icon

Júnové bábätká 2010

aktak
29. jún 2010

dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂

chani
15. mar 2011

dnes bolo fakt uzasne vonku, vacsinu dna sme stravili na vzduchu 🙂) je to uuuplne supeer...
mlady muz sa dnes pustil a vydrzal par sekund stat sam, tak sa tesujeme 🙂

chani
15. mar 2011

@majuto super sikovny je, frci ako draaak 🙂)

puhinka
15. mar 2011

@anjelicek26 ,presne...

puhinka
15. mar 2011

@chani ,gratulujééém 🙂

ellysa
15. mar 2011

@anjelicek26 no prekaká ich aj cez nožičky aj chrbátik, skúsim veru aj iné plienky, akurát mi došli pampersky , len aké, baby poraďte
@puhinka no už dosť dlho stojí sama, okolo nábytku od 7,5 mesiaca a sama od 8, 5

ellysa
15. mar 2011

@anjelicek26 no prekaká ich aj cez nožičky aj chrbátik, skúsim veru aj iné plienky, akurát mi došli pampersky , len aké, baby poraďte
@puhinka no už dosť dlho stojí sama, okolo nábytku od 7,5 mesiaca a sama od 8, 5

chani
15. mar 2011

mangel vcera dosiel o pol1 v noci z prace a ma zobudil suchotanim pod paplonom mojim, tak som sa tesila ze po dlhej dobe konecne, kaslat na spanok...no ale co bolo lepsie asi po 10 min zacalo kaslat na spanok aj nase dieta, rev najvacsi a bolo po sexe, skoro ma svaclo, tak prve co som dnes urobila, ked som doobeda dieta uspala, sup sup dokoncit v noci zacate heh

chani
15. mar 2011

baby daval tu uz niekto spuntovi kukuricu alebo hrasok?

zojec
15. mar 2011

@majuto jeeeeeeeeeeeej 🙂 tak to ja sa este asi poriadne nacakam 🙂 krasny.. 😉 @hori, gratulujem k dialniciam.. aj ja chceeeeeeeeeeeem 😉

zojec
15. mar 2011

@chani ja davam bezne aj hrasok aj kukuricu, hrasok zeleny nenafukuje, a kukuricu treba testnut 😉

chani
15. mar 2011

@zojec som dnes robila psenovy nakyp, akozeee to je pruuuudko jedleeeee, tak som sa toho obzralaaa, som zvedava co na to povie nas tato masozravec hmmm...kuskus mi ofrflal vcera, tak hadam toto neofrfle 🙂

chani
15. mar 2011

@zojec a ako jej davas, pomixujes aj so supkami aj hrasok aj kukuricu? ja som mu uz skusala kukuriccku ale som ju pracne zbavovala supiek, skoro ma svihlo 🙂

zojec
15. mar 2011

@chani hej pomixujem.. supky sa mixnu v pohode.. 😉 ja sa chystam zajtra na nakyp.. 🙂

ellysa
15. mar 2011

baby a ešte radu, v pondelok sme pozvané na oslavu 2 ročného dievčatka, čo mu mám kúpiť? ale tak max. do 15 EUR

zojec
15. mar 2011

@ellysa ked na to prides daj vediet, lebo ja tiez potrebujem nieco kupit pre 3 rocne dievcatko.. dnes som bola v hrackarni a teda vobec nic ma nenadchlo, plastelinu z ciny nekupim :( 😠 😠 😠 ale pokukavala som po takej kempingovej stolicke s mackom poo, alebo barbie.. stala cca 12€ uz nepamatam.. ale teda absolutne netusim co kupit.. asi nieco usijem, len netusim kedyyyyyyyyyyy

riska
15. mar 2011

@ellysa, ja použivam babylove z dm, a som fakt spokojná, tiež mi párkrát ešte ako malá pampersky prekakala, potom sme už mali pokoj 😉
a ja by som skusila možno niečo v knihkupectve vybrať, nejakú interaktivnu knižku
@chani, a maš recept? 😉

anjelicek26
15. mar 2011

@ellysa - fakt skus DM plienky.. kamoska ma tiez taku stihlotku vysoku a pochvaluje si ich 🙂

@zojec - usi malej zasteru s jej menom, to urcite bude super 🙂 Teda to by aj Sasku este teraz nadchlo 😵

@chani - my hrasok bezne davame... a pohoda... jedine z karfiolu ho naduva az strach...

ameanda
15. mar 2011

@majuto
jeeej, strasne je zlaty Tomasko
🙂

ameanda
15. mar 2011

@hori
ja sa tesim z vysledku 🙂 neviem ako ty 😉
super, blahozelam!

ellysa
15. mar 2011

no fakt netuším, asi naozaj nejakú knihu kúpim 😕 , ešte rozmýšľam, že skúsim nejak vyzvedieť, či majú Spievankovo

jarus8
15. mar 2011

ahojte, my dnes máme mesiačikoviny, teda presne máme 9 mesiacov a polhodinu 😀
chcem sa opýtať kočiek, ktorú už majú viac detičiek. Aký máte názor na klasické bugíny? Mám bexu, ale do auta sa nám ju nechce stále narvať a preto rozmýšľam nad klasickou bugínou- kopneš a zloží sa. 😉

chani
15. mar 2011

@anjelicek26 tak skusim ten hrasok...mladeho mi zatial z nicoho co zjedol nastastie nezdulo 🙂

chani
15. mar 2011

@riska myslis na ten psenovy nakyp ci?

mici111
15. mar 2011

@ellysa inak som sa fajnovo vytocila na to Spievankovo, ja som to kupila v panta rhei za 12,99 evri a na stranke mama a ja to maju za 8,20...ze aky rozdiel????

mici111
15. mar 2011

@jarus8 jeej aj ty mas bexu? a si s nou spokojna?? ci len ja som taka nespokojna s nou??? no ja som prave pre tento pripad kupovala peg perego sí..a velka spokojnost..bexu este necham, na leto ju odtrepem do zahrady, zostane tam, nech ma mala v com spavat a nemusim furt hore dole prevlacovat kocik..

jarus8
15. mar 2011

ja som s bexou spokojná, len máme malý kufor a často cestujeme, a tak veci máme na prednom sedadle, lebo dozadu sa už nič iné nezmestí a to musíme dávať dole jedno koleso, bexu chcem používať ďalej, lebo je dosť veľký, malý sa tam môže vyvaľovať, ale na premiestňovanie sa potrebujem niečo malé, skladné, ľahké a lacné 😉

riska
15. mar 2011

@chani, jj 🙂

@mici111, mne ho mm stiahol a mam ho zadara 😀 😝 😀

jarus8
15. mar 2011

@riska aj nám!!!! Ale u nás najviac frčí Spievanky, spievanky od SĽUK-u

weirdo
15. mar 2011

@hori - 😵 zvladnes, neboj ... ja si to neviem predstavit, ale ked clovek musi, tak to ide 🙂

desmodka
15. mar 2011

😀 😀 😀

Kto vynašiel karty?
Adam a Eva. Eva odkryla zeleň a ukázala červeň. Adam vytiahol gule a prebil ju žaluďom..

chani
15. mar 2011

@riska ja som robila podla receptu co ma @zojec vo fotoblogu, len som tam dala aj susene slivky a namiesto vlasskych orechov lieskovce a namiesto 3PL oleja len 1, lebo mangel ma dietu tukovu hehe