Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@riska no tak makeup som asik 100 rokov nevidela hehe 🙂
ale zase doma chodim vacsinou v takych elastikus satockach bavlnenych z tesca, co som si este ako tehu kupila a v puncoskach farebnych alebo elastaky (na tie som si v tehu neuveritelne zvykla) a v obtiahnutych trickach, malokedy v teplakoch a vytahanych trickach, nech sa ten moj chlap ma na co kukat hehe 🙂 sice este mam brusko, ale je mi odpustene 🙂
@riska
aj ja chodim vonku s malym sportovo a vobec ma to netrapi
obcas stretavam take kocky na 15cm stokloch ako kocikuju... samozrejme drogeria okolo nich (kedze kojim parfemom sa momentalne vyhybam, aby to maly tiez nemusel inhalovat, mozno by ho aj naplo, ked by sa prisal 🙂 )
a osobne si neviem predstavit, kedy by som sa stihla tak "nastylovat", som rada, ze nieco hodim na seba a maly nemrnci, ked uz caka v kociku 🙂
a este predstava, ze ho vonku vezmem na ruky, neviem, ci by som na takych stekloch presla meter 🙂
inac musim sa pochvalit
dnes sme mali nejaky sikovny den 🙂
Matusko sa prvykrat sam postavil a tiez spravil par prvych "krocikov" po styroch
baby pomoc,malý mi vo chvílke nepozornosti otvoril sudocrem a prišla som a všade ho malna celej tvári,ruky a okolo neho nagrcané a to som len bola vybrať rožky a odložiť cukor...nemôže sa mu nič stať? čo mám robiť...ako je živý,ako by sa nič neudialo,ale aj tak...máte s niečim takým skúsenosti?
@puhinka ze? ze? ze? 😀 😀 😀 teniisky su najsamlepsie 😀 😀 😀 som citala, ze si bola dnes v Auparku..aj my sme boli..povodne sme sli do sadu, ale zacalo cochlit, ale ked trochu prestalo, tak som sla kocikovat von, lebo vnutri nehrozi, aby mi zaspal..tak som fajne zmokla, ale hlavne ze krpana sa vyspala 😀 😀 😀
@hori pripajam sa ku gratulaciam
@riska aj mne vadi ten sportovy styl, ale na ihrisko sa to akosi ani nehodi nieco ine si dat, ale vcera som sa bola dat ostrihat, tak som vyuzila prilezitost a hned hodila vyssie topanky, kabelku, bluzku a podobne, mne to chyba, v robote sme chodili bussiness casual, tenisky som si vlastne kupila asi az na materskej mam pocit, ok jedny som mala ale to tiez neboli uplne teniskoidne tenisky 🙂
báby,čo mám robiť? nemôže sa mu nič stať?
z toho sudocremu???
tak ja som robila v kancli, kde som mohla síce chodiť aj v rifliach, ale tak nejaká elegancia tam musela byť, ale teraz nehrozí, asi tak dva krát som sa za celý čas niekam nahodila, aj by som sa aspoň učesala a namachlila poriadne, ale kedy? som rada, že sa rýchlo oblečiem a letíme ale tiež si chcem dať spraviť nechty, len kamoška, čo ich robí má za týždeň termín, tak to hádam ešte stihnem
@hori cely den som na teba myslela, ze akoooo ..... jeeeeeeej, blahozelaaaaaaaaam 😵 😵 😵 😵 😵 ... to je take kraaaasne ..... si zivo spominam, ake to bolo ..... co na to manzel????
a inak u nas nic nove - uz sme boli 2x v skolke a sme zase doma - tentokrat mame aj přidáno - hnisavy zapal oci - kvapkame, mastime, placeme, odmietame ... veselo
baby, tu nemoze byt uz nikto chory, lebo mam pocit, ze vsetka pliaga sa napchala k nam do rodiny 😀 😀 😀
@monky1 veru moja, skoro sa uzdravte... neboj, ide jar, leto, choroby sa zlaknu... 😉
co na to manzel? no klud Anglicana... vsak on predsa chodi do roboty... ale dnes som sa ho pytala ci sa tesi, ako bude znova hojdat dieta v zavinovacke, to bola jeho specialita... tak sa mu tak nepozorovane zjezili vlasy dupkom... 😀
ďakujem vám kočky... 🙂

@riska ,ale zase na druhej strane je viacej dní,kedy kašlem na všetko,hodím slnečné okuliare,šiltovku a idem si tak s matnou hlavou a chlpatými nohami 😀 😀 😀