Júnové bábätká 2010
dufam ze som dala dobry nazov temy 🙂
@julinka2787 😀 😀 😀
@zojec fuuuu, ja ti neviem. to je také bavlnené plátno, takže z toho moc vecí nepošiješ. to tak na obliečky, zásterky, závesy.mám z toho aj jedno také akožetričko, ale nenosí sa to moc dobre. veď ak sa ti na niečo tie látky zídu, tak si nechaj. ale možno ti toho ani moc neostane. fakt neviem koľko toho je... 😅
@julinka2787 😀 😀 😀
@tintinka1 ale to o bielom hovoris ta cena, vsak? lebo tie ovocne su cca po 59 centov... ale uz ich nekupujem.. prec s tukmi 😀 😀
babenky, dakujem vsetkym za blahozelania... ktora bude moja kamaratka a prida sa k tehulkovaniu??? 😀 😉 🙂
@julinka2787 dones, uvidime 🙂
@zojec zajtra ich máš. ;)
😀 😀 😀
Muž sa večer postaví pred ženu a začne ukazovať svalstvo.
"Osemdesiat kilo dynamitu máš pred sebou, drahá"
Žena sa pousmeje:
"Čo z toho, keď zápalná šnúra má 5 cm !!!"
@hori strasne rada by som, ked z roboty nic nebude, ale v tomto byte sa to neda....az na rodinnom, tak ja s Ellysa zacnem dalsie kolo koncom roka 😉 😉 😉
@desmodka 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 😀 len hadz takehoto typu, poviem vecer muzovi 😀 😀 😀
Kocky, Danko uz sedi vo vacsej sedacke a parada, tak tam spinkal dnes. 🙂
@kuriatko33 ,tak banán,jablko ,hrušku v pohode,ale iné ovocie,ako slivky a iné veci do mňa nikto nedostane...alebo sušené ovocie...to by som mu už vôbec nedala....
@anjelicek26 ,piškótku mu drvím pomaly do všetkého...
ale baby,ja som to myslela tak,že ovocie v jogurte,však pre mňa to je hrozný humáč... 😀 😀 😀 radšej piškótu 🙂
ja nemám problém do neho dostať ovocie...samotné jablko,samotnú hrušku,samotný banán,ale v jogurte? blééé...to ani tie kupované jogurty,keď reklamujú,že s veľkými kúskami ovocia,tak v obchode obchádzam na 100 metrov...ale však koľko ľudí,toľko chutí ...🙂 ne? 😀
@mojalili ,ja si nemôžem pomôcť,ale Danko vyzerá aspoň na tri roky v tvári,úplne ako veľký chlapec s malým telom 😉
@hori ,gratulujééém 🙂
@julinka2787 ,ten vtip je super :D
ja som dnes malej kúpila hipp palacinky v jablkovom piré a som jej to skoro zjedla mňam
inak som dnes zase raz mala behací deň a do toho ten dášť...išla som do auparku poplatiť účty a samozrejme,že akurát vtedy začalo kvapkať,tak som hneď utekala do peg perega kúpiť pláštenku,tam majú presne na babypoint,pak zaplatiť účty.V orange ma zae vytočili,nevedia pochopiť,že nemám záujem mať orange a že ruším číslo ,ale tak nemala na výber,musela mi ho odpojiť...chacha...od tiaľ som šla za mm do roboty.Urobil mi skvelú pizzu,pak tam došla svokra so švagrinou...no tá moja svokra lepšie vyzerá ako ja...úplná kočka...ale zlatá nakúpila malému veci,aj takú super adidas mikinu,a potom gate,tričko a ešte jednu mikinu a mne doniesla parfum 🙂 no nechala som to u mm v robote,bo mne sa to nechcelo ťahať dom,tak večer mi to prinesie 🙂
a chytala malého a že aký je ťažký,že jej kamoška má 14 mesačného syna a ten sa ani nechytá na Igorka 🙂
@puhinka, ked spominaš, že svokra vyzerá lepšie ako ty 😀 mne dnes mm na prechadzke povedal, že ked už idem vonku s nim, čo si nedam make-up a nejaké normalne oblečenie...našťastie to vravel so smiechom, inak sa urazim 😒 😀 ale fakt som si uvedomila, že aka som zanedbana na tej MD 🙄 🙄

@mojalili ten grécky jogurt som kúpila v Kauflande a je super smotanový , v takom okrúhlom kelímku ako je mascarpone.A stál nejakých 0,40 €.
@hori ešte raz gratulujem a nech je celé tehotenstvo bezproblémové a malá fazuľka /ko nech je zdravé. Teraz som si spomenula ja na začiatok ako som išla vyklepaná k doktorovi , keď mi prvý krát povedal , že som tehotná. 🙂