Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@miculienka tak to som rada, ze nie sme sami 😉 My sme sa zacali prevalovat tak 2 tyzdne dozadu...predtym ked mala remence tak chudatko sa jej nic nedalo, ale v rukach ma poriadnu silu........kedze nozicky moc pouzivat nemohla. Ale som nesmierne stastna, ze uz nemame tie remence.
ahojte maminky. tak my sme mali otrasnu noc, blacala som po starom bo maleho mi chrapanim budil... wrrrrrr.. tak sme od polnoci do druhej - tretej sme boli hore 😠
@deniskateniska - sa divim, ze este nepadas od unavy 😖 Ja som mojho odstahovala do inej spalne, to jehoo pokasliavanie a chrapanie tiez nemienim pocuvat 🙄 Maxik spal od 20:00 - 00:30 - 07:00 takze tazka pohoda, nestazujem sa vobec
@hori - a test ti silnie? To by mal byt predsa jasny znak... som veelmi zvedava 😵
@matulik284 - to bude dobré 🙂 😉
@deniskateniska - aj u nás to tak býva , len nebľačím po ňom, ale drgám doňho aby sa otočil na bok , raz sa nasral a išiel spať do obývačky 😅
@hori a kedy ideš ? fuha, aj ja som zvedavá
a som zabudla , ideme mať 5. zub , dnes som uvidela čiaročku na ľavom očáku , na počudovanie spí dobre len jesť nechce
@miculienka uz ani to nepomahalo, a to som uz vybuchla proste som to nevydrzala ked maly po x ty krat sa zobudil tak som tak drgla do nho a vravim mu ze ci ho bavy budit maleho 😀 😀 a este hocico ine 😀 😀 😀 a ten chudak vykukany ze co od neho chcem 😀 ale 🙄 som ako matoha... ☹
@anjelicek26 no keby som ho odstahovala do obyvvky spat tak by som si asi na to zvykla a odcudzili by sme sa... inokedy mi to nevadi, ani moc moc nechrape ale ked ma maly zly spanok a toto... 😠 😠 😠
@deniskateniska - my sme to tak poriesili a pochvalujeme si to, o odcudzeni ani reci a ja sa konecne normalne vyspim.... ono sa to takto nedalo... aby ma budilo dieta a do toho este aj on... ja mam strasne lahky spanok, ked mam babo...vsetko ma preberie... to sa zasa zrovna, ked maly zacne prespavat celu noc, aj pri Saske to tak bolo, to chrapanie mi uz tak nevadilo potom... uz som vravela drahemu, ze maly je uz u seba v izbe, o nejaky tyzden-dva sa moze zasa nastahovat 😅
@miculienka - gratulujem k zubocku, u nas taky tak... jest nechce... a spicka 8. zubu je uz tiez vonku 🙄
@deniskateniska - sa nečudujem , malý Romík by asi chcel na disku ísť 😀 keď vnoci flámuje , cez deň spí ?
@anjelicek26 - ach tie zuby , potrápia tých malých ☹ , vy už 8. fíha , blahoželám - malý zuboš 😵
@miculienka - no Max je selma zubata, aj Saska mala v roku kopuuu zubkov 🙂
Idem ja vybrat krpucha z postele, spat sa mu tam nechce, tak ho pritisnem k sebe, budeme spinkat spolu 🙂
@anjelicek26 no moj o prestahovani ani pocut... oni su tak vychovany, svokrovci ked nie su pri sebe tak sa im ani spat neda 😀 😀 😀 ako mne by to az tak nevadilo ze by bol prec, presne ako vravis aspon by som sa vyspala 😀
@miculienka no ved to ze on si pospi cez den ale co ja 😅
@anjelicek26 praveze nesilnie... ta druha ciarocka je stale slaba... sotva viditelna...
@miculienka @lenocka84 zajtra
@deniskateniska - mala by si mu denné spánky skracovať , on je vyspatý a v noci potom vyvádza , má to domýlené , len to je na figu, že človeku je ľúto zobudiť drobca keď búva , aj moja už teraz dlho chrní, idem robiť nejaký menší rámus a by sa prebrala , lebo tiež budeme v noci tancovať
@hori - tak dobre pochoď , len teraz neviem k čomu držať palce - aby bolo alebo nebolo , ale to je asi momentálne jedno , však ? ak bude , tak sa budete tešiť na súrodenca 😉
@hori - a máš ten istý druh testu alebo rovnaký ?
@hori ja ked som otehotnela robila som si 2 testy v priebehu 2 tyzdnov ziadny neukazal ze som tehotna.potom som ti urobila 23.10.a vysiel mi test tiez tam bola slaba ta druha ciarocka.isla som lekarovi a ten mi povedal ze som v 8 tyzdni.takze je mozne ze cakas druhe 😉 ja som mala tu ciarocku uuuplne slabunku a bum 8 tyzden
takze video sa padarilo pridat tak dufam ze to aj pojde
https://www.youtube.com/watch?v=IbtTbJuTJq8takze Tomiho bezkanie
@majuto - boze aky je naaadherny a ten usmev 😵 😵 😵 Tie prve minuty stvornozkovanie, postavenie sa, to sa chytame, ten zvysok dojde max od vas priucit 😅 😅
@majuto no ten je úplne perfektnýýý 😵 😵 😵 šikulko malinký!! a tý radosť 😵 😀
@anjelicek26 kludne dobehnite dame školenie 😉 este pridame aj lepsie ale uz sa zobudil bobak takze asi az vecer.no ale spanok dal dobrý isiel spat o pol 10tej a zobudil sa teraz.
ahojte.potrebujem radu.mala mi vcera aj dnes vracala ale len mliecko(kojim).aj kasle a trochu ma sopliky.teplotu nie zatial 😒 neviete mi nieco poradit neake kvapky alebo nieco?mam s nou ist lekarke ked zvracia?dakujem
@basa23 - moze zvracat, ak jej zatekaju sopliky, zaludok to nevie stravit. Skus co najviac odsavat. Ak vidis, ze ju napina a teda zvracia fakt vela, tak kup v lekarni hylak forte a 10 kvapiek mozes davat uz v tomto veku (skonzultuj telefonicky s doky), kup si kuliska (tiez na rehydrataciu) a davaj po lyzickach a ORS 200 od hippu. Ale rovnaku robotu ti spravi aj voda z ryze, davana po lyzickach ci cierny caj. Stiahne zaludok. Kedze kojis, mozes kojit dalej, ale vsetky ostatne prikrmy (najmä mliecne) vylucit, ostat pri suchom rozku ci kukucervoch, nesladenom caji a ryzi...
K lekarke by som pravdu nesla - vsade kopa chorych deti... ak je to len viroza a pekne pije z prsa, reaguje, nie je dehydrovana, lekarka ti moc nepomoze... len v cakarni nieco nachytate. Mozes jej zavolat a preliecit doma, keby zacala byt apaticka, tak k lekarke ci na pohotovost (tam pomozu najlepsie, daju infuzku)
@anjelicek26 dakujem 😉 poslem muza do lekarne.budem musiet ju nutitk flaske cstejsie nakolko ona moc z flasky mi nechce.zas mliecka uz tolko nemam v poslednej dobe a ona nie anie z flasky 😒 stale je placliva.k tomu este jej ide zub ma modre dasienko uz 3 tyzdne a stale nic.presne lekarke sa preto bojim ist lebo je kopec chorych deti a zas jej pacne antibiotika skusim preliecit doma.a tak ci tak v pondelok ideme na poradnu,ale snad dovtedy bude zdrava.dakujem este raz 🙂
@anjelicek26 este mam otazocku kym nema teplotu myslis ze mozem ist s nou von?lebo je tak krasne a doma spi len polhodinku ani to nie dnes.uz od pol 3 rano bola hore.

@zojec - tuším už nemajú , minule som to kukala a teta to akurát menila , možno už doplnila , pekná je tá vzorka
že puľer 😀 😀