho 4x uspavala...o zbytku noci ani nehovorim...niekedy aj 2x do hodiny... 😖 😖 😖 😖 😖 a rano o 5.30 hore. Esteze sa tak krasne vykakal do nocnicka... Ja uz vazne neviem, co mam proti tomuto robit... ☹ Akoze 4 mesiace s malymi prestavkami je fakt dost aj na vola...

@monky1 no a MM stale trepe o dalsom babu... 😖 😖 😖 😖 😖 😖 😖 Maminka mi nebude varovat od septembra, tak aj praca padla, tak budem doma na materskej 3 roky. 😒 co už.... ☹

Akoze co on teraz robi......je rohlik, ja som mu davat nemohla, jedoval sa. TEraz reve, lamentuje, rohlik roztiera po stole, je to vsade, krici a jaci....no keby mal viac, tak mu nalatam na zadok vychovnu,.... 😠 😠 😠 Normalne je jedovity....a ako si s LILI uz robia zle....no hruza. Len davam pozor a vysvetlujem, co maju robit a co nie...

j.a.j.a.j.a
15. mar 2011

@matkaasebko alergia na prasok....ked sa vyhadzeme z jedla tak mame take male cervene vyrasky a viac alebo cerveny flak na pusinke

ellysa
15. mar 2011

@mojalili no pekne s nami tie naše poklady zametajú 😕 😅
moja si zasa dnes olizla glanz do umývačky, tak čakám čo bude, bože ani sekundu ju nemôžem nechať, navyše už sa hocikedy pustí, však už vie chodiť nie 😝 a tak ju švacne, čakám prvú rozbitú gebuľu

dúfam, že za chvíľu zaľahne a ja s ňou, v byte mám taký bordel, no grc, ale kašlem na to

mojalili
15. mar 2011

@ellysa aj mna velmi lame, navyse o 11:30 musim letiet pre LILI do skolky, zaveziem deti k mojim rodicom a ideme na pohreb.

Vcerajsi den som mala zabijak. 5.30 - budicek, umyla som ladnicku, navarila, dala prat, o 11.00 - svokre zaviezt Danka, 11.30 pre LILI do skolky, zo skolky pre veniec na pohreb, domov vyvesat oprane pradlo, o 13 hod zaviezt LILI do ZUS, na socialku - neposlali mi za 2 mesiace prispevok, do Tesca na nakup, zaviez domov a do hodiny rychlo pre LILI o 13:30, poto pre DAnka ku svokre, a o 16 hod doma. MM prisiel, ze co som varila......do vecera som sa s nimi musela hrat, zabavat o 18.30 som umyla a ulozila LILI, o 19 hod Danka, o 20 hod zaspal a ja tiez som sla a o 21 hod bol opet kolotoc co bol hore......tak mozem sa ja nudit,??????? a kedy mam spat? Dnesok bude podobny..... 😠 😠 ☹ ☹ ☹

mojalili
15. mar 2011

@mojalili a najhorsie je , ze LILI je vo veku, ked si vsetko berie , "maminka ty sa venujes len Dankovi a mne nie",ziarlia na seba.....ked sa obaja na mna vylipocu, tak mam co niest - LILI 16kg a Danko 10kg (aj viac). 😀

bakatuska
15. mar 2011

caute

@mojalili ojojooooj mas to veru niekedy tazke to ked ta takto citam ja dam doma asi zlaticka i ked su dni ze si to idem hodit 😀 ale za to sa v noci vyspim 😉 kojim ho ani neviem kedy, on len zamrnci, napoji sa na napajacku,odpoji a spime dalej 😀

riska
15. mar 2011

@mojalili, uf, mas toho požehnane 😖
@ellysa, a ako oliv pokračuje s chodenim? 😵