Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@basa23 - urcite bezte von, spravi to obom dobre 😵
@miculienka niekedy sa mi ho nepodari zobudit... a ked sa zobudi tak je zly ako cert... ale spava 3x po hodine, niekedy ani no nie. ak nema tie 3 spanky tak potom vecer zaspi este dennym na hodinu a sme do rana hore, tak sa snazim aby sme tie 3x dodrzali...
@majuto paaaaaaaaaaani... to je iny sikovnicek.. to ja cumim normalne.. 😕 😕 😀 😀
@basa23 ked nema teplotku sup sup vonku, len pomozes uvolnit sopliky 😉 pomaha to riadne... aspon sa vybuvka.... vrackat moze z hlienov a soplikov co jej zatekaju... a ak ti nechce flasku, tak poharik... my sme tak riesili 😉
no babenky, tak mi to nedalo a spravila som si po tyzdni este jeden tesitk... a som inak oci valila... ked sa bude zajtra doky vyhovarat, ze na sone nic nevidi, tak mu pred nosom zamavam fotkou... 😉
a este fotecka, ako sme sa "vyjarnili" do kocika... (vsimnite si tie lyze vzadu... este som nestihla odniest do pivnice 😀 )
@deniskateniska idem ju prave zobrat von,lebo je umrncana a doma nie a nie spat.snad jej to aspon trosku pomoze troska vzduchu 🙂
@hori no ty kokso, ved to je hotova dialnica 😀 ..... a ti poviem, klobuk dolu ... medzi mm a jeho sestrou je rok aj 4 mesiace rozdiel a povedala, ze to dalo riadne zabrat ... ale zvladla 🙂
ja by som sa len bala toho dvihania babatka, kedze som bola ku koncu nutena lezat 😒
ale velmi velmi ti drzim prsty 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 ... som zvedavaaa
@hori gratulujem a neboj zvládneš . Ešte máš pre sebou cca. 8 mesiacov a to už Lucka bude zase o kus väčšia a samostatnejšia. Inak k nám teraz nastúpil do roboty jeden chalan a to ti poviem , že tý sa majú čo obracať. Má 25 rokov a má dievčatko , ktoré bude mať teraz na konci marca 1 rok a pred 2 týždňami sa im narodili dvojičky. Ako ja si to neviem ani predstaviť .
@hori - to su dialnice moja, gratulujem k fazulke v brusku a neboj, zvladnete to urcite 😵
baby mne už malá tri dni kaká strašne , vždy prekaká komplet oblečenie aj teraz som ju sprchovala 😕 , myslíte, že to môže byť alergia na laktózu v um? hnačka to nie je, je to trochu hustejšie ale veľa a len raz denne
ahojte kočky.dnes bolo zase krásne a ja som mala dosť rozlietaný deň
s mm ráno už vpohode,hneď mi išiel zapnúť teplú vodu,došiel za mnou do spálne pusinku dať,pak mi rańajky urobil a letel do práce 🙂
pak som sa bola rozlúčiť s tou tehotnou sesterkou,zase išla do Izraela a poobede sme boli za druhou sesterkou v obchode,sme sa slnili pred obchodom a pak ku kamoške,ktorá je v 34.tt,som došla k nej,ona na gauči a brušisko ako keby tam mala dve 🙂
jáááj,samé detičky 🙂
a takú mala krásnu detskú izbu pripravenú,ružovo-fialovú...krásne 🙂
a dala mi dve igelitky vecičiek,že ona má toho veľa.no a vecičky od 50-74,takže nič,dám sesterke 🙂
Igorko mi teraz zaspal,tak sa teším,že chvíľa pre seba 🙂
@miculienka ,ale nám išla voda,len sa vyplo zohrievanie vody a mm bol lenivý ísť do pivnice stlačiť jeden gombík 😖
@mojalili ,máš to ťažké s detičkami,ale skús to LILI vysvetliť,veď aj anjeliček má 4-ročnú dcérku a tá sa pekne stará o bračeka 🙂
@ellysa ,jéj,ty máš šikovnú dcérku,koľko mala keď vedela sama stáť?aby som vedela odhadnúť,kedy aj ja sa budem môcť takto tešiť 🙂
@majuto ,téééda,aj tvoj chlapček?to je krásne,teším sa 🙂
@zojec ,manžel musí mať z teba radosť,že si taká šikovná 🙂
@ellysa - ked kaka len raz a nema krce v brusku, uz mesiace ma UM tak to nejaka alergia na laktozu nebude. Nepridali ste do jedalnicka nieco ineho? Novy jogurt? Deti mozu takto zareagovat aj na zuby, ze maju redsie kakanie... no a kazdopadne, ak prekaka, treba ine plienky 😅 Olivka je stihlunka, asi pampersky prekaka bokom ci zadom... mozno treba skusit DM plienky...
@hori - fíha , blahoželám už dnes a potom znova keď to potvrdí doki 🙂
ako som úplne pohoršená,kukám si mimibazár a jedna trubka tam predáva takú istú peňaženku,ako mám za 8 euro...to je krava totálna,ja som ju kúpila úúúplne novú za 5 euro... 😠 😠 😠
@puhinka - keby si videla, kolko stoja veci v nexte tu a za kolko ich predavaju tam, tak to je tiez silna kava... ale tak si vravim, kde je dopyt, bude aj ponuka, pokial su ludia ochotni to zaplatit... tak je to ich problem..

@majuto úplne úžasný je, to je asi najšikovnejšie júnovčiatko 🙂
my sme už doma, malá v kočíku v pohode,na ihrisku sa nešla vynadívať na ostatné deti, super, teším sa, že je už teplo a budeme chodiť každý deň