Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@ellysa veď staršiemu, náš ešte ani nesedí, takže teraz nie, len som našla dobrú cenu
potrebujem na prepravu autom a keď idem sama na ihrisko, jeho vtrepať do Bexy a ísť sama je katastrofa, bývame síce na prízemí ale vyvýšenom, takže obliecť seba, potom Branka, zniesť von kočík, ten medzitým reve, vybehnúť hore po neho, zniesť ho dole, narvať do Bexy, celého zabaliť a môžeme ísť
dnes si to skúsil aj mm a to sme boli na všetko dvaja a všetci traja sme boli spotení, len sme vyšli von 🙄
takže hľadám riešenie a našla som toto:
http://brendon.sk/Products/ViewDetails/7146?sto...
@riska a kde to sťahoval? mne sťahoval švagor, ale na dvdčku mi to nejde. ☹ možno na noťáku to pôjde, to som ešte neskúšala, ale tak na telke to bude lepšie kukať, nie?
@hori velikáááá gratulka! toto už určite nie je len tak. to je čiara ako svet. 😀 😉
baby idem sa pochváliť, dnes Oliv dostala ponuku na fotenie kalendára, má to byť nejaká charitatívna akcia a budú tam sk celebrity, je to na podporu BA ZOO, celebrity majú byť učesané ako zvieratká a fotiť sa s nimi, alebo budú fotomontáže to neviem a Oliv chcú aby mala nejaká na rukách-akože malý a veľký, no neviem...
@anjelicek26 vy ste btedy šli niekde do agentúry???
@julinka2787, zistim a dam ti vedieť 🙂
@ellysa, jeeeej, supeeeer, oliv je naša hviezda 😵 😵 😵
@riska zisti, ďakujem 😵
@ellysa zisti podmienky a choď do toho. 😉
caute zienky,
tak ja sa hlasim opat z londyna, vcera sme doleteli. mala bola svetova v lietadle, prvu hodku prespala a druhu sa hrala alebo cumakovala z okna na kridlo. 😀 a pocas vzlietania a pristavania nechcela ani cuckat a len pozerala okolo seba, nejaky tlak ju netankoval. 😀 na SK nam bolo svetovo, smutne sme odchadzali, hned by som sa vratila, este nejak presvedcit draheho. 😝 som rada, ze som zopar z vas stretla a v lete si to snad zopakujeme. 🙂
Isabellka sa aj nam rozchodila, zatial len s tym vozickom co tlaci pred sebou, ale lieta ako sarkan. 😵 popri nabytku ju to uz asi nebavi. 🙂 a uz ma 6 zubkov, ked sme odchadzali mala len 2, takze drahy z nej odpadava ako sa zmenila. 🙂
no a teraz k vam:
@hori gratulujem a velmi drzim palceky! 😵
@majuto maly je svetovy a ako sa z toho tesi, podareny.
@ellysa z Olivky krasnej bude hviezda, to bolo jasne uz davno. 😉
@ellysa - my sme nakoniec nesli, predsalen Saska uz neni babo, co sa stale meni a aby mi ju kazdy pedofil ocumoval v katalogoch ci bilboardoch... ponuku ju fotit sme mali niekolko krat... ona je fotogenicka, to je fakt... ale stale som uvazovala nad tym, co s toho ona ma? Jedine by bola este namyslenejsia, ako uz je 😝 Kazdy jej hovori, aka je peknunka, milunka, zlatunka, moje nervy fakt staci... aj tak sa uz citi ako pupok sveta... s tym fotenim by sme to uz len zaklincovali 🙄
Musite sa rozhodnut, v babatkovskom veku je to jedno, dieta sa rychlo zmeni, nikto ho uz nebude spoznavat, u Sasky som povedala nie... mozno ked bude starsia a bude to moc chciet...tak to necham na nej... teraz ale urcite nie. Nevidim nijake vyhody, ktore by to prinasalo pre dieta... len nejaku "popularitu", ktoru dieta aj tak nepochopi a nevie zaradit...
Dobré ránko kočky,
@hori drzim dnes palce u lekara
@ellysa - no teda, Oliv bude mat pamiatku na detstvo 😵
@chani aku ste mali noc? Ja sa k nasej uz radsej nevyjadrujem 🤐 🤐 🤐 🤐 🤐 uz nemam ani slov.
Dnes vyzera byt krasny den, len aby to vydrzalo este dlho, ved pondelok tu mame oficialne JARO. 😀 😀 😀
Vcera som strihala Dankovi ofinu, no strasne, neviem si predstavit, ze by som ho dala masinkou ostrihat kadernicke. Velmi sa potil na celicku, malju dlhu.
dobré ráno, my noec celkom ok, zaspala o 20.00-00.40 začala mrnčať, tak sme ju zobrali medzi seba nacucala sa a spala AŹ do 6.00, potom už samozrejme budíček
ešte neviem či tam pôjdeme máme týždeň na rozhodnutie, ja to beriem ako jednorázovku a myslím, že ten kalendár ani nebude vo voľnom predaji, samozrejme že oni mi rozprávali aká z nej bude hviezda a že sa o ňu potrhajú, ale na to by som sa nedala, nič jej to do života nedá...
ja sa skôr bojím, či by napríklad na rukách niekomu neplakala a tak...

@hori takze k tebe prvej GRATULUJEEEEEEEM 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 😵 no a trosicku zavidim 🤐 to je uuuuuzasneeeee. NEboj, to zvladnes dve deticky pokope 😉 😉 😉
@majuto - naaaaaadherne vie chodit a smiat sa. MM pozeral s otvorenou pusou 😀
NO ahojte babenky a babuliatka.....konecne doma mam chvilku oddych. Z pohrebu sme prisli o 17.30, no hruuuuuuza, deti boli u mojich rodicov v pohode. KOnecne uz spinkaju, len dokedy.....normalne uz teraz mam z toho nocnu moru... ☹
@ellysa Danko kaka aj 3-4x denne a niekedy mu to vybehne az na bodynko, zvycajne, ked jazdi v choditku, alebo sedi. Tiez mame take riedke niekedy, ale v nocnicku som itrnicky... 😀 Ja myslim, ze to riedke ma zo zubkov...
No kuknem dnes Ordinaci a idem spat. Prajem vam dobru nocku. ( u nas nebude, ako obycajne☹ )