Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@anjelicek26 ,presne...
@anjelicek26 no prekaká ich aj cez nožičky aj chrbátik, skúsim veru aj iné plienky, akurát mi došli pampersky , len aké, baby poraďte
@puhinka no už dosť dlho stojí sama, okolo nábytku od 7,5 mesiaca a sama od 8, 5
@anjelicek26 no prekaká ich aj cez nožičky aj chrbátik, skúsim veru aj iné plienky, akurát mi došli pampersky , len aké, baby poraďte
@puhinka no už dosť dlho stojí sama, okolo nábytku od 7,5 mesiaca a sama od 8, 5
mangel vcera dosiel o pol1 v noci z prace a ma zobudil suchotanim pod paplonom mojim, tak som sa tesila ze po dlhej dobe konecne, kaslat na spanok...no ale co bolo lepsie asi po 10 min zacalo kaslat na spanok aj nase dieta, rev najvacsi a bolo po sexe, skoro ma svaclo, tak prve co som dnes urobila, ked som doobeda dieta uspala, sup sup dokoncit v noci zacate heh
baby daval tu uz niekto spuntovi kukuricu alebo hrasok?
baby a ešte radu, v pondelok sme pozvané na oslavu 2 ročného dievčatka, čo mu mám kúpiť? ale tak max. do 15 EUR
@ellysa ked na to prides daj vediet, lebo ja tiez potrebujem nieco kupit pre 3 rocne dievcatko.. dnes som bola v hrackarni a teda vobec nic ma nenadchlo, plastelinu z ciny nekupim :( 😠 😠 😠 ale pokukavala som po takej kempingovej stolicke s mackom poo, alebo barbie.. stala cca 12€ uz nepamatam.. ale teda absolutne netusim co kupit.. asi nieco usijem, len netusim kedyyyyyyyyyyy
no fakt netuším, asi naozaj nejakú knihu kúpim 😕 , ešte rozmýšľam, že skúsim nejak vyzvedieť, či majú Spievankovo
ahojte, my dnes máme mesiačikoviny, teda presne máme 9 mesiacov a polhodinu 😀
chcem sa opýtať kočiek, ktorú už majú viac detičiek. Aký máte názor na klasické bugíny? Mám bexu, ale do auta sa nám ju nechce stále narvať a preto rozmýšľam nad klasickou bugínou- kopneš a zloží sa. 😉
@anjelicek26 tak skusim ten hrasok...mladeho mi zatial z nicoho co zjedol nastastie nezdulo 🙂
@jarus8 jeej aj ty mas bexu? a si s nou spokojna?? ci len ja som taka nespokojna s nou??? no ja som prave pre tento pripad kupovala peg perego sí..a velka spokojnost..bexu este necham, na leto ju odtrepem do zahrady, zostane tam, nech ma mala v com spavat a nemusim furt hore dole prevlacovat kocik..
ja som s bexou spokojná, len máme malý kufor a často cestujeme, a tak veci máme na prednom sedadle, lebo dozadu sa už nič iné nezmestí a to musíme dávať dole jedno koleso, bexu chcem používať ďalej, lebo je dosť veľký, malý sa tam môže vyvaľovať, ale na premiestňovanie sa potrebujem niečo malé, skladné, ľahké a lacné 😉
😀 😀 😀
Kto vynašiel karty?
Adam a Eva. Eva odkryla zeleň a ukázala červeň. Adam vytiahol gule a prebil ju žaluďom..

dnes bolo fakt uzasne vonku, vacsinu dna sme stravili na vzduchu 🙂) je to uuuplne supeer...
mlady muz sa dnes pustil a vydrzal par sekund stat sam, tak sa tesujeme 🙂